-
سلام
باتوجه به اسم اين بخش "بررسي لپ تاپهاي لمسي" انتظار مير ه كه تبلتهاي بيشتري رو بهمراه محاسن ومعايبش معرفي كنيد
اما در كل اين 11 صفحه بجز يكي دو مورد فقط به 2090ee پرداخته شد.
از فعالان فروم خواهش ميكنم تبلتهاي ديگه هم معرفي كنن بهمراه قيمت وساير مشخصات
با تشكر
---------- Post added at 04:25 PM ---------- Previous post was at 04:22 PM ----------
من يه تبلت ميخواستم كه براي كار انيميشن مناسب باشه .
دوستان منظر جوابتون هستم
-
بهترین تبلت hp چی هست؟بی زحمت کانفیگشو به همراه قیمتش بزارین.البته به غیر از slate.
-
مثل اينكه همه تبلتاشونو خريدن و پشت سرشونم نگاه نكردن
مارو دريابيد:46:
-
سلام
اگه از ابتدا مطالب این تاپیک را مطالعه بفرمایید متوجه می شید که تا حالا چندین مدل دیگه به غیر از این مدل 2090 معرفی شده است. ولی در مورد معایب و محاسن چون تنها تجربه عملی با این نوع لپ تاپ وجود داشته مسلما بیشتر راجع به این مدل صحبت شده.
شما که انتظار ندارید در مورد چیزی که نمی دونیم و تجربه ای درموردش نداریم صحبت کنیم!
-
سلام
اگه از ابتدا مطالب این تاپیک را مطالعه بفرمایید متوجه می شید که تا حالا چندین مدل دیگه به غیر از این مدل 2090 معرفی شده است. ولی در مورد معایب و محاسن چون تنها تجربه عملی با این نوع لپ تاپ وجود داشته مسلما بیشتر راجع به این مدل صحبت شده.
سلام
دوست عزيز من از ابتداي تا انتهاي تاپيك را نه يكبار بلكه چندبار مطالعه كردم .:20:
(منهم گفتم بجز معرفي چند مدل) بعد هم مدلي كه شما بيشتر به اون پرداختيد قيمتش خيلي بيشتر از اون چيزي كه من ميخوام هزينه كنم
و بايد تا آخر هفته يه تبلت تا حداكثر مبلغ 700 تومان تهيه كنم :41::13:
شما که انتظار ندارید در مورد چیزی که نمی دونیم و تجربه ای درموردش نداریم صحبت کنیم:
دوست عزيز يعني شما مي گين كسايي كه به ديگران مشاوره مي دن همه لپتاپهايي كه معرفي مي كنن خودشون داشتن
هم اكنون نيازمند ياري شما هستيم :11:
-
با قیمتی که شما مد نظرتون هست، تا اونجایی که من یادمه 2 تا مدل لپ تاپ تو بازار دیدم.
یک مدل از برند lenovo و یه مدل هم فکر می کنیم Acer بود . البته فکر می کنم اندازشون حدود 8 اینچ بود.
-
به به برادر راهی
چطوری؟
لطفا لپ تاپ تبلت زیر 12 اینچ پیشنهاد نده
اگه فقط از ویژگی تاچ میخوان استفاده کنن بهتره تبلت خالی بخرن با این قیمت
-
دوستانی که HP Tm2 2090 دارن ،مشکلی با کیفیت صفحه نمایش ندارن ؟!! منظورم نور و شفافیت و
این جور چیزا
آخه معمولا صفحه نمایش HP مزخرف اند خوب اینم که لمسی دیگه بدتر
نظرتون در مورد HP EliteBook 2740p Tablet PC چیه ؟؟
-
با قیمتی که شما مد نظرتون هست، تا اونجایی که من یادمه 2 تا مدل لپ تاپ تو بازار دیدم.
یک مدل از برند lenovo و یه مدل هم فکر می کنیم Acer بود . البته فکر می کنم اندازشون حدود 8 اینچ بود.
سلام دوستان
من هنوز نتونستم تصميم كبري براي خريد لپ تاپ داشته باشم
تا يك ميليون هم ميتونم هزينه كنم
مدل ديگه اي مدنظرتون نيست؟
-
سلام دوستان
نظرتون درباره DV6-3046ee چيه؟
CPU
INTEL Quad Core Processor I5-450M 2.4 –2.66GHz Level 3 Cache 3 MB
RAM
4 GB DDR3
H.D.D