-
:19:یه مشکل بزرگ!:19:! بدون شرح می گم:19: همین عکس ها فکر کنم اکتفا کنه:19: نفهمیدید بیشتر توضیح میدم:19: لعنتی خیلی کوفتیه هرچی فک کردم نتونستم درسش کنم:19:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
-
فهمیدم مشکلت 2بعدی بودن جعبه ی کمک اولیه هست؟؟
خوب یه 3بعدی بذار...........
-
اگه می خوای کیت باکس دو بعدی بذاری،باید به بیلبورد تبدیلش کنی، اونوقت همیشه رو به دوربینه. من گیم میکر کار نکردم، از بچه ها بپرس بیلبورد تو گیم میکر چه طوریه.:8: فعلا.
-
1 پيوست (پيوستها)
-
من مشکلم رو میگم. ببینید کیت باکس من همین جوری عادیه ولی وقتی از یه خورده اینورتر بخوای نگاه کنی دیدید که چه جوری میشه. بعد باز یه خورده زاویه رو عوض کنی بازم که دیدید چه جوری میشه. خواستم مدلش کنم ولی نمی تونم چون برنامه ی مدل کاورتور گیم میکر ندارم. بعدشم دنگ و فنگش زیاده. حالا یه فکر به ذهنم رسیده که این باگو با چرخش این کیت باکس از بین ببرم. مثل همون کار زشت که وقتی آدم میخواد عیبه اش رو کسی نفهمه میاد عیب دیگران رو میگه:31::21:
-
اقا sprite به زاویه دوربین می خواهی (اگه از مثال fps استفاده کرده باشی )
کد:
d3d_draw_wall(x-lengthdir_x(30,player1.direction-90),y-lengthdir_y(30,player1.direction-90),z,x+lengthdir_x(30,player1.direction-90),y+lengthdir_y(30,player1.direction-90),z+60,sprite_get_texture(market_image,-1),1,1)
market_image اسم اسپریت جون باشه
-
من سر در نمیارم میشه توضیح بدی.:11:
-
-
ساده ست که نشد حرف آقا پرویز ترو خدا :42:توضیح بده:42:
-
lenghdir_x در واقع همون کسنویس خودمونه
lenghdir_Y در واقع همون سیسنوس خودمونه البته یک نکته باید که نمی دونم چرا در گیم میکر سیسنوس و کسنویس که میده با گیم استدیو متفاوت هست چرا اگه به جای اونها سیسنوس و کسنوس بزاری کار نمی کنه
دستور D3D_DRAW_WALL یک دیوار برات می کشه امتحانش کن