لاکردارا چی ساختن!
ناموسه شوتر تاکتیکیه... بهترین گیمی که تو 2012 تا اینجا بازی کردم...
خیلی حال کردم.
Printable View
لاکردارا چی ساختن!
ناموسه شوتر تاکتیکیه... بهترین گیمی که تو 2012 تا اینجا بازی کردم...
خیلی حال کردم.
دیگه سم فیشر بگه خوبه یعنی خوبه
سلام بچه ها. یه سوال دارم ! : این بازی ربطی به splinter cell داره یا یه بازیه مجزا هست ؟ (مثلا مثل cod و black ops که جریاناتشون فرق می کنه ! )
اصلا هیچ ربطی نداره:46:نقل قول:
فقط نویسنده هاشون یکی هست که جناب تام کلنسی هستش:40:
من بیشتر با مرحله پاکستانش حال کردم خیلی تاکتیکی بود اونجا تازه بازی دستم اومده بود لذت خاصی داشت طوری که حتی بابام پاگیر شد جلوی تلویزیون اولاش اینجوری بود:44::13:بعدش شد وقتی درونه رفت طبقه پایین فلش زد یارامون ریختن پایین بابام شد اینجوری:18::27:
اصلا کلا وقتی بابات بیاد به بازی دقت کنه یه حاله دیگه ایه میدونم که میدونید چی میگم
سلام این بازی برای pcهم اومده؟
تو ign زده 12 جون تو امریکا ریلیز میشه که 12 روز دیگه میشه ولی مطمئنن زودتر از اینا لینکهاشو میبینی...نقل قول:
+
اگر از یه سیستم صوتیه تپل استفاده کنید بیشتر درگیر بازی میشید. کیفیت صوتیه بازی معرکه است... جدا از صدای عالی و طبیعیه اسلحه ها مشخصه خیلی با دقت و وسواس روی صداهای مختلف محیطی کار کردن.
واسه بار دوم تمومش کردم اینبار رو درجه سختی آخر. اما فرق زیادی نداش غیر از اینکه با دوتیر میمیری و دیگه نمیشه یارانت ریکاوریت کنن (به غیر از فقط دو مورد که براثر موج انفجار بود پیش اومد)
بازیش فوق العاده است و جالبه که اصلا سخته نمیشی از تموم کردن چپتر هاش حتی اگر با احتیاط و وسواس و منطقی پیش بری...
من اگه سر بازی بابام بیاد تندی کنسول رو خاموش میکنم میرم.یه وقت بازی یه چیزی داشته باشه معلوم نیست که چی میشه...نقل قول:
دوستان به نظرتون بازی رو برای xbox 360 بگیرم یا صبر کنم برای pc بیاد بگیرم؟؟؟
نه بابا اصلا صحنه ندارهنقل قول:
در مورد سوالتم خیلی سلیقه ای هستش ولی مثلا من Mp3 رو رو 360 زدم روی PC هم میزنم
بستگی به خودت داره ولی با توجه به اسکرین شاتایی که دیدم نسخه PC گرافیک خوبی داره و مسلما بیشتر حال میده:11: