برای شروع خیلی خوب اما خیلی توش گاف دادن
Printable View
عزیزم شما چه ببینی چه نبینی بارش پول میدی!(قسمتی بزرگی از مالیاتت میره به صدا و سیما!)نقل قول:
یعنی هنوز کسی تی وی نگاه می کنه...؟
حالا باید مقایسه کرد که مردم امریکا مالیات میدن برای بیشتر از 400 کانال که همون فاکس و sky و abc و nbc براشون کافیه!!!الان سریال هایی که داشتن پخش میکردن تو چند سال اخیر رو ببینید؟
رفیقمون گفتن پولی که ما میگیرم با پولی که اونا میگیرن! وقتی گفتی برا این فیلم یه بابایی 2میلیون ماهی میگرفته،مخم سوت کشید! مگه چیکار کردن؟ فیلمی پر از باگ از هر لحاظ!
رفیقمون گفتن که به چیزایی که درباره ی کامپیوتر نوشتن زیاد توجه نکنین اینا جزییاته!
متاسافنه اشتباه همینه! این فیلم دقیقا درباره ی کامپیوتره!
یعنی بین این همه ادمی که کار میکردن،یه نفر ادم عاقل نبود که بگه رفقا چجوری این همه عکس دیجیتالی با حجم حداقل 800کیلوبایت(فک کنم این حداقلشه عکس های من معمولا بالای 1.5 مگ هستن!) رو توی 5دقیقه کانکت شدن بچه گرفتی؟!!!!طرف داشت عکس ها رو نیگا میکرد و انتخاب میکرد!!!!
من با 512 کیلو سرعت نشست تو خونه و وقتی میرم رو سایت بی بی سی که عکس هاش رو ببینم پدرم ر میاد تا یکی یکی بیان رد بشن!!!!
چرا باید یه همچین چیزایی تو فیلم باشه؟!
یا مثلا یه جای دیگه اون بابایی که از دیوار میافته پایین،طنابی که بهش وصل بوده کاملا مشخصه!!!!اون اقایون ادیتوری که این کارو کردن،نمی تونستن بگن اقا اب پرور ما بلد نیستیم این طنابو حذف کنیم اینو نگیر؟!طناب کاملا واضح بود پشت یارو!
می تونستن این صحنه رو در بدترین حالت،کروماکی بگیرن!اصلا می توننست بپره روی اون چیزای بادی!(اسمشون رو نمی دونم شرمنده!) دیگه چرا باید حتمی از طناب استفاده بشه؟
هزاران مشکل دیگه هم داشت.........
بیچاره ما مردم! میریم 5 میلیون میدیم که 50 تا اینچ تی ویمون باشه،اونوقت یارو میاد با کیفیت 360p برامون سریال پخش میکنه!!!جالبیش اینه که بهش افتخار هم میکنه!
کیفیت 720p دیگه قدیمی شده و ملت دارن میرن طرف1080 اقا تازه داره میره 480p اخه این انصافه؟! تصویر رو من شطرنجی دیدم!
درضمن ایشون میگن که صدا هم خوب بوده! صدا مزخرف تر این نمی شد! بابا صدا ها ادیت بود! یعنی توی این صدا و سیمایی که این همه خبر های بزگر دنیا رو 180 درجه میچرخونه،چار نفر رو 10000000000000نفر نشون میده و 10000000000000000نفر رو 10 نفر،نیم تونست هزینه کنه یه نفر بیاد یه برنامه ی 100کیلوبایتی براشون بنویسه که حرفه ای تر باشه کارهای -- کردن و چک کردن سیستم ها و...؟!
خیلی سخت بود که بجای برنامه های پیشرفض سیستم های مختلف،10 دلار میدادن یه برنامه میخریدن که حداقل ملت ندیده باشن؟
فکر کنم از بحث سریال خارج شدید ...
من یک بخشی از این سریال رو دیدم چنان سریع مجرم رو گیر اوردن که کلی سئوال تو مخ من جا شده تو کمتر از 4 ساعت تونستند بفهمند که کسی که داره از بیمه سو استفاده میکنه کیه اونهم یه بیمه بین المللی . تو قسمتی از فیلم یه نفر میخواد وارد سیستم حفاظتی بیمه بشه و از قسمتهای امنیتی گذر کنه و یه پرونده خیلی کلان رو بهش دستبرد بزنه وقتی پای این همه پول درمیونه چرا هکز تو ساعت شلوغی که هزاران ای پی تو منطقه انلاین هستند استفاده نمی کنه و کار رو گذاشته تو نیمه شب اصلا چرا از تهران داره اینکارو میکنه مگه نمی تونه بره یه کشور خارجی و با خیال راحت این کار رو انجام بده و چند تا سئوال دیگه من که شاخ در اوردم تو دیدن 20 دقیقه از این فیلم خیلی ها هستند که از اینترنت سر در نمیارن مثل من هر چی نشون داده بشه حالا مجبورا قبول میکنم .ولی بعضیها هم واقعا تو نت خیلی قوی هستند نمی دونم چرا علمی تر برخورد نمیکنن . چیزه دیگری که جالب بود اینکه تو یه سکانس از اداره پلیس یه خانم و یه اقا تو دفتر کسی که مثلا میتونه تو لیست مظنونین باشه نشستن این بابا که مظنون هست تو اون اداره سمت داره و یه منشی دفتر هم داره دیگه همینطور که با پلیس ها داره حرف میزنه یهو پسر خوانده اش کله اش رو میندازه میاد تو و نمی دونه که پلیس پیشه پدرشه منشی دفتر هم حتما رفته بوده اب بخوره و این ادم رو ندیده که بهش بگه رفتی تو کسی هست و نکته اینجاست .....
پسر وارد میشه و میگه : هی سلام ددی
پدر میگه : سلام پسرم این ها از اداره پلیس اومدن
مرد پلیس بلند میشه و میگه : سلام اقای فلانی
پسر میگه من پسر خونده هستم و اقای فلانی نیستم
مرد پلیس خداحافظی میکنه و صد در صد میفهمه که مجرم رو با یه مکالمه در این حد گیر اورده و زنگ میزنه به اداره و میگه خودشه تلفن این بابا رو کنترل کنید من فهمیدم مجرم کیه ....فکر کنم مامور ه هم داره سریال رو از تو خونه دنبال میکنه چون وقتی پسر خوانده رو میبینه در کمتر از قبل :31: مجرم رو شناسائی میکنه
.
موافقم مخصوصا همونجا که با خط تلفن عمومی میخوان جایی رو -- کنننقل قول:
بچه ها يه سوال برا من پيش اومد....
اون جريان تلفن و.... كه ديشب نشون ميداد چي بود؟چطوري اينقدر سريع جاي طرف رو پيدا كردن،اصلا مگه يه اين راحتي ميشه يه سيتم امنيتي قدرتمند رو تو 1 دقيقه هك كرد ؟ها؟:20:
برای -- سریع جدا از توانایی -- کردن به کامپیوتر خیلی سریع که بتونه به سرعت پردازش کنه نیاز هست و خط خیلی سریع نیاز هست. نه اینکه با تلفن عمومی -- کرد اون هم نصفه شب !! پس زمینه ی ذهنی سازندگان فیلم از -- مثل دزدیه که از تلفن عمومی و نصفه شب استفاده کردن !:31:
دیشب وقتی داشتن که سیستم بیمه رو -- می کردن نوشته بود "Coping 3 files to Desktop ":27:
متاسفم....
من نمی دونم چرا این بحث این همه کش دار شده..!
آقا فیلم آبکیه دیگه... شکی توش نیست..
یه ایراد دیگه ای که تو این سریاله اینه که خیلی زود فرضیه هاشون به واقعیت می پیونده و از هیچی به هدفشون میرسند . در کل سریال خوبیه و من دنبالش میکنم...
از سریال 24 تا هوش سیاه
دیشب یه قسمتها ئی از هوش سیاه رو میدیدم فکر کنم نسخه کپی برابر اصل رو باید به این سریال داد
چند تا نکته بود که توجه منو جلب کرد
تو سریال 24 وقتی وارد سی تی یو میشدی یه سری تلفن زنگ می خورد که صدای خاصی داشت
تو هوش سیاه هم این اتفاق می افته هر وقت دوربین وارد اداره میشه اون زنگ تلفن هست
تو سریال 24 اخر سریال صفحه نمایش به دوقسمت تقسیم می شد
تو هوش سیاه هم باید باشه دیگه
تو سریال 24 فرزند جک باور یه جورائی با افرادی که تبه کار هستند بطور ناخواسته و نداسته در ارتباط بود
تو هوش سیاه هم فرزند مامور بدون اینکه بخواد یا بدونه با تبه کار در ارتباط هست
البته تو هوش سیاه دیشب اگهی هم پخش شد استفاده از سرویس ساتنا و ماشین بی ام دبلیو
این یارو تبه کاره هم که هر وقت من صداشو میشنیدم یا روغن مایع لادن می لفتادم چرا که همین صدا
صدائی هست که تو تبلیغات لادن ازش استفاده میشد
---------- Post added at 04:52 PM ---------- Previous post was at 04:48 PM ----------
یه چیز دیگه من فکر میکنم یا پیشنهاد من این هست که اگه کارگردان می امد و نظر خواهی میگذاشت تو همین سایت پی سی ورلد اونقدر کاربر حرفه ای دشت که بخواهند نظر بدن که هیچ طوری نشه از فیلم گاف گرفت ولی متاسفانه قدر مون رو نمی دونن دیگه :31:
نکات جالبی رو نوشتی.ولی فکر کنم اسم سریال "هوش سیاه" هست شما نوشتی هوش مصنوعینقل قول:
در کل خیلی شبیه 24 هست.مخصوصا سیزن اول 24.
دوستان به نظرم خیلی سریال اغراق داره.گرچه در بسیاری از کشور ها برای القای پیشرفت کشورشون این چیز ها رو نشون می دن ولی حداقل این فناوری رو دارن.ما نداریم باهاش پز هم میدیم.ولی یه چیزی خیلی جالبه اونم اون صفحه نمایش لمسیه هست تو اداره ی پلیس.حالا فرض کنید یکی از اون ها دست مامور های پلیس ما بیافده!!!دیگه کی کار می کنه؟همه یا میرن تو اینترنت .یا میشینن فیلم دیدن و هر دقیقه هم برای این که به صفحش دست بزنن یه دور صداش رو بالا پاییین می کنن.:31: