اگـــــــــــــــــه مـــــــــــمــــــــــکـ ــــــــنـــــــــــهنقل قول:
Printable View
اگـــــــــــــــــه مـــــــــــمــــــــــکـ ــــــــنـــــــــــهنقل قول:
شرمنده که باعث تاخیر شدم.اما اگه همه میتونستید با ورژن 1.3 بازی کنید حداقل برای ترکیب خیلی خوب بود.من آپشن فایلهارو با انواع و اقسام ورژنها امتحان کردم.اصلا این تغییر ورژن با pro-evo هیچ فایده ای نداره.خیلی بیخوده.
جهت احترام به جمع من هم از نسخه اصلی استفاده میکنم.یعنی الان یه پی اس نصب کردم بدون هیچ پچ و تغییری.شما هم اینطوری هستین دیگه آره؟
کر میکردم روی یک ویندوز میشه با تغییر مسیر نصب بازی رو دوباره نصب کرد!!!اما نشد.روی همین سون نصب کردم فقط توروخدا یه راه حل برام پیدا کنین.
راستی حسین جان آپشن فایل نهایی با اینکه قبلا گذاشته بودی فرق داره؟اگه آره پس بذار.
ضمنا حسین جان برای ادامه لیگ هر کس چه فایلهایی رو باید دانلود یا آپلود کنه؟فقط سیو لیگ کافیه؟
محمد جان اگه مشکل 7 حل نشد بعدا یک اکس پی مخصوص این بازی روی یک درایوت نصب کن .نقل قول:
هر چی دوست داری نصب کن هیچ مشکلی بوجود نمیاد مهمترین مساله همین آپشن فایله بقیه مسائل مهم نیست .
بله آپشن فایل نهایی رو هنوز آپلود نکردم اگه همه آماده هستن من روی آپشن فایل وحید که نقل و انتقالات رو انجام داده تغییرات رو اعمال میکنم بعد توی تاپیک میذارم .
فقط سیو کافیه که حجمش بسیار کمه .
درکل کارمون خیلی راحت و بی دردسره فقط بچه ها باید سرموقع بازیهاشون انجام بدن وگرنه طبق قانون اگه تاخیر بشه 3-0 براشون ثبت میشه . قانون مهمترین مساله در کار ماست وگرنه نمیتونیم کار رو پیش ببریم .
راستی سیو لیگی که با یه ورژن دیگه رفته باشی توی یه ورژن متفاوت جواب نمیده؟بازم ارور میده؟نقل قول:
-------------------------------
حسین امشب این ادیت فایل رو میتونی بذاری؟
آره مشکل داره . از بابت این مسائل نگران نباشید من توی این مدت بیشتر از اینکه بازی کرده باشم روی اینجور مسائل وقت گذاشتم .نقل قول:
از بیست دقیقه پیش کار رو شروع کردم ایشالا نهایتا تا یک ربع دیگه کار آپشن تموم میشه بعد از اون آپشن فایلو توی تاپیک میذارم ,جدول رو تنظیم میکنم و بقیه مراحل .
دوستان بالاخره چي شد؟
الان ديگه بايد همه فقط بازي نصب شده بدون دستكاري را داشته باشيم ؟
بابا من پست اول رو هم خوندم توش همش راجع به بازی رفت و برگشت نوشته ننوشته بازی چه جوریه؟؟؟
بلاخره جدی آنلاین بازی می کنین یا الکی ارنج می چینین و الافی ؟؟؟
خب این آپشن فایلی که همه باید روی سیستم هاشون نصب کنند :
کد:http://www.2shared.com/file/11147926/4ca838bb/OF-Final.html
مسیر نصب :C:\Users\HOSSEIN\Documents\KONAMI\Pro Evolution Soccer 2010\save
اقا مال من حل شد . بازی رو دوباره نصب کردم. فقط یه چیزی . الان میتونم کیت سرورم رو روش بریزم یا نه ؟
اجازه بدین یک جمع بندی کلی بکنیم .
درمورد انتخاب تیمها :
آرمین : آرسنال
وحید : اورتون
محمد : منچستر
حسین : چلسی
عادل عزیز که تازه وارده : لیورپول یا تاتنهام ( هرکدومو که خواست )
مسعود : منچستر سیتی
اما از قدرت این تیمها 7 واحد کم شد :
چلسی - منچستر - لیورپول و آرسنال
از قدرت تیم منچستر سیتی 5 واحد کم شد .
آقا مسعود و عادل عزیز هر چه زودتر نسخه بازیتونو مشخص کنید تا لیگ راه اندازی بشه با توجه به اینکه اکثر افراد نسخه 1.0 رو دارن تصویب شد مسابقات با این نسخه برگزار بشه .
نقل قول:
بله هر پچی دوست دارید میتونید نصب کنید .