میدونین این کفش سبزای مسی رو آدیداس مخصوص واسش زده؟:21:نقل قول:
یه دونم واسه ویا زده آزمایشی.
سرعتو بالا میبره چون سبکه.:18:
من تبلیغشو دیدم زده بود speed:31:
Printable View
میدونین این کفش سبزای مسی رو آدیداس مخصوص واسش زده؟:21:نقل قول:
یه دونم واسه ویا زده آزمایشی.
سرعتو بالا میبره چون سبکه.:18:
من تبلیغشو دیدم زده بود speed:31:
پیرهن مسی اینقدر گشاده یا مسی اینقدر ریزه!:31:
امیدوارم تو ورلد کاپ موفق باشه!:10:
یاعلی:11:
تركيب 3 نفره خط حمله آرزانتين؛ مسي، ايگواين و تبس
سايت گل - درشرايطي که به دليل توهين روني به داور بازي دوستانه تيم ملي انگلستان و يک تيم باشگاهي از افريقاي جنوبي تنش اردوي انگليس را گرفته بود، مارادونا و تيم ملي آرژانتين با خونسردي هرچه تمام تمرينات تاکتيکي خود را ادامه مي دادند. آرژانتين سه روز مانده به اولين مسابقه خود برابر نيجريه، در حال شناختن ترکيب اصلي خود است و در تنها بازي دستگرمي خود ترکيب سه نفره خط حمله با مسي، ايگواين و تبس را آزمايش کرد.
تمرين آرژانتين که به ندرت خبرنگاران اجازه حضور يافتن در آن را پيدا مي کنند، در فضايي کاملا صميمانه و با شوخي و بگوبخند بازيکنان انجام شد. حتي بازيهاي تمريني بين بازيکنان هم با شرط بندي هاي مختلف بين خود آنها صورت مي گيرد. انگيزه اصلي مارادونا اين است که خط حمله خود را که در مجموع با شش مهاجم خود 149 گل در طول فصل به ثمر رسانده، به عنوان اصلي ترين نقطه قوت تيمش قرار دهد. مارادونا در اين روزهاي آخر بيش از هرچيز روي مسايل تاکتيکي کار مي کند و مرتب تاکتيک تيمش را تغيير مي دهد. او در گفت و گويي با تلويزيون آفريقاي جنوبي گفت که تيمش قوي ترين مهاجمان دنيا را در اختيار دارد و بايد از اين نقطه قوت تيمش نهايت استفاده را ببرد. تيم بازنده در تمرينات دستگرمي تنبيه مي شود و مارادونا خودش هم هميشه جزو تنبيه شده ها قرار مي دهد. او از اولين روز شروع تمرينات تيمش بيش از اندازه روي روحيه تيمي کار کرده و بازيکنان ديه گو را هم يکي از جمع خود مي پندارند و با او شوخي مي کنند. مارادونا هم سوت به دهان لحظه به لحظه همراه آنها مي دود و تمرين مي کند
من که میگم خط حمله فوقالعاده است . جام جهانی 2010 با قهرمانی آرژانتین
نقل قول:
اوه اوه ارتش آرژانتین حرکت این جناب طرفدار 100تیره انگلیسه واسشم یه گروه زده اومده واسه من مسی رو مسخره میکنه!!!!!!!!!!!!
ارتش آرژانتین حرکت بریزین سرش!
حتی منم به گروه طرفداران تیم ملی انگلیس دعوت کردکه رد شد!
ارتش آرژانتین حرکت!!!!!!!!!!!!:19::19::19::19::19::19::19:
La Albiceleste !!
دادا چرا شور بیخود میدی!:31: من کجا مسی رو مسخره کردم! مسی به این گلی!:20:نقل قول:
بعد راستی شما رو هم به گروه دعوت کردم؟؟!:31: از دستم در رفته دیگه! سخت نگیر!:46:
قربون همتون!:40:
یاعلی:11:
نه آمپر بیاد پایین!
خب اینم یه عکس قشنگ از مسی آقای گل جام به یاری خدا موج مکزیکی!!!!!!!!!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
موفقیت شما آرزوی ما!:11:
این نشون میده که هوادارای انگلیس هم یه تمایلی به سمت ارژانتین دارن!!!!!!!:31:
یه سوال :
Aguero ( اگه درست نوشته باشم :31: ) فکر کنم بازی کنه ، بازیکن خوبیه و داماد مارادونا هم هست
یه کمی تکنیکی هست و در مقابل هیگایین ( هیگواین ) از نظر تکنیک بهتر هست ولی خب از نظر گلزنی نه