-
سلام دوستان عزیز و گل
من یکروز پیش اومدم گوشیمو آپدیت کردم و فارسیم پرید بعد اومدم اینکاری که این دوست خوبمون گفته انجام دادم و یه فایلی که 382بایت بود جایگزین کردم و اسم اونم رو فایل دانلود شده گذاشتم و کپی پست کردم و باز گوشیرو آپدیت کردم اما فارسی نشد !!!من نمیدونم دیگه باید چیکار کنم اگه میشه دوستان کمکم کنید خیلی ضروری هستش این که فارسی بشه عکسه جایگزینشم گذاشتم اینجا اینه فارسی نمیشه بیشتر برام توضیح بدین ممنون میشم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
-
سلام
ممنون از مطالب مفیدتون فقط یه مشکلی پیش اومده
من برای بار سوم که میخوام گوشی رو آپدیت کنم هیچ فایلی رو دانلود نمیکنه
و زبان فارسی به گوشیم اضافه نمیشه!!!!!!!!!! چی کارش کنم
یه سوال : بعد از بار دوم که گوشی رو آپدیت میکنم و گوشی رو روشن میکنم باید اتفاق خاصی بیفته؟ باید پیغامی ظاهر بشه؟ یا تنظیمات خاصی رو باید اعمال کنم؟
ممنون
-
راستی بعد اینکه فایلی ( فایلی که دانلود کردیم) که گفتید جایگزین فایل قبلی (که تویه پوشه blob_fs بود) می کنم و برای بار دوم آپدیت میکنم میره دوباره همون فایل فبلیو دانلود میکنه ولی شما گفتید نباید چیزی از دانلود کنه
-
با سلام و تشکر بابت راهنمایی. یک سوال برای من پیش آمد که آیا با این روش، گوشی vivas دارای کیبورد فارسی می شود؟ آیا میتوان از این به بعد اس ام اس فارسی نوشت؟ و در دیکشنری های فارسی به انگلیسی، فارسی نوشت؟
-
ba salam
mamnoonam az amoozeshetoon.
bare man ye moshgeli pish oumade
updato kardam
filo jaigozim kardam
dobare update kardam
bad batrio dar avordam o dobare gozashtam sare jash o dobare update kardam(ino begam updatesh fek konam eine update dovvomi bud con filio download nakard, hamunio ke dasht dobare install kard, mikham bebinam bayad db ro delete konam dobare downlaod konamo update konam ya na)
alan ke roshanesh mikonam, zabunesh almanie, taze avvalesh ye password ham mikhad, mamnoon.
-
با سلام. زبان پیشفرض ویواز من آلمانیه. طبق آموزش هر کاریش کردم فارسی نشد. تو پست دیدم که دوستان دیگه ای هم که زبان پیشفرضشون آلمانیه نتونستن فارسیش کنن.
-
فارسی سازی vivaz
با سلام خدمت دوستان و ادمین محترم،من دقیقا طبق دستورالعمل انجام دادم ولی نشد.نمیدونم اشکال کجاست.اگه میشه راهنمایی کنید. یکی از دوستان گفته بود که در اپدیت دوم 18 مگا بایت دانلود میشه ولی واسه من اتفاق نیفتاد.یعنی حدود 110 مگا بار اول دانلود میشه ولی دفعه دوم و سوم بدون دانلود انجام میشه.ضمنا با هیچ خطایی هم روبرو نمیشم.
اینم عکس از فایلمه بعد از جایگزین شدن
منتظر پاسخ شما هستم
-
فرسی نشد
سلام-تو آدرسی که داده بودی پوشه ای که مد نظرت بود ندیدم که پاکش کنم...پس رفتم مرحله بعد و گوشی (ویواز) رو آپدیت کردم.ولی فایلی رو که دانلود کرد 311.2 بود...بعد از اونی فایلی رو که که گذاشته بودی با یه فایل 374 بایتی رینیم کردم و دوباره آپدیت کردم که البته چیزی از نت دانلود نکرد...بعد از اون واسه بار سومم آپدیتش کردم که بازم چیزی دانلود نشد...و نهایتا" اینکه گوشیم فارسی نشد؟
-
سلام و تشکر
متاسفانه تمام فایلها در حد کیلوبایت هستند . اصلا فایلی که ظرفیتش بایتی باشه وجود نداره .
-
با سلام
ظاهرا دیگه این روش جواب نمیده ضمنا من که با اول آپدیت کردم 230 مگابایت دانلود شد بعد که بار دوم آپدیت کردم بعد از جایگزینی فایل البنه 1 کیلوبات دانلود کرد که اون فایلی که جایگزین کرده بودم دوباره به فایل اولیه تبدیل شد و بار سوم و چهارم هم هیجی دانلود نشد و فارسی هم نشد