این امکان نداره. شما خوب نگاه نکردین. باید متن ثبت نام آنلاین رو که یه سری توضیحات داره رو یکم بیارید پایین و روی نوشته لینک دار که Offline Save کلیک کنید(نسخه قبلی هم همینطوری سیو می شد)نقل قول:
این امکان نداره. شما خوب نگاه نکردین. باید متن ثبت نام آنلاین رو که یه سری توضیحات داره رو یکم بیارید پایین و روی نوشته لینک دار که Offline Save کلیک کنید(نسخه قبلی هم همینطوری سیو می شد)نقل قول:
اگه داشتمش هنوز كه همين كار رو ميكردم .... خهخهخخهخهخهخ ....نقل قول:
:40:
برم بازم امتحان كنم ببينم ....نقل قول:
این امکان نداره. شما خوب نگاه نکردین. باید متن ثبت نام آنلاین رو که یه سری توضیحات داره رو یکم بیارید پایین و روی نوشته لینک دار که Offline Save کلیک کنید(نسخه قبلی هم همینطوری سیو می شد)
اقا بالاخره پيداش شد ... مرسي .
یه لینک کرک razor بدین اونی که تو اول تاپیک خرابه
سلام من وارد بازی میشم روی یکی از دو شخصیت کلیک می کنم که وارد شم بعد از 30 ثانیه میاد بیرون و این اخطار رو میده گرافیکم Geforce 9500 GT دریوش هم آپدیت کردم.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام من وارد بازی که میشم در قسمت graphic هر کاری می کنم فقط 56 مگابایت رو شناسایی کی کنه....در nividia هم launch رو اد کردم تا با gpu اصلی کار کنه.....ممنون میشم راهنمایی بفرمایید...
سلامنقل قول:
تنظیمات گرافیکی رو روی Low بگذارید امتحان کنید.
سلام کدوم قسمت تنظیمات باید برم؟!؟نقل قول:
قسمت display یا graphic
همان طور كه دوستمون جواب دادن شما اون قسمت هارو بيار پايين بعد كم كم ببر بالا تا ببيني تا چه حدي ميكشه :31:نقل قول:
سلام به همگي دوستان
من اين بازي رو نصب كردم و همه درايور ها رو نصي كردم اين ارور رو ميده
EFLC FATAL ERROR: INVALID RESOIURCE DETECTE -plese re-install the game
مشكلش چيه:19: