این رونالدو در حدی هست که بشه با مسی مقایسه اش کرد؟
برنارد مندی سریع ترین فوتبالیست جهان.:21:
---------- Post added at 11:38 PM ---------- Previous post was at 11:37 PM ----------
گزارشگر اونلی بهروان:21:نقل قول:
Printable View
این رونالدو در حدی هست که بشه با مسی مقایسه اش کرد؟
برنارد مندی سریع ترین فوتبالیست جهان.:21:
---------- Post added at 11:38 PM ---------- Previous post was at 11:37 PM ----------
گزارشگر اونلی بهروان:21:نقل قول:
من همیشه گفتم مسی دو دلیل داره که باعث پیشرفتش شده:
1-نداشتن حاشیه در خارج از زمین(مشکلات اخلاقی و جنجالی و...)
2-تواضع و خاکی بودنش!
قیاس این دو به خاطر سبکای متفاوت بازیشون همچین زیاد درست نیست !نقل قول:
گزارشگر هم اونلی کوتی :دی
En España Real, En Europa Real, En El Mundo Real, Para Siempre Real Madrid!!
"Hay Que Recuperar El Espíritu De La Camiseta Blanca” Fabio Capello.
¡No Existe Equipo Como Tú, RealMadrid !
HASTA EL FINAL, VAMOS REAL
برای تیم محبوب خودم ارزوی موفقیت میکنم بارسا الان بهترین تیم تاریخش رو داره درحالی که رئال اینطوری نیست و چند سالی هست افت کرده با این همه با تمام وجود عاشق رئال هستیم .
مربی تیم کاتالان در صحبتهایی اعلام کرده که تیم مادریدی در دیدارهای خانگی، در سطح بسیار بالایی است. رکورد تیم مادریدی در دیدارهای خانگی اش بسیار خوب است.
سایت گل- پپ گواردیولا، مربی جوان بارسلونا در صحبتهایی شرایط تیمش در آستانه دیدار شنبه شب ال کلاسیکو را بررسی و اوضاع دو تیم را آنالیز نموده است:
* دیگر از 6-2 خبری نیست
- امسال بسیار متفاوت از سال گذشته است. رئال مادرید در تمام دیدارهای خانگی اش به برتری دست یافته و در ورزشگاه برنابئو، 50 گل به ثمر رسانده و میانگین گلزنی رئال در دیدارهای خانگی، بیش از سه گل در هر بازی است. من بازی های رئال در خانه مشاهده کرده ام و به شدت تحت تاثیر قرار گرفتم.
* نقاط مثبت تیم حریف
- رئال مادرید تیمی بزرگ است و بازیکنان با کیفیت و فوق العاده ای را در اختیار دارد. آنها با انگیزه و روحیه فراوانی به میدان می آیند و از هر فرصتی نهایت بهره را می برند. باید در نظر داشته باشیم که رئال در ضدحملات دومین تیم برتر دنیاست.
* اهمیت توانایی های فردی
- کار پیگرینی به مهار بارسلونا بسته است و کار ما متوقف کردن رئال است.در این میان، نهایت تلاش برای مهار کریستیانو رونالدو، چابی، مسی و فان در فارت خواهد بود.
* کسی در برنابئو قهرمان نمی شود
- بازی ال کلاسیکو بسیار مهم است ولی تعیین کننده نیست. هنوز 7 هفته تا پایان رقابتهای لالیگا باقی است و در این دیدارها سرنوشت بازی ها مشخص خواهد شد. لالیگا در برنابئو به اتمام نمی رسد.
* مهاجم مرکزی نداریم
- ما از مصدومیت ایبرا ضربه شدیدی خوردیم. او بازیکن کلیدی و مهمی برای ماست. روز جمعه تستهای پزشکی متعددی انجام شد و مشخص شد که او به اوج آمادگی نرسیده است.
* رئال در بازیهای مهم نبرده
- من به این موضوع اهمیت چندانی نمی دهم. زمانی که بازی رئال را تماشا می کنم، به این فکر می افتم که این تیم، تیمی است که با فکر و منطق دقیقی سازماندهی شده و می تواند در تمام رقابتها تا پایان آن برای قهرمانی مبارزه کند.
* پیروزی در برنابئو، ضربه ای به حریف است؟
- مسابقه شنبه شب، مسابقه بسیار مهمی است ولی بازیهای دیگری نیز پیش روست. زمانی که این بازی به پایان برسد، خواهیم دید که چطور بوده ایم، چطور بازی کردیم و چه تاثیری گاذتشه ایم. هر اتفاقی که بیفتد می بایست به سرعت آن را فراموش کرد. مادریدی ها می بایست مقابل آلمریا قرار بگیرند و ما مقابل دپور به میدان خواهیم رفت ولی این واضح است که تیم برنده، ضربه روانی بزرگی به حریف وارد خواهد آورد.
کد:http://goal.com/iran/news/1835/%D8%A7%D8%B3%D9%BE%D8%A7%D9%86%DB%8C%D8%A7/2010/04/09/1871452/%DA%AF%D9%88%D8%A7%D8%B1%D8%AF%DB%8C%D9%88%D9%84%D8%A7-%D8%AA%D8%AD%D8%AA-%D8%AA%D8%A7%D8%AB%DB%8C%D8%B1-%D8%B1%D8%A6%D8%A7%D9%84-%D9%85%D8%A7%D8%AF%D8%B1%DB%8C%D8%AF-%D9%87%D8%B3%D8%AA%D9%85
2010/4/9
فعلا محدودیتی درباره میزان اعتبار خبرگزاری ها مخصوصا سایت های رایج و شناخته شده مثل Football3 و بخش فارسی Goal نداریم. حتی لیست سایت های ممنوعه هم برداشته شد تا فعالیت راحت تر باشه.نقل قول:
روزنامه آ.اس در آستانه دیدار حساس ال کلاسیکو، ویدئوی کوتاهی را از زندگی مسی برروی وب سایتش قرار داده است.
سایت گل- در صورتی که به وب سایت روزنامه آ.اس مراجعه کنید، می توانید ویدئوی کوتاهی را که از پرونده ورزشی مسی ساخته شده است را تماشا نمائید.
در این ویدئو می توانید عملکرد مسی از دوران کودکی و نوجوانی در زمین فوتبال را مشاهده نمائید. در ابتدا گواردیولا در صحبتهایی اعلام می کند که مسی برای جذب محبت هم تیمی ها، هواداران و خانواده اش به میدان می رود.
فوتبال بازی کردن و کمک کردن به هم تیمی هایش، این روشی است که مسی در تمام زندگی فوتبالی اش پیش رو دارد. کسانی که مسی را می شناسند به خوبی می دانند که او همیشه این گونه بوده و هرگز نیز تغییر نخواهد کرد.
ده سال پیش بود که مسی به بارسلونا رسید و در روساریو برای اولین بار توپ را لمس کرد.
پس از آن بخشی از صحبتهای پدر مسی و مربیان سابق او پخش می شود که به تعریف و تمجید از ستاره آرژانتینی می پردازند.« مسی همیشه با توپ بوده. او نمی خواهد هیچ چیزی را از دست بدهد. او می خواهد همه چیز را فتح کند. مسی قدرت مدیریتی زیادی داشت.»
پدر و مادر او نیز در صحبتهایی می گویند:« زمانی که در استادیوم فریادهای مسی مسی را می شنویم غرق در رویا می شویم»
در صورتی که تمایل دارید این ویدئو را تماشا کرده و روند پیشرفت مسی از دوران کودکی تاکنون را در ویدئویی حدودا 2 دقیقه ای تماشا کنید، به لینک زیر مراجعه نمائید:
کد:http://www.as.com/futbol/video/messi-genio-benjamines/dasftb/20100408dasdasftb_11/Ves
2010/4/9کد:http://goal.com/iran/news/1835/%D8%A7%D8%B3%D9%BE%D8%A7%D9%86%DB%8C%D8%A7/2010/04/09/1871319/%D9%88%DB%8C%D8%AF%D8%A6%D9%88%DA%AF%D8%B1%D8%A7%D9%81%DB%8C-%D9%85%D8%B3%DB%8C-%DB%8C%DA%A9-%D9%86%D8%A7%D8%A8%D8%BA%D9%87-%D8%A7%D8%B2-%D8%B2%D9%85%D8%A7%D9%86-%DA%A9%D9%88%D8%AF%DA%A9%DB%8C
روزنامه آ.اس در آستانه دیدار حساس ال کلاسیکو، ویدئوی کوتاهی را از زندگی کریستیانو رونالدو را بر روی وب سایتش قرار داده است.
سایت گل- در صورتی که به وب سایت روزنامه آ.اس مراجعه کنید، می توانید ویدئوی کوتاهی را که در واقع مروری بر زندگی ورزشی و خانوادگی کریس رونالدو است را تماشا نمائید.
در این ویدئو می توانید تصاویری از خانه ای که کریس در آن بزرگ شده، عکسهایی از مادر کریس و همچنین عکسهای دوران کودکی، نوجوانی و جوانی او را ببینید و تصویری از محل زندگی کنونی این ستاره پرتغالی نیز در این ویدئوی 4 دقیقه ای گنجانده شده است.
در صورتی که تمایل دارید این ویدئو را تماشا کرده و مروری بر زندگی کریس از کودکی تاکنون داشته باشید، به لینک زیر مراجعه نمائید:
کد:http://www.as.com/futbol/video/recorrido-vida-cristiano-ronaldo/dasftb/20100408dasdasftb_12/Ves
2010/4/9کد:http://goal.com/iran/news/1835/%D8%A7%D8%B3%D9%BE%D8%A7%D9%86%DB%8C%D8%A7/2010/04/09/1871374/%D9%88%DB%8C%D8%AF%D8%A6%D9%88%DA%AF%D8%B1%D8%A7%D9%81%DB%8C-%D9%85%D8%B1%D9%88%D8%B1%DB%8C-%D8%A8%D8%B1%D8%B2%D9%86%D8%AF%DA%AF%DB%8C-%DA%A9%D8%B1%DB%8C%D8%B3-%D8%B1%D9%88%D9%86%D8%A7%D9%84%D8%AF%D9%88%D8%A7%D8%B2-%DA%A9%D9%88%D8%AF%DA%A9%DB%8C-%D8%AA%D8%A7%DA%A9%D9%86%D9%88%D9%86
اینکه لیونل مسی در بهترین روزای فوتبالیشه شکی نیست و بارسلونا هم یک تیم سازماندهی شده و هماهنگه هم انکاری نیست..
اما امشب بارسلون سخت ترین بازی فصلشو تجربه میکنه.امیدوارم سیما یه گزارشگره خوب و منصف رو انتخاب کنه.
میشه یه نفر لینک مستقیم این کلیپ و کلیپ مسی رو پیدا کنه:10:نقل قول:
اگه مال یوتیوبشو هم پیدا کنید ، خوبه .. میشه مستقیمش کرد:46:
ممنون
كريستيانو رونالدو: بازي مسي خيلي خوب است و من نميخواهم ارزشهاي وي را كاهش دهم اما حقيقت اين است كه مسي هرگز به پاي من نميرسد. صدها بار از مسي بهتر و بزرگتر هستم. قد من هم از مسي بلندتر است و نمادي است از بزرگتر بودن من نسبت به مسي.
روبرتو باجو يكى از تحسين كنندگان فوتبال ليونل مسى است و در حقيقت بيش از هر دليل ديگرى براى تماشاى بازى مسى به برنابئو سفر كرده .
مسي: موتور گلزني من در ال كلاسيكو روشن باقي خواهد ماند. اطمينان دارم نقش مطلوبي را در ال كلاسيكو ايفا ميكنم.
مسي افزود: بارسلونا به مراتب قويتر و منسجمتر از رئال مادريد است. دربي شماره 160 به نام بارسلونا رقم خواهد خورد.
گوتي: اين آخرين الكلاسيكو دربي من است و در پايان اين فصل براي هميشه با رئال مادريد خداحافظي ميكنم.
حداقل دو بار در سال ديدار رئال مادريد و بارسلونا رخ ميدهد و حداقل نيمي از جمعيت جهان آن را مستقيما تماشا ميكنند.
كرايف: من هرگز بهترين هوادار بارسلونا نبودهام و به نظر من بهترين هوادار بارسلونا ميتواند كودكي فقير در آفريقا باشد كه فردا شب از راديو ال كلاسيكو دربي را پيگيري ميكند و باز هم گرسنه به خواب ميرود.
پويول خطاب به خبرنگاران گفت: مهار رونالدو براي من آسانترين كاري بود كه امكان داشت از سوي گوارديولا تجويز شود.
===========
رئال به هر نحوي بايد اين بازي رو ببره وگرنه اگه دو تيم تا انتهاي فصل بازي هاشون رو ببرن بارسا قهرمان ميشه.
دو تيم هم امتياز هستند. 77-77
رئال يك گل زده بيشتر نسبت به بارسا داره 57-56
جالبه دو گلزن اول دو تيم (هيگواين و رونالدو - مسي و ايبرا) 42-41