چون من اصل کارم با تایپ کردن و iWork هستشنقل قول:
و این که دوست دارم هر جا که دوست داشتم برم، تایپ کنم و بخونم
به نظر شما iPad برای این کار مناسبه؟
کلا iWork روی iPad چطوریه؟(چون این برام مهم ترین چیزه)
Printable View
چون من اصل کارم با تایپ کردن و iWork هستشنقل قول:
و این که دوست دارم هر جا که دوست داشتم برم، تایپ کنم و بخونم
به نظر شما iPad برای این کار مناسبه؟
کلا iWork روی iPad چطوریه؟(چون این برام مهم ترین چیزه)
اپل ۲ میلیون آیپد را در ۵۹ روز فروخت..!
به گزارش فارنت و به نقل از خبرگزاری “رویترز″ در حالی که از عرضه تابلت شرکت اپل ۵۹ روز میگذرد این شرکت اعلام کرد که موفق به فروش ۲ میلیون عدد از تابلت خود شده است.
استیو جابز که درسوم ماه آوریل iPad را عرضه کرد اعلام کرده است که به سختی در حال کار هستند تا بتوانند این تقاضای روزافزون را پاسخگو باشند.
این خبر در حالی اعلام میشود که تقریبا یک ماه پیش شرکت اپل اعلام کرد که موفق به فروش یک میلیون آی-پد شده است.
فروش بین المللی این تابلت چندی است که در چند کشور شامل استرالیا،کانادا،فرانسه،آل مان،ایتالیا ،ژاپن،اسپانیا،سوئدو انگلستان آغاز شده است.
البته شرکت اپل عرضه بین المللی این تابلت را که در عین لمسی بودن دارای قابلیت انجام بازیهایی با کیفیت بالا،تماشای ویدیوهای HD،خواندن کتابهای الکترونیکی و وب گردی عالی جلب توجه کرده است به دلیل استقباب فراوان در کشور امریکا و تمام شدن موجودی دستگاه، در حدود دو هفته به تاخیر انداخت.
شرکت اپل همچنین اعلام کرده است که عرضه گستردهتر این محصول در بازارهای جهانی را از ماه ژولای آغاز خواهد کرد .
گفتنی است که یک موسسه اقتصادی معروف به نام “RBC Capital” پیش بینی کرده است که شرکت اپل در حدود ۸ میلیون iPad را تا پایان سال جاری به فروش خواهد رساند.
این چیه روش وایساده؟
شاید تا قبل از اینکه iwork رو ، رو آیپدم نصب کنم ، فکر میکردم مثل گوشی ها ی مبتنی بر ویندوز موبایل با یک آفیس نصفه نیمه و ناقص روبه رو میشم!نقل قول:
ولی اینو فراموش نکنید ، اپل همیشه برای ماشین های دیگه یک بنزه!
اگر با iWork در مک کار کرده باشید ، خواهید دید که همون iWork اومده رو iPad !
یعنی یک آفیس حرفه ای ، حتی می تونید فایل های iwork مک رو با iTunes به iPad سینک کنید! و به نظر من این عالیه!
تصویری از نرم افزار iWork در سیستم عامل مکینتاش :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تصاویری از نرم افزار iWork در آی پد :
Keynote
Pages
Numbers
آی پد برای کار شما مناسبه ! (چون مثل خودم فکر می کنید! :11:)
اطلاعات بیستر :
کد:http://www.apple.com/ipad/features/keynote.html
کد:http://www.apple.com/ipad/features/pages.html
کد:http://www.apple.com/ipad/features/numbers.html
موفق باشید ،
امید
فکر کنم ، بچه باشه!نقل قول:
فروش نخستين آيپد بدلي جهان در چين
اپل ممكن است دو ميليون از دستگاه جديد آيپد را در كمتر از دو ماه به فروش رسانده باشد اما اكنون با iPed كه دستگاه مشابه آيپد است با چالش جديدي مواجه شده است.
به گزارش سرويس فنآوري اطلاعات خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، آيپد اپل حتي در چين هم بهصورت رسمي به فروش نميرود اما iPed در شنزن در جنوب اين كشور به قيمتي كه حدود يك پنجم قيمت آيپد اصلي است، عرضه ميشود.
نخستين آيپد بدلي جهان، برروي سيستم عامل آندرويد گوگل كار كرده و در ساخت آن تراشه اينتل بهكار رفته و به قيمت 105 دلار به فروش ميرود، در حالي كه مدل پايينتر آيپد كه تنها داراي اتصال واي فاي است، 499 دلار در آمريكا قيمت دارد.
تصاوير iPed كه در اخبار تلويزيون ژاپن نشان داده و در يوتيوب ارسال شده نشان ميدهد كه اين دستگاه در فروشگاههاي شنزن در بستهبندي كه مشابه جعبه آيپد است، فروخته ميشود.
تغيير در تلفظ تنها تفاوت بزرگ آشكار ميان اين دو دستگاه عنوان شده است. رايانه لوحي آيپد كه يك نمايشگر 9.7 اينچي صفحه لمسي و قلم دارد، اندكي كوچكتر از يك رايانه نوتبوك معمولي بوده و براي مرور اينترنت، تماشاي فيلم، خواندن كتاب و انجام بازي منظور شده است.
اپل كه بهتازگي بزرگترين شركت فنآوري آمريكا شناخته شده، دو روز قبل اعلام كرد كه در كمتر از دو ماه موفق شده بيش از دو ميليون دستگاه آيپد را به فروش برساند كه حتي نسبت به آيفون نيز فروش موفقي محسوب ميشود.
از سوي ديگر فروش آيپد از هفته گذشته در استراليا، ژاپن، كانادا، انگليس، فرانسه، آلمان، ايتاليا، اسپانيا و سوييس آغاز شد.
بر اساس همين گزارش با وجود رشد چشمگير تقاضاي iPad اپل در آمريكا، افزايش توليد اين محصول در كارخانهفاكسكان باعث شد تا بر اساس برنامه، فروش iPad اپل در کشورهای استرالیا، کانادا، فرانسه، آلمان، ایتالیا، ژاپن، اسپانیا، سوئیس و انگلستان از هفته گذشته آغاز شود.
اپل همچنين در ماه جولای فروش خود را در 9 کشور دیگر نیز آغاز خواهد کرد. از سوي ديگر افزايش تقاضاي محصولات فاكسكان و به تبع آن بالا رفتن حجم توليدات آن موجب شده است مسئولان اين كمپاني تسهيلات بيشتري از جمله افزايش 20 درصدي حقوق براي كاركنان خود قائل شوند. شركت دريا كامپيوتر نماينده رسمي محصولات فاكسكان در ايران است.
خدا ایشالله صبر تولید کننده ها بده دست از سره آیپد هم بر نیمدارننقل قول:
(راستی این که چیزی نیست من چند وقت پیشترا کفن چینی هم دیده بودم :18:)
منظورم نرم افزارش بود.نقل قول:
راستی بچه های فروم همسایه سیمکارت ایرانسلو روی 3جی گذاشتن.:8: