قربونت بده که شاید درستش کنمنقل قول:
Printable View
قربونت بده که شاید درستش کنمنقل قول:
نقل قول:
چطور ميشه اين كار رو كرد؟
ضمنا يك جايي خوندم ورژن 4.077 هم اومده شايد اين بهتر باشه.ضمنا اگر يك توضيح مختصر هم راجع به اين افت كيفيت هم بدي ممنون ميشم يعني از چه جهاتي تصوير نقص داره...
ببخشيد تصحيح ميكنم الان tv خودم رو چك كردم و رسما به 4.077 اپديت شده!
با سلامنقل قول:
در صورت امکان بفرمائید با این آپدیت جدید چه تغییری را مشاهده کرده اید؟
ممنون
راستش هيچي!!
فقط وقتي منو رو نگاه كردم ديدم ورژنش 4.077 شده همين. البته هنوز توي سايت خود سوني هنوز ورژن 4.068 هست كه احتمالا چند روز ديگه اپديت ميشه و اون وقت ميشه فهميد كه چه باگ ها يا ايراداتي رو قراره رفع كنه.
نقل قول:
با سلام
یک سوال از خدمتتون داشتم این گزینه آیتو آپدیت در تلویزیون من فعال هست
حالا می خوام بدونم آیا باید نرم افزار وایلد مدیا سرور فعال باشه برای آپدیت شدن و یا اینکه فقط به اینترنت وصل بودن سیستم بصورت بیسیم کافیه و نیاز به نرم افزار نیست تلویزیون خودشو اتوماتیک آپدیت میکنه و یا اینکه باید از روی سایت دانلود بشه؟
در ضمن
اگه متوجه شدین این نرم افزار چه کاری میکنه ممنون میشم ما رو هم در جریان قرار بدین
با تشکر
اقا مهدي فقط كافيه به اينترنت وصل باشيد و نيازي به نرمافزار خاصي براي اتو آپديت نيست.نقل قول:
در مورد وايلد مديا سرور هم از اسمش معلومه ودر واقع كامپيوتر شما رو تبديل ب يك مديا سرور ميكنه كه از طريق dlna تي وي شما ميتونيد فايل هاي روي كاپيوتر يا ساير دستگاههايي كه توي شبكه خانگي تون هست رو روي تي وي اجرا كنيد.
نقل قول:
سلام
من هم متوجه شدم که نرم افزار تلویزیون آپدیت شده به 4.77 ولی هنوز متوجه امکانات جدید این نرم افزار نشدم .
در ضمن برای رفتم به منو ها و یا تعویض کانال ها یک مقدار این تلویزیون کند عمل می کنه شما هم این حالت رو تایید می کنید آیا این طبیعی هست؟
با تشکر
طبیعیه. حساس نباش.
به نظر من هم طبيعيه واز ابتدا هم همينطور بود.نقل قول: