مصاحبه دیشب فریماه فریجامی رو از کجا می تونم دانلود کنم؟کسی داره اپلود کنه؟
چون من فقط آخراشو دیدم.
Printable View
مصاحبه دیشب فریماه فریجامی رو از کجا می تونم دانلود کنم؟کسی داره اپلود کنه؟
چون من فقط آخراشو دیدم.
تا چند روز ديگه مياد رو سايت خود برنامه 7نقل قول:
تو اين لينك :
من خيلي از مصاحبه اولين برنامه هاشون رو از اونجا گرفتمکد:http://ch3.ir/7/index.php?option=com_phocadownload&view=category&id=4
البته كيفيتش اساسي فاجعست
------------
من كه خوشحالم از اين جمعه هر شب برنامه دارن تا پايان جشنواره از ساعت 12 تا 2
كه مو به مو همه اخبار و جوايز رو پوشش ميدن
چرا ایتم های برنامشون هفته به هفته آب میره؟
دیشب ظلی پور مجری بخش اخبار هم نبود.
فیلم هفته هم که ندارن دو هفتست به بهانه سطح پایین بودن فیلم ها که البته قبلا اینجور فیلم ها رو هم در بخش فیلم هفته قرار میدادند و این بخش رو تعطیل نمی کردند.
امیر قادری که میومد فیلم های روی پرده رو یه تحلیل کلی می کرد نمیاد.
بحث هفته هم که ندارن
عکس ها و فیلم های مردمی هم که نداشتن
فقط دو تا گفتگو داشت برنامه دیشب با هاشم میرزاخانی و امین تارخ
از مشخصه های یه برنامه خوب و وموفق اینه که نظم داشته باشه و هیشه ایتم هاش برقرار باشه چون هر کدوم از اون بخشا بیننده خاص خودشونو دارن.
امبدوارم در ادامه اینجور نباشه و فعلا به خاطر تب جشنواره باشه.
اره
من شخصا دلم براي فراستي تنگ شده
اصلا اولين دليلي كه براي دنبال كردن برنامه هفت داشتم حضور ايشون بود
بعدش با بخش هاي ديگه اشنا شدم
از ظلي پور هم خيلي خوشم ميادمعلومه با سواده و دنبال كار
قطعا براي جشنواره هست چون ويژه برنامه شده و كلا اخبار و امار جشنواره هست تا تمام بشه و بر گردن روال عادي
امين تارخ، دست مريزاد...
واکنش رخشان بني اعتماد به پخش گفت و گوی فریماه فرجامی در برنامه «هفت»
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
پخش مصاحبه فريماه فرجامي در برنامه سينمايي «هفت» واكنش رخشان بني اعتماد را به همراه داشت و این کارگردان مطرح سینمای کشورمان، با نوشتن يادداشتي خطاب به امین تارخ، با عنوان «امين تارخ، دست مريزاد» از وی بابت مواضع اش در مقابل بخش مصاحبه فریماه فرجامی از تلویزیون، تشکر کرد.
متن کامل يادداشت رخشان بني اعتماد به شرح زیر است:
سحرگاه شنبه است. برنامه هفت هنوز ادامه دارد ... از ساعتي پيش در برنامه هفت، شخصيت به يادماندني آثار با ارزشي از سينماي ما را به سخره گرفتند. آفاق «نرگس» را ...
آفاق مرا که آفاق فريدون جيراني هم هست آن چنان نشان دادند که ميدانستم و نميخواستم ديگران ببينند . همان طور که تو گفتي و هنوز هم که اين برنامه ادامه دارد باز هم داري ميگويي...
امين تارخ، دست مريزاد...
ترا ستايش ميکنم بيتعارف براي همين دقايق که با درايت و تيزهوشي و درک موقعيتات که خشم خانواده کوچک سينمايي ما را، من و باران و جهان را که بيترديد حال مشابه خانواده بزرگ سينماست، جواب گفتي...
امين تارخ، دست مريزاد...
راستي چه نگاه و هدفي پس نمايش از دست رفتن بازيگراني چون پورعرب و فرجامي است؟
به چه حقي دهل ترحم پذيري بر خانواده سينما را بر آنتن رسانه ميکوبند؛ در حالي که خانواده سينماي ايران در برابر فشارهاي همهجانبه و دست خالي مانده از حقوق طبيعي خود، فقط به همت اهالياش صورت به سيلي سرخ ميکند؟!
امين تارخ، دست مريزاد...
اگر تو امشب نميگفتي، من جوابي براي بارانم، که نگاه به نسل مقصر ما در سرخوردگي شرايط حاضر دارد، نداشتم.
امين تارخ، دست مريزاد...
ميتوانستي از هراس پخش امواج مستقيم بهراسي و سکوت کني؛ ميتوانستي از هذيان حرفهاي فريماه عصبي شوي و پاسخ را به جوابگوييهاي شخصي محدود کني، ولي گفتي آن گونه که يک هنرمند انسان، که جسارت و دل به دريا زدن در لحظه تصميم، مشخصه بودن است، گفتي آن چه را که بايد ميگفتي ...
امين تارخ، دست مريزاد...
ساعت دو ونيم صبح شنبه 9 بهمن 1389
رخشان بني اعتماد
جملهاي ديگر: برنامه هفت را جمعه شب از نيمه ديدم و هنوز از شوک آن بيرون نيامده درباره بخش اول برنامه، گفتگو و گزارش درباره مجمع عمومي کانون کارگردان ها شنيدم . از ساعتي پيش کپي کامل برنامه پيش رويم است؛ ترديد دارم که بشود تحمل کرد، نظاره نزولشان شخصيت حرفهاي و رسانهاي را تا به اين حد...
يکشنبه 10 بهمن
كارشون افتضاح بود...
فريماه فرجامي اصلا تعادل رواني نداشته براي مصاحبه...يه جا خوندم كه 3 ساله تو خونه اش بستريه!
اينا فقط ميخواستن معتمد اريا رو چون حرف حق زده بود و س ب ز بود بكوبن...اما اونقدر ضايع بود كارشون كه بيشتر ابروي خودشون رو بردن با اين كارشون...
اما امين تارخ خوب جوابشونو داد...
جيراني هم مثل هميشه:2:
شورای تهيهكنندگان"هفت"را تحریم کردند
فارس نوشت:
شورايعالي تهيهكنندگان سينماي ايران طي نامهاي اعلام كرد كه از همراهي و همكاري با «برنامه هفت» خودداري ميكند.
به گزارش شورايعالي تهيهكنندگان سينماي ايران، صداوسيماي جمهوري اسلامي در ساليان پس از انقلاب اسلامي هميشه و بالاخص در زمان رياست ضرغامي ياور و پشتيبان آثار ارزشمند اين سينما بوده كه جاي تقدير تشكر دارد. وليكن چند ماهي است كه برنامهاي اختصاصي براي سينماي ايران به نام هفت عليرغم همه اميدها و آرزوهايي كه بدان بسته شده بود تا يار خاطري براي اين سينما باشد، با شيوه و روشي كه در پيش گرفته اين مولود شايسته فرهنگ و هنر كشور را زير شديدترين حملات و هجمههاي غير معقول و نامنصفانه قرار داده است.
رفتار توهينآميز توأم با تحقير فيلمهاي ايراني، نمايش دردناك چهرههاي سرشناس سينما، به سخره گرفتن دفاع فيلمسازان از آثارشان، كوبيدن چماق سينماي فربه از زر و زور و تزوير سينماي آمريكا بر پيكر نحيف سينماي ايران، اعواج آشكار برنامه هفت را كه در نگاه اول حتي با سياستهاي صداوسيما همخواني ندارد، سينماگران كشور را به حد نگران ساخته است.
«برنامه هفت» كه بنا بوده «برنامه نود» سينما باشد، متوجه اين نكته بنياني نيست كه فرهنگ و هنر با ورزش دو مقوله متفاوت است. اگر پرداختن به حاشيهها و ايجاد حاشيهها در ورزش جذابيت دارد، در سينما به مثابه سم مهلكي است كه سينماي ياران را به ورطه خطرناكي سوق خواهد داد كه با هيچ تدبير و درايتي همخواني ندارد. برخورد ژورناليستي و سطحي گردانندگان اين برنامه با مقولهاي به غايت عميق و فرهنگي همچون سينما نشان از عدم اشراف آنها به اين حوزه پيچيده و دشوار ميكند. نارضايتي جمعي از سينماگران كه بعد از همكاري و حضور در اين برنامه آزرده خاطر از رفتار و گفتار تحقيرآميز، اين روزها در محافل سينمايي و حتي رسانهها بازتاب زيادي داشته است.
لذا شورايعالي تهيهكنندگان سينماي ايران در راستاي وظايف ذاتي خود در حراست و حفاظت از كيان سينماي ايران اعلام مينمايد از همراهي و همكاري با «برنامه هفت» خوددداري نموده از هنرمندان نجيب و ارزشمند سينماي ايران نيز ميخواهد كه از همراهي و حضور در اين برنامه تا اصلاح سياستها و روشهاي جاري آن خودداري نمايند.
من مصاحبه با خانم فرجامی و ابوالفضل پورعرب رو ندیدم، ولی مشکل یاد کردن از بازیگران در زمان پیری و بدبختی و ازکارافتادگی اشون چیه؟
بخشی از کلیپ صحبت های فریماه فرجامی در برنامه هفت:
کد:http://www.mediafire.com/?pda4x5ss03bg1b5
واقعا مسخره هست اگه بخوان جلوی برنامه هفتو بگیرن این آقای فراستی و نقدایی که میکنه نمیشه گفت از روی عقده یا مسخره کردن کارگردان ها هست بلکه عین حقیقته خودتون سینمای الان رو نگاه کنید میدونم که بیشترتون همون چیزی رو میبینید که من میبینم عشق های مسخره چند تا بازیگرا انداختن تو فیلم یه سروصدایی در آوردن و یه فروشی کردن چند مدت پیش اون مرده که با فراستی دیگه نزدیک بود بلند بشه و فراستی رو بزنه واقعا حرفاش غیر منطقی بود(همون که گفت شما میگین فیلم شارلاتان فیلم فارسیه این جور چیزا) و چند مدت پیش هم تو شورای تهیه کنندگان که میخواستن باهاش مصاحبه کنن گفته بود هر جا دوربین هفت و اسمی از هفت باشه من اونجا نمیمونم. این جور اداما نمیدونم چرا وقتی واقعیت رو میشنون این مسخره بازی ها رو درمیارن.