البته لازم به ذکر که این گل برای انگلیش ها خیلی گرون تموم شد..
بگذریم که بازی تو خاکشون بود و اخرین بازی ورزشگاه ورزشگاه وبملی بود.. یادش بخیر
قیافه دیود سیمن هم خیلی جالب بود..
Printable View
البته لازم به ذکر که این گل برای انگلیش ها خیلی گرون تموم شد..
بگذریم که بازی تو خاکشون بود و اخرین بازی ورزشگاه ورزشگاه وبملی بود.. یادش بخیر
قیافه دیود سیمن هم خیلی جالب بود..
عزیز دل، یکی از شوت های متوسط جرارد که اتفاقا رفت تو دروازه آلمان رو خیلی وقت پیش آپلود کردم! مایلی گل جرارد رو تو مونیخ ببینی، لینک بدم!:20:نقل قول:
lol ! پنالتی برد محسوب نمیشه ؟! پس باید بریم کلهم تاریخ رو عوض کنیم و نصف تیمهای قهرمان رو ازش بکشیم بیرون !نقل قول:
تو تاریخ جام جهانی هم یه بار ما بردیم دو بار شما که اون دو بار یکیش با اختلاف یه گل بوده و یکیش تو ضربات پنالتی که اصلا برد محسوب نمیشه! تو یورو هم ما یه بار بردیم شما دو بار بردید که باز یکیش (یورو 96) تو ضربات پنالتی بوده! (خدا بده شانس!)
جالبه هر جایی حساب می کنین آلمان بیشتر برد داشته تا انگلیس !
پنالتی هم شانس نیست , قسمتی از فوتبال هست و همین که بعضی دروازه بانها میتونن بهتر پنالتی رو بگیرن و بعضی بازیکنها میتونن بهتر پنالتی رو تبدیل به گل کنن نشون میده که شانس کوچکترین نقشی در اون نداره.
از المان و ایتالیا .
همچنین فرانسه چون با خطای هند توانست به این مرحله صعور کنه !!
نقل قول:
من عزیز دل شما نیستم ؛ این یک.. راست میگی شما ما رو 5 تا زدی و بعد ما رفتیم اُون سال فینال..!
یادمه قیافه عادل فردوسی پور تو 90 که چشماش برق می زد که انگلیش 5 تا زده و خبرو داشت اعلام می کرد
ولی نمی دونم چرا تهش اُونطوری شد..!
و دو خودت هم خوب می دونی اُون بازی چقدر مهم بود.. و سه شما به یک چهارم اُومدین می تونین فک کنین
که قهرمان جام شدین..!
من که کلا یادم نمیادش یه تیم آلمانی توی پنالتی بازی رو باخته باشه
پنالتی زدن تخصص و مهارت میخواد که انگلیسیا ازش بی بهرن
به همین خاطر تا کم میارن میگن که پنالتی شانسه
خدا رو شکر به لطف دوستمون یک بار هم تو این تاپیک نام هلند رو ما شنیدیم ( البته به نیکی !!! :31: ) حالا بیا برو تاپیک محبوب ترین و قهرمان رو سر بزن پر از اسم هلنده :21:نقل قول:
نمونش تیم ملی خودمون تو آسیا 2004 که با وجود حذف در مقابل چین، بدون باخت از دور مسابقات کنار رفت. تو دیدار های حذفی یه موقع هست یه تیمی میبازه و حذف میشه، یه موقع هست یه تیمی مساوی می کنه و حذف میشه! قبلنا این دو تا با هم فرق داشت! الان شاید شماها عوضش کرده باشید!:31::46:نقل قول:
پنالتی برد محسوب نمیشه ؟! پس باید بریم کلهم تاریخ رو عوض کنیم و نصف تیمهای قهرمان رو ازش بکشیم بیرون !
منظورت تو بازیه رو در روی انگلیس - آلمانه؟؟ میشه مستند حرف بزنی؟:20:نقل قول:
جالبه هر جایی حساب می کنین آلمان بیشتر برد داشته تا انگلیس !
رفیقنقل قول:
تو دیدار های حذفی یه موقع هست یه تیمی میبازه و حذف میشه، یه موقع هست یه تیمی مساوی می کنه و حذف میشه! قبلنا این دو تا با هم فرق داشت! الان شاید شماها عوضش کرده باشید! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بعدا نمیگن که آره فلان تیم مساوی کرد و حذف شد
همه میگن تیم ایکس تیم ایگرگ رو شکست داد و حذف کرد چه توی ضربات پنالتی چه توی بازی
ادبیات با مساوی حذف شدیم فقط مخصوص ایرانیاست و بس
عرضه داشتی تو 120 دقیقه بازی یه کاری میکردی و نمیزاشتی به پنالتی بکشه که مطمئنی صددرصد بازنده هستی توش
تازه توی یورو 96آلمان دقیقه 105گل زد ولی داور بی جهت مردود اعلامش کرد
---------- Post added at 01:18 AM ---------- Previous post was at 01:16 AM ----------
واضحهنقل قول:
منظورت تو بازیه رو در روی انگلیس - آلمانه؟؟ میشه مستند حرف بزنی؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شما بازیای رسمی رو برو نگاه کن تاریخچشو ببین کی بیشتر برد داره
بردای انگلیس،1966 فینال
یورو 2000
مقدماتی 2002
بردای آلمان:
1970جام جهانی
1972 جام اروپا
جام جهانی1990
یورو1996
مقدماتی 2002
جدآ این چه ارتباطی با حرف من داشت ؟!! من در مورد پنالتی و شانسی نبودنش گفتم !!!نقل قول:
نمونش تیم ملی خودمون تو آسیا 2004 که با وجود حذف در مقابل چین، بدون باخت از دور مسابقات کنار رفت. تو دیدار های حذفی یه موقع هست یه تیمی میبازه و حذف میشه، یه موقع هست یه تیمی مساوی می کنه و حذف میشه! قبلنا این دو تا با هم فرق داشت! الان شاید شماها عوضش کرده باشید! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
والا این آمار و ارقامی هست که دقیقآ از پست شما نقل قول کردم و این حرف رو زدم :نقل قول:
منظورت تو بازیه رو در روی انگلیس - آلمانه؟؟ میشه مستند حرف بزنی؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تو تاریخ جام جهانی هم یه بار ما بردیم دو بار شما که اون دو بار یکیش با اختلاف یه گل بوده و یکیش تو ضربات پنالتی که اصلا برد محسوب نمیشه! تو یورو هم ما یه بار بردیم شما دو بار بردید که باز یکیش (یورو 96) تو ضربات پنالتی بوده! (خدا بده شانس!)
جام جهانی : 2>1
یورو : 2>1