نه کلا ایران دیگه نمی تونه مغزشون نمی کشه اگه علی صادقی نبود اصلا جالب نبود
مثلا 3 در 4 رو می شه هزار بار دیگه ببینی کلا بازیگران طنز اون تو بودن و این زن بابا طنز نبود
Printable View
نه کلا ایران دیگه نمی تونه مغزشون نمی کشه اگه علی صادقی نبود اصلا جالب نبود
مثلا 3 در 4 رو می شه هزار بار دیگه ببینی کلا بازیگران طنز اون تو بودن و این زن بابا طنز نبود
آره ، دقیقا .:18: من که کفم برید . با این فیلمنامشون :2:.نقل قول:
2 تا چیز این سریالو نجات داد : 1 - علی صادقی و 2 - مهران غفوریان .
یک چیزی که توی قسمت آخر پخشش از صدا و سیما بعید بود نشون دادن پریسا بود !!!!
البته خانواده به من میگن اشتباه دیدم . کسی دیگه هم این رو متوجه شد یا خطای دید من بوده ؟؟؟
اون قسمتی که عروس و داماد وارد میشن و آقا جون به هر کدوم سند ها رو میده بعد از هر بار دادن سند یک نما از بهبود و پریسا نشون میده که دارن دست میزنن ولی آستینچه ای که دست پریسا هست حدود 20 سانت دستش رو پوشنوده و آرنج دستش و بالاتر کاملا دیده میشد !!!!!!
کس دیگه ای هم متوجه شد ؟ آخه از صدا و سیما خیلی بعیده . از دست یک نفر (تدوینگر) در میره که سانسور کنه ! کارگردان و تهیه کننده و ناظر پخش و..... چی ؟
نه بابا... من همین الان نیگا کردم... یه ساتن گلبهی رنگ بود که از ساعد به پایین رو پوشونده بود... خطا دید بوده...:10:نقل قول:
یک چیزی که توی قسمت آخر پخشش از صدا و سیما بعید بود نشون دادن پریسا بود !!!!
البته خانواده به من میگن اشتباه دیدم . کسی دیگه هم این رو متوجه شد یا خطای دید من بوده ؟؟؟
اون قسمتی که عروس و داماد وارد میشن و آقا جون به هر کدوم سند ها رو میده بعد از هر بار دادن سند یک نما از بهبود و پریسا نشون میده که دارن دست میزنن ولی آستینچه ای که دست پریسا هست حدود 20 سانت دستش رو پوشنوده و آرنج دستش و بالاتر کاملا دیده میشد !!!!!!
کس دیگه ای هم متوجه شد ؟ آخه از صدا و سیما خیلی بعیده . از دست یک نفر (تدوینگر) در میره که سانسور کنه ! کارگردان و تهیه کننده و ناظر پخش و..... چی ؟
یعنی تو قسمت های قبل گفته بودن تومور عزیز آقا الکیه؟!نقل قول:
فیلمنامه هم که شاهکار بود! در حالی که همه فکر می کردند، تومور عزیز الکی و اشتباه فریدون بود، این جریان واقعی میشه و بعد از یک قسمت به دستور دکتر که با قرص و دارو خوب میشه به فراموشی سپرده شد!!!! (در واقع محور اصلی داستان از بین رفت) جریان زن گرفتن عزیز هم تو دو قسمت نسخش پیچیده شد... تو این هاگیر واگیر عزیز آقا به کمک موسیقی متن سوزناک از هر موقعیتی برای نصیحت کردن بچه هاش به احترام گذاشتن به پدرشون استفاده می کرد... شخصا وقتی قسمت های پایانی زن بابا رو میدیدم حس می کردم دارم فیلم هندی از نسل آفتاب رو میبینم!!!
اگه اینجوری باشه و عوضش کرده باشن یه نقطه ضعف بزرگ برای سریال محسوب میشه!
مگه خود دكتر به فريدون نگفت كه عزيز تومور داره ؟
برنامه های طنز پیشگان و کمدی کلاسیک برای شما پخش میکنن تا از توش برای خودت نکات اخلاقیشو نوت برداری.و در ضمن سریال مسافران هم سریال خیلی خنده داری نبود البته نظر من.نقل قول:
واقعا این تومورش خیلی مسخره بود !
همه فکر میکردن الکیه ولی واقعی بود بعد هم با قرص و دارو خوب میشه
هه هه
کلا سریال چیزی نداشت فقط رو طنز علی صادقی میچرخید
نقل قول:قضیه این بود که فریدون رفت عکسی که از کله ی عزیزآقا انداخته بودن رو از چایخونه بگیره:31: . اون دکتره چایخونه ایه که مسئول تحویل دادن عکس کله ی مریضا بود اومد و چون دستش خیس بود، خود فریدون دستشو دراز کردو عکس رو برداشت . اونجا نوع فیلمبرداری و آهنگی که یخش شد و خلاصه همه چی نشون داد که فریدون عکس یکی دیگه رو ورداشته ، ولی ... :18:نقل قول:
احتمال میدم خود نویسنده هاشم نفهمیدن چه حرکتی زدن:2: :27:
شايد وقتي رسيده به آخر داستان اول داستان رو يادش رفته بوده بنده خدا . اونم مشغله كاري و فكري داره ديگه : دي