سلام .نقل قول:
ترافیک را باید در همون دوره ای که گرفتید مصرف کنید و قابل انتقال به دوره بعد نیست .
( البته این چیزیه که خودشون میگند . من تاحالا همیشه ترافیکم تا نیمه ی دوره اشتراک تموم میشده و نمیدونم عملا میشه انتقال داد یا نه )
Printable View
سلام .نقل قول:
ترافیک را باید در همون دوره ای که گرفتید مصرف کنید و قابل انتقال به دوره بعد نیست .
( البته این چیزیه که خودشون میگند . من تاحالا همیشه ترافیکم تا نیمه ی دوره اشتراک تموم میشده و نمیدونم عملا میشه انتقال داد یا نه )
سلام .نقل قول:
همون اول که لینک رو به iIDM میدی قابلیت Resum داره ؟
از چه سروری میگیری ؟
چون که فایهات برای مدت کمی قابلیت resume دارند و بعد ار طرف سرور پاک میشندنقل قول:
سلام دوستان.
من هم از صبانت استفاده می کنم و سرویس 128 دارم. در روز سرعت تا 120 به راحتی میرسه و من واقعا ازش راضی هستم. اما سرعت شبانه بسیار پایین است و به زور به 4 کیلوبایت میرسه و حتی سرعتش از اینترنت دیالاپ هم کمتره.:10:
من هم صبا و هم پارس آنلاین دارم ( جفتشون 1 مگ ) سرعت شبانه برای هردو حدود 10 تا 12 هست .نقل قول:
نقل قول:ممنون. اکثرا یوتیوب هستند یا همین سایت های معروف آپلود مثل 4shared و mediafire و بقیهنقل قول:
بله. یوتیوب و به غیر از 4shared اکثر بقیه رو رزیوم رو yes میزنه.
حالا برای راه حل باید چکار کرد ؟ مثلا لینک های یوتیوب رو چطور میشه گذاشت برای دانلود شبانه ؟
سرعت یک طرف قطعیهای مقطعی طرف دیگهنقل قول:
کسی دچار قطعی نیست؟بهصورت کوتاه مدت به خصوص امروز؟
واسه 4sharedو mediafire باید اکانت بخری یا از ساینهایی دانلود کنی که لینک مستقیم با قابیت resume و بدون محدودیت داشته باشندنقل قول:
ولی اگه راهی واسه یوتیوب پیدا کرده بیا بگو چون که من هم خیلی دنبال راه حل گشتم ولی چیزی پیدا نکردم
اکثرا لیچها با یوتیوب مشکلی ندارن...نقل قول:
سلام .نقل قول:
من امروز فقط با پارس آنلاین وصل بودم . اون مدتی هم که تو اینترنت بودم قعطی نداشتم