من یه پیشنهاد دارم . وقتی فوتبال پخش میشه صدا رو ببندیم خودمون واسه خودمون گزارش کنیم . من که پوز عادلو میزنم
Printable View
من یه پیشنهاد دارم . وقتی فوتبال پخش میشه صدا رو ببندیم خودمون واسه خودمون گزارش کنیم . من که پوز عادلو میزنم
بنده به این انسان الهی جواد خیابانی هنجره طلایی که شب و روز کارش شده سوتیگری نه گزارشگری رای می دهم!
البته همه ی گزارشگرا مزخرفند و از بازیکن مورد علاقه ی خودشون تو گزارش طرفداری می کنند و رقیب اون بازیکن رو بدترین بازیکن جهان می دونند!
وقتی که خیابانی گزارش می کنه ادم بزنه الجزیره اسپورت گزارش عربی گوش کنه خیلی بیشتر حال می ده!
البته آقا عادل بهتر از همه گزارش می کنه! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
جواد احساساتی:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
جواد قلمبه:
تشکر یادتون نره!
بهترين:عادل(مزدكم بد نيست)
بدترين:جواد
وقتی جواد بچه بود(به قل ما وچه بود)!:
آیا این بچه می دانست روزی بدترین گزارشگر یا بهترین سوتیگر دنیا می شد!
چه عکس باحالی!
خب این که معلومه!
این دیگه چه تاپیکیه!
معلومه جواد بدترینه!
جوات هم بدترينه،هم بي انصاف ترين.نمي تونه تو گزارش بي خياله تيمي كه دوست داره بشه.:10:
البته عليفر رو چون اصولاً وقت گزارشش صدا رو قطع مي كنم،در راي گيري مد نظر قرار ندادم!!:2:
فقظ فروسی پور میدونه چه کار میکنه
بقیه یک مشت بهتر بگم غاز چران هستن :31:
به خصوص به خصوص ادم هایی مثل اون مزدک و یوسفی که مطمنم حتی به قیمت رفتن به کلانتری و دستگیری برام تمام بشه , تو خیابان یا جایی ببینمشون یک مشت تو فکشون پیاده میکنم بس که تنفر دارم از این 2 بشر:2:
بدترین به نظر من اول خیابانی و دوم مزدک میرزایی هستش
بعضی ها میگن علیفر اما علیفر که با اون طرز صحبتش بازی رو جالب میکنه و فقط به درد لیگ ایتالیا میخوره (وینچنزه یاکوویینتا)
اما حالم از مزدک به هم میخوره.فک میکنه فردوسی پوره .کلا اگه اینترنت رو ازش بگیرن = ....
یه بار دقت کنید اگه تونست 20 ثانیه تو یه بازی سکوت کنه.کلا فکش در حال بالا پایین شدن هست.و از همه بدتر اینه توپ وسط زمینه یه دفعه یه جوری داد میکشه آدم فک میکنه گل زدن.
کلا اگه به جز فردوسی پور کسه دیگه باشه =====> TRT یا LIDER
اگه فک زن از اول تا آخر ندیدی ... بهت محمدرضا احمدی رو توصیه میکنم !!!نقل قول:
بهترین مجری فقط عادل فردوسی پور
ولی ایرادش اینه که خیلی توی هاشیه هستش
این عکس رو ببینید جی میلش رو *ه*ک* کردن خیلی جالبه
کد:http://jackson007.persiangig.com/addel-ferdos%40gmail.com.jpg
پیشنهاد میکنم که عکس رو سیو کنین و از نزدیکتر ببینین