پس بنابراین دوست عزیز نظر شما اینه که این سیستم که خودم Assmble کرده ام از لحاظ پاور ضعف دارد؟! درسته!؟
یعنی اینکه در بازی ایی مثل کرای سیس 2 گیر می کنه مشکل از همین پاور هستش!
پس سریعا پاور رو عوض کنم!
سیستم رو یک هفته هستش جمع کردم!
Printable View
پس بنابراین دوست عزیز نظر شما اینه که این سیستم که خودم Assmble کرده ام از لحاظ پاور ضعف دارد؟! درسته!؟
یعنی اینکه در بازی ایی مثل کرای سیس 2 گیر می کنه مشکل از همین پاور هستش!
پس سریعا پاور رو عوض کنم!
سیستم رو یک هفته هستش جمع کردم!
ببخشید این Physx که کارتهای انویدیا دارن چه جوریاس ؟ یعنی دقیقا چی کار می کنه ؟ خب کارتهای ای تی ای که ندارن اینو مشکلی تو بازی دارن ؟
نه دوست عزیز مشکلی نیست . یه تعداد از بازی ها هستن که تحت PhysX تولید شدن . یعنی اگر اون بازی رو با انویدیا بازی کنی یک سری دیتیل ها و جزییات بیشتر رو در بازی داری . مثلا تیر که میزنی پوکه گلوله روی زمین پخش میشه و از اینجور افکت ها . که معمولا با افت فریم در بازی همراه هست .نقل قول:
بچه ها من می خوام 1 کارت گرافیک Gigabyte Geforce Gtx 460 بخرم بودجم 300 فا 330 اینا هستش میخواستم بدون این گرافیک خوبه
قیمتش چنده
چیز بهتری گیرم میاد؟
شما با 300 تومان میتونید GTX 560 Ti غیر رفرنس تهیه کنید که از GTX 470 هم قویتر میشه...نقل قول:
تایید میشه.نقل قول:
نقل قول:
آقا الان دقیقا چی شد ؟
یه لطفی کن به ترتیب قدرت اینا رو مرتب کن ... ممنون
460
470
480
560
560Ti
نقل قول:
با سلام
لطفا برای قیمت فقط در تاپیک زیر پست بدهید.
با تشکر.کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=264772&page=450
-460نقل قول:
-470-560 (کمی 470 قویتره)
GTX 560 یه کم توضیح لازم داره، فرکانس هسته این کارت در برند های مختلف شبیه به هم نیست و بسته به قیمت و طراحی کولینگ ممکنه بالاتر از حد معمول باشه... پس حواستون با این یک مورد باشه که قدرتش با توجه به فرکانس متغیره.
-GTX 560 Ti
-GTX 480
موفق باشید.
نقل قول:
تایید میشه.
البته 560TIسری های آور شده هم داره که یه نمه از 480 بالاتره(در تایید حرف عرفان)