مگه نتایج ارشد نیومده؟! اینها:نقل قول:
کد:http://srv2000.sanjesh.org/Arshad89/Announce_FinalAR/index.php
Printable View
مگه نتایج ارشد نیومده؟! اینها:نقل قول:
کد:http://srv2000.sanjesh.org/Arshad89/Announce_FinalAR/index.php
نقل قول:
شما که اینقدر اطلاع رسانیت خوبه بگو سراسری کی میاد؟
:46:
ارشد آزادنقل قول:
شما همونی نیستی که تو ده زندگی می کرد ؟ :31:نقل قول:
والا با بچه ها به این نتیجه رسیدیدم که 15هم میات . اما امروز به یه نکته ای برخوردم . آزاد ثبت نامش حدودا از 20 شهریور شروع میشه و یه هفته قبلش نتایج اومد ، حالا سراسری هم قائدتا باید همین طور باشه یعنی یه هفته قبل از ثبت نام . تو سایت چن تا دانشگاه که نیگا کردم زده بود ثبت نام از 28 شهریور :41: یعنی نتایج حدود 20ام :41: اما احتمالش هست 15هم بیات
پارسال که بش از حد دیر اومد 18 شهریور بود. امسال حتما زودتر هم میاد!نقل قول:
منم که مث شما امیدوارم زودتر بیات :41: فقط با توجه به تاریخ ثبت نام گفتم دوست عزیز :41:نقل قول:
پارسال که کنکور زودتر دادین امسال که 6 روز کنکور دیرتر برگزار شد شاید نتایج دیرتر بیائ .:41:نقل قول:
والا این سنجش میخواست نتایج رو زودتر از آزاد بده امسال
اما با این تنبلی و شاد بازیاش نتونست
پس این 15 هم که من گفتم با این وضعیت میافته عقب تر
ولی نتایج اولیه همزمان با پارسال اعلام شد!(شاید هم زودتر...)نقل قول:
با سلام
اگر ثبت نام دانشگاه آزاد از بیستم شهریور شروع بشه قاعدتا باید تا قبلش از نتیجه سراسری با خبر شده باشیم تا بتونیم تصمیم بگیریم و یکی رو انتخاب کنیم
من امیدوارم که نتایج 15 یا 16 شهریور بیات و ما هم از سردرگمی در بیام گرچه با توجه به کاهش ظرفیت امسال مخصوصا در تهران قبولی ها به نظر من با سال قبل خیلی تفاوت دارن و به همین دلیل من هم تقریبا قید تهران رو زدم و به انتخاب یازدهمم که همانا مهندسی شیمی دانشگاه صنعتی اصفهانه فکر می کنم و چون مطمئنم قبول می شم بیش تر ذهنم رو معطوف این رشته-شهر کردم حالا اگر تهران هم قبول شدیم {اگر امسال پارسال بود! 100 درصد قبول می شدم چون خود سازمان سنجش توی انتخاب رشته مجازی برام مهندسی شیمی داشگاه علم و صنعت و مهندسی شیمی دانشگاه امیر کبیر و مهندسی پلیمر دانشگاه امیر کبیر رو زده بود} که چه بهتر:46:
با تشکر
چرا خودمم :27:نقل قول:
نقل قول:نقل قول:
باید این هفته بیاید باید ( بر وزن شاید این جمعه بیاید شاید )