یکی از برتری های 206 اینه که یه ماشین اصیلهنقل قول:
همین تولید ایران خودرو رو هرجای دنیا ببری میفهمن که 206 ه
ولی 207i ایران فرقون رو کجا میشه برد که تشخیص بدن 207 ه؟
طرف تا کاپوتو بزنه بالا به جعلی بودنش پی میبره
Printable View
یکی از برتری های 206 اینه که یه ماشین اصیلهنقل قول:
همین تولید ایران خودرو رو هرجای دنیا ببری میفهمن که 206 ه
ولی 207i ایران فرقون رو کجا میشه برد که تشخیص بدن 207 ه؟
طرف تا کاپوتو بزنه بالا به جعلی بودنش پی میبره
حالا 206 خوبه یا 207 ؟لطفا کسی نظر بده که از ماشین چیزی بلد باشه یا
خودش هر دو تا را سوار شده باشه یا خودش یکی رو داشته باشه و یکی دیگه رو اشناهاش داشته باشه
همین
نقل قول:
دوست من با توجه به اینکه 207 تولید ایران همون 206+ هست.
206 و 207 از نظر فنی مثل هم هستن فقط اینجا سلیقه شما مهمه که کدوم رو بیشتر می پسندی.
دوستان تو همین تاپیک به موارد زیادی درباره این ماشین اشاره کردننقل قول:
ماشینی که از نظر فنی با یه ماشین دیگه یکی باشه و فقط ظاهرش تغییر کرده باشه مثل همون قضیه رنگ کردن قناری و انداختنش میمونه...
دوستان من ماشینم دور موتور میره بالا موتور شروع میکنه صدا دادن 2 بارم چراغ موتور روشن شود و الارم داد و ماشین اصلا گاز نمیخورد فردا میخوام ببرم نمایندگی
پس از چند ماه پژو 207 هم اومد تو سبد محصولات با قیمت:
پژو 207 (با گیربکس دستی):17000000 تومان
پژو 207 (با گیربکس اتوماتیک):19300000 تومان
تحویل: اسفند ماه (با مدل 1390)
البته فروش فقط به صورت نقدی هست.
دوست عزيز...نقل قول:
من خودم يكماهي ميشه دارمش.(اجبارا") .نسبت به بالا بودن قيمتش كارآيي آنچناني نداره مخصوصا" اينكه چون ياركينگ ما تو فضاي باز هستش همون اول كاري كه بخواي راه بيفتي ترمزش بكندي عمل ميكنه (دنده عقب اصلا" ترمز نميگيره اولش)همين امر تو ماشين ما باعث دو فقره ساييدگي بدنه به جدول شده كه از قيمت ماشين افتاده يعني دور از جون مث ... پشيمونم گارد زير در ر وسپرهاي فزرتي كه با فشار دست لق ميخوره و تو ميره همه حكايت از ضعيف بودن و نداشتن استحكام دارن در صورتي كه هنوز نخريدين برين ببينين كه با همين مبلغ ميتونين انتخابهاي مناسبترديگه اي داشته باشين مخصوصا" اگه قد بلند و هيكلي باشين كه موقع رانندگيهاي طولاني پدر زانوتون درمياد واصلا" جاي تكون خوردن ندارين.بيشتر بنظرم هركي ميخواد كلاس بذاره و ...اينا اين ماشين خوب بدردش ميخوره .واسه نيمساعت يكساعت بد نيست ولي بيشتر ازون نميارزه.:13:
تبلیغ جنجالی فیس لیفت پژو 206 در رسانه ها و زرنگی ایران خودرو در معرفی این خودرو با نام 207i در جذب مشتری کارساز بود و عده زیادی این خودرو را با امید خرید یک دستگاه پژو 207 پیش خرید کردند.
اما اصل موضوع این بود که 207 همان 206 خودمون بود که سپر و چراغ های جلوی اون به شدت متورم شده و به اصطلاح فیس لیفت شده است.
به هر حال با توجه به خوشنامی 206 و محبوبیت موتور 1600 سی سی آن اگر ایران خودرو نام این خودرو را 206+ میگذاشت و به بازار عرضه میکرد مسلما باز هم به همین خوبی از آن استقبال میشد و نیازی به این همه شیطنت و خلاقیت در تغییر نام نیود.
فکر کنم پلت فرم 206 هم میخواد مثل 405 جاویدان بشه و تا چندید دهه با محصولات جدیدی ما رو غافلگیر کنه.
آخرین قیمت:
207 دستی مدل 90 قیمت 1716000 تومان
207 اتوماتیک مدل 90 قیمت 19480000 تومان
اشتباهه کسی 206+ بگیره با اون پول یه 206 تیپ 5 می گیری تازه قشنگ تره و ارزون تر