زلاتان در مراسم معارفه: میلان بزرگتر از بارسلونا است، هرگز چنین انگیزهای نداشتهام
او از پیوستنش به میلان گفته است.
2010/9/9)
سایت گل – زلاتان ایبراهیموویچ، خرید جدید میلان امروز در نشستی خبری به همراه روبینیو به هواداران معرفی شد. او گفت از این که به روسونری پیوسته خوشحال است.
تجربه حضور در میلان
اولین روزهای من در میلانلو رویایی بوده و پاسخی فوقالعاده از همه دریافت کردهام. طرفداران عالی بودهاند و همه چیز رویایی است. در نهایت من به این جا آمدم و فکر میکنم این زیباترین پیراهنی است که تاکنون با آن بازی کردهام.
اهداف
میخواهم با میلان به دستاوردهای بزرگی برسم. هر سال میخواهید در همه رقابتها قهرمان شوید. تیمی بزرگ مانند میلان همیشه مدعی فتح لیگ قهرمانان و اسکودتو است. حالا که به ایتالیا برگشتهام مشتاقتر از بار آخر هستم. همیشه میخواهم پیروز شوم و اگر این طور نباشد در اشتباه خواهم بود.
پنج مهاجم بزرگ
میلان با خرید روبینیو نشان داد که تیمهای دیگر باید از ما بترسند. ما میتوانیم فاتح همه چیز شویم. با انگیزه بالا، سختکوشی و اراده میتوانیم فاتح همه رقابتها شویم و من مطمئنم. ما بهترین دفاع و حمله را داریم. اگر کارمان را درست انجام دهیم میتوانیم به تیمهای مقابل حمله ببریم و هجومی بازی کنیم، اما مربی باید بر سر این موضوعات تصمیم بگیرد. ما پنج نفر از بهترین مهاجمان دنیا را داریم. پیپو اینتزاگی هم هست که او هم پدیده است.»
دلایل پیوستن به میلان
سیلویو برلوسکونی من را متقاعد کرد که به میلان بیایم. دو بار با او صحبت کردم و او حرفهای مهم زیادی زد که من را متقاعد ساخت. من پیش از توافق دو باشگاه هم آماده بودم. گالیانی سپس به بارسلونا آمد و به من گفت: "بدون تو به میلان برنمیگردم". هیچ بازیکنی نمیتواند به میلان نه بگوید. چیز زیادی برای فکر کردن ندارید و تنها باید بگویید بله و از باشگاه تشکر کنید.
مقایسه بارسلونا و میلان
وقتی با باشگاهی قرارداد امضا میکنم، همیشه آن آخرین باشگاه من خواهد بود. اما کسی نمیداند در آینده چه خواهد شد. بارسلونا قرار بود باشگاه ابدی من باشد، اما اتفاقاتی کوچک باعث شد از آنها جدا شوم. امیدوارم برای مدتی طولانی این جا بمانم، اما همه چیز بستگی به باشگاه و مربی دارد.
اگر به تاریخ بنگرید، به نظرم میلان بزرگتر از بارسلونا است. نمیدانم مشکل بارسلونا چه بود، اما برلوسکونی من را قانع کرد که به میلان بیایم. من در طول دوران بازیام هرگز این قدر انگیزه نداشتهام. نیاز به کمی تمرین بیشتر دارم تا در اوج باشم و هدف من این است که عالی کار کنم. من و روبینیو میخواهیم برای مردم جام بیاوریم.
رویارویی با تیمهای سابق
نمیتوانم منتظر بازی با اینتر بمانم. در بارسلونا و اینتر دورانی عالی داشتم، اما اینتر رقیب ماست و بیصبرانه منتظر داربی هستم. سری آ امسال بین این دو باشگاه است. ما اول میشویم و آنها دوم.
حالا من بازیکن میلان هستم و مهم نیست اینتر چه میگوید. میلان آینده من است. ما حالا تیمی کامل با ذهنیتی عالی هستیم. ما مدعی اسکودتو هستیم. من در اینتر قهرمان شدم و این جا هم آمدهام تا قهرمان شوم. امیدوارم بتوانم نسبت به دوران حضورم در یوونتوس و اینتر موفقتر باشیم. ما میخواهیم مطمئن شویم که طرفداران از این فصل لذت میبرند.
طرفداران باید خوشحال باشند. من هر جا بودهام قهرمان شدهام. اینتر را به مقصد تیم قدرتمندتری ترک کردم. بارسلونا را ترک کردم چون کسی آنجا بود که من را نمیخواست. فعلا این جا هستم و میخواهم از رییس و گالیانی تشکر کنم. مطمئنم که این جا هم برنده خواهم بود.