اگر کاپلو با جام از افریقا نیاد افریقا و کاپلو رو باهم اتیش می زنیم :31:نقل قول:
خیلی خودتونو دست بالا گرفتین فعلا انگلیس تیم کهکشانیه با کاپلو هم قهرمانیم :31:
Printable View
اگر کاپلو با جام از افریقا نیاد افریقا و کاپلو رو باهم اتیش می زنیم :31:نقل قول:
خیلی خودتونو دست بالا گرفتین فعلا انگلیس تیم کهکشانیه با کاپلو هم قهرمانیم :31:
انگلیس تیمش ابر کهکشانیه:40:
طرفدارای تیمای دیگه خاطراتشون رو توی تاپیک تیم خودشون تعریف کنن. یه پستتو معمولا دو بار نمیدن:)
راستی همه طرفداری انگلیس سعی کنن از این امضاها استفاده کنن.دو سه مدل امضا درست شده که دوستان زحمت کشیدن که یه دونش همین امضای منه. یه دونه رو به دلخواه خودتون انتخاب کنید:46:
پست بالایی هم هیچ ربطی به این تاپیک نداشتش:)
دوست عزیز خوبه ولی دو نکتهنقل قول:
اول اینکه اصلا به اقتدار تیم (که قراره به امید خدا قهرمان بشه) اشاره ای نمی کنه (به نظر من بیشتر داره میگه انگلیس تو جام جهانی هست؛ همین)
دوم انیکه حالا این آقای ژول ریمه درسته که مبتکر جام جهانی بوده ولی خوب دلیل نمی شه یه فرانسوی رو بذاریم بالای پرچم انگلیس
واقعا این که هوادارای تیم هایی مثل چلسی و منچستر و .... دور هم توی این تاپیک جمع میشیم خیلی عالیه.
اینو گل گفتی من خودم طرفدار آرسنالم (به خاطر بازی زیباش)نقل قول:
درست مثل کشور خودمون که طرفدارای استقلال و پرسپولیس با هم برای ایران به ورزشگاه می رن
اندي كول: لدلي كينگ مي تواند جاي فرديناند را پر كند
سايت گل- اندي كول، مهاجم سابق تيم ملي انگليس معتقد است هرچند آنها فرديناند را به دليل مصدوميت از دست داده اند اما لدلي كينگ مي تواند جاي خالي او را پر كند.
كول در مصاحبه با سايت گل در پاسخ به اين سوال كه آيا كينگ مي تواند جاي فرديناند را پر كند، گفت:" بي ترديد. وقتي بازي لدلي كينگ را مي بينم با خودم مي گويم چه بازيكن فوق العاده اي. من واقعا به اين مسئله اعتقاد دارم. اگر مصدوم نشود، مي تواند بازي هاي ملي زيادي براي انگليس انجام دهد.
جمي كرگر نيز بار ديگر به تيم ملي بازگشته؛ او نيز بازيكن بسيار خوبي است."
دارن بنت و تئو والكات در فهرست نهايي كاپلو جاي نداشتند و كول معتقد است كه بازيكن تيم ساندرلند از شايستگي كافي براي حضور در جام جهاني برخوردار بود.
" حق دارن بود كه به جام جهاني برود. غيبت او واقعا نااميد كننده است. اولين چيزي كه هواداران از شما مي خواهد اين است كه براي باشگاه تان گلزني كنيد و او نيز 24 گل براي ساندرلند در ليگ برتر زده بود. خط خوردن براي او بسيار نااميد كننده بود زيرا اين دومين جام جهاني است كه از دست مي دهد. اميدوارم او در يورو 2012 حضور داشته باشد و نشان دهد كه در چنين سطحي مي تواند بازي كند."
اسون گوران اريكسون: انگليس مي تواند به نيمه نهايي برسد
سايت گل- اسون گوران اريكسون، سرمربي سابق تيم ملي انگليس، معتقد است سه شيرها علي رغم از دست دادن ريو فرديناند مي توانند به مراحل بالاي جام جهاني برسند.
اين سرمربي سوئدي كه هدايت ساحل عاج را در جام جهاني بر عهده دارد، با مشكل مشابهي روبروست. ديديه دروگبا از ناحيه دست راست دچار شكستگي شده و شايد جام جهاني را به كلي از دست بدهد.
اريكسون در گفتگو با گاردين گفت:" اگر انگليسي ها ديگر با مشكل مصدوميت مواجه نشوند، مي توانند تا پايان راه را طي كنند و اگر اين اتفاق رخ دهد، من واقعا خوشحال خواهم شد. من فكر مي كنم آنها از شانس زيادي برخوردارند. اميدوارم روني در اوج باشد. فكر مي كنم روني براي آنها بسيار مهم است، به همان اندازه كه دروگبا براي ما اهميت دارد."
ساحل عاج در يكي از دشوارترين گروه هاي جام جهاني با تيم هاي برزيل، پرتغال و كره شمالي هم گروه است اما اريكسون مطمئن است كه مي تواند تيمش را به مرحله بعد برساند.
او همچنين مطمئن است كه انگليس علي رغم از دست دادن ريو فرديناند، مي تواند به جمع چهار تيم پاياني رقابت هاي جام جهاني برسد.
" اين فرديناند يكي از بهترين مدافعان دنياست و مصدوميت او خبر بدي براي انگليس و جام جهاني است اما انگليس بازيكنان خوب زيادي دارد، به ويژه وقتي در مورد مدافعان و هافبك ها صحبت مي كنيم."
اول مرسی از اینکه نظرت رو راجع به این جمله گفتی!:11:نقل قول:
به نظر من اگر میخوایم یه جمله ای رو بزاریم تو امضامون، باید یه جملهی رسمی باشه یا از یه شعارهای معروف باشه! آهنگ سه شیر، تا جایی که من میدونم یکی از معروفترین آهنگ ها واسه تیم ملی انگلستانه... ضمنا ما نمیتونیم فرضا جمله خداوند ملکه رو حفظ کند! (سرود ملی انگلیس) رو بزاریم تو امضا!:31:
بعد اینجا منظور از ژول ریمه برادر ژول ریمه نیست، منظور کاپ جام جهانیه 66 هستش که داره هنوز میدرخشه (ترجمه جمله). وقتی خود انگلیسی ها کاپه جناب آقای فرانسوی رو قبول دارن، دیگه ما واسه چی چونه بزنیم!:دی
در مورد نکته اولت باهات مخالفم!:10: به نظر من تو این جمله، قشنگ یه روحیه مضاعف به آدم میده که انگلستان با وجود 44 سال ناکامی، امسال میتونه قهرمان بشه!:8:
خلاصه اینکه من پس از بررسی تو شعار های تیم ملی انگلستان این جمله رو بهتر از همه دیدم. البته یه جمله هم هست که اگه به آلمان خوردیم خوراکه امضا هستش!:27:
There Were Ten German Bombers In The Air
And The RAF From England Shot One Down
باز هر چی که دوستان بگن!:20: ما تسلیم نظر جمعیم (البته اگه جمعمون متحد باشه و بیشتر به این تاپیک بیایم:10:)
راستی ایم جمله اگه زیر عکس امضامون باشه قشنگتره... مثل امضای میلاد.:20:
یاعلی:11:
---------- Post added at 11:04 AM ---------- Previous post was at 11:02 AM ----------
عجب عگس بیستیه میلاد!:18: بسی حال کردم باهاش!:31:نقل قول:
دوست عزیز با توضیحاتی که دادید من که دگرگون شدم حالا دیگر میگم حق با شماست خوب من که تاحالا این سرود رو نشنیده بودم نمی دونستم که سرود نماد تیم ملیشونه با این اوصاف به نظر من خوبهنقل قول:
در مورد دومی هم که اصلا نمی شه روش بحث کرد به نظرم فوق العادست
فكر نكنم تيمي بتونه در مقابل انگليس حرفي براي گفتن داشته باشه(البته احتمالاً بجز اسپانيا)