من چند صفحه پیش گفتم ربط به پسر همسایشون داره همونی که مادرش هی میومد خواستگارینقل قول:
دیشب مهمون بودم خوب نتونستم ببینمش ولی گویا به اکرم و امیرحافظ گفتن و خیلی هم تعجب نکردن مخصوصا امیرحافظ
Printable View
من چند صفحه پیش گفتم ربط به پسر همسایشون داره همونی که مادرش هی میومد خواستگارینقل قول:
دیشب مهمون بودم خوب نتونستم ببینمش ولی گویا به اکرم و امیرحافظ گفتن و خیلی هم تعجب نکردن مخصوصا امیرحافظ
خیلی جالبه! پلیسه کم مونده بود قباله ازدواج رو بخواد!:18: یکی نیست بگه به جای اینکه باباهای دختر پسر رو احضار می کردی، شناسنامه ها و اسناد دختر پسر رو احضار می کردی دیگه!!:13:یعنی حرفه صاب بچه رو بهذار دره کوزه دیگه!!:27:
بچه اکرم حتما از امیر حافظ هستش .
چون نجابتی که اکرم توی این فیلم داره و شخصیتی که برای نقشش دادن بعید هست که بچه از کسی دیگه ای باشه .
در ضمن کاملا مشخصه این فیلم میخواد خیلی از سنتهای غلط ایرانی ها را نشون بده .
وا.....معلومه كه از اميرحافظه!نقل قول:
به دلايل زيادي ..مثلا:
1.خود امير حافظ يعني نميدونه بچه خودشه يا نه؟!اگه از خودش نبود نبايد عكس العمل نشونميداد؟
2.صدا و سيما هيچ وقت هيچ وقت هيچ وقت چنين سيمايي از يه دخترچادري و با اين خانوادبه نمايش نميزاره!
3.با اين بافت خونوادگي اكرم اين فرضيه كه بچه از كسي ديگه باشه محاله ممكنه!:18:
نقد سريالهاي ماه رمضان از ديدگاه غلامعباس فاضلي:
«غلامعباس فاضلي» معتقد است كه سريال هاي ماه مبارك رمضان، شعارزده و سير قهقرايي دارند كه مردم هم از اين دست آثار استقبال به عمل نمي آورند و چند سالي است كه در ماه مبارك رمضان سريال موفقي همچون «ميوه ممنوعه» ساخته حسن فتحي را مشاهده نمي كنيم.
«غلامعباس فاضلي» مدير مسئول سايت سينمايي پرده سينما در گفت وگو با خبرنگار راديو و تلويزيون فارس در مورد سريال هاي در حال پخش ماه مبارك رمضان، اظهار داشت: در مجموع مي توان گفت كه سريال هاي در حال پخش ماه مبارك رمضان امسال، يك سير قهقرايي پيدا كرده اند و هر سال شاهد نزول اين دست آثار هستيم.
وي در ادامه تاكيد كرد: حدود 15 سال گذشته اين تفكر بنيادي در تلويزيون ايجاد شد كه سريال هاي ماه مبارك رمضان، باعث همدلي شوند و به سوي يك سري مفاهيم ديني گام بردارند اما امروزه ما ديگر اين تفكر را مشاهده نمي كنيم.
اين منتقد در ادامه افزود: امروزه سريال هاي ماه مبارك رمضان، به شعارها و ايده هاي سطحي گرايش پيدا كرده و مي توان به وضوح اين مسئله را ديد كه فردي با بليط شركت واحد به بزرخ مي رود!
مدير مسئول سايت پرده سينما در پايان اين گفت وگو نيز خاطرنشان كرد: در سريال هاي ماه مبارك رمضان امسال عملا سريال ها به خوبي به مسائل خانواده ها نپرداخته اند و از سويي سطح كيفي نزولي به خود گرفته اند و به نوعي مردم هم از اين دست آثار استقبال نمي كنند چرا كه مثلا در اين دوره و زمانه، ايده گرفتن بليت سفر با اتوبوس به بزرخ براي مردم فاقد جذابيت است.
دیگه این سریالامون خیلی دارن تازگی ها از خط قرمزها عبور می کنن
معلوم نیست آقای ضرغامی چیکار داره می کنه
اون از فاصله ها که اخرش اینهمه بدآموزی داشت اینم از این که علنا داره رابطه نامشروع و فرزند نامشروع حاصل از اون رو نشون میده و حتی مادربزرگ خانواده که یه زن مومن و با تجربه و دنیا دیدست با خونسردی میگه مگه چه اشکالی داره اونا زن و شوهرن!
داره به طور غیر مستقیم فرهنگ غربی در تلویزیون و سریال ها توسط نویسنده ها و کارگردان ها ترویج میشه .
از وقتی که فرار از زندان و لاست و 24 رو دیدم دیگه حتی تحمل یک دقیقه این جور سریالها رو ندارم. واقعا این سریالها چه هدفی رو رو دنبال میکنند بالا بردن سطح فرهنگ درجامعه، اصلاح رفتار مردم و یا هدفشون فقط سرگرم کردن مردمه که به نظر من تو سرگرم کردن مردم هم هیچ وقت موفق نیستند.من امروز چند دقیقه از این سریال رو دیدم داشت حالم بهم میخورد. مخصوصا دیالوگهاشون بازیگراش هم که اصلا بلد نیستن بازی کنن فقط جلوی دوربین مثه آدم آهنی وای میسن هیچ حسی ندارن.:2:
بابا به جان همون اواتورت اون دو تا محرم بودند:13:نقل قول:
همون کلمات عربی رو خونده بودند و صیغه شده بودند
پدر و مادر هر دوشون هم خبر داشتند
کجاش نامشروعه؟؟؟؟:18:
اي بابا حتما تا آخر داستان ميخوان كشش بدن ولي يك وقتي قسمت آينده رو نشون داد ، عروسي كرده بودن و تو ماشين عروس بودن ...
یه نکته ای در مورد این سریال !نقل قول:
اینا بیش از اندازه تو تیکه اخر فیلم که می خوان گوشه هایی از قسمت بعد رو نمایش بدن داستان رو spoil می کنن. بیشتر از نصف ماجرای قسمت بعد رو دقیق می فهمی !