این کاملا و 100% اشتباه هست! هیچ وقت نمیتونید اینو بگید!
در مورد سایت تام هاردواردز هم باید بگم وقتی در یک سایت نوشته باشه مارک و برند X بی کیفیت هست اون مارک X میاد به اون سایت آگهی بده!؟ اسپانسر مالی یعنی چی؟ یعنی اینکه هزینه های سایت رو تامین کنن، حالا یا با پرداخت مخفیانه یا پشتیبانی بوسیله خرید آگهی به مدت طولانی!
ازراک رو باید با برند های ازران قیمت مقایسه کرد!
و نمیشه گفت فلان مدل ازراک بهتر هست یا اون مادربورد از ایسوس!
ازراک رو باید با هم رده ها مقایسه کرد! مثلا همین الیت گروپ! فاکسان! ...
و ایسوس / گیگا بایت/... هم با هم مقایسه کرد!
این ماجرا سر دراز داره!
بک مدت پیش یک عده ای بودند که در فروم ها و سایت های اینترنتی شروع کردن به تبلیغ و پیشنهاد ازراک!
خوب ازراک هم برای خودش کاربران خاصی داره! و برای سیستم های ارزان قیمت باید پیشنهاد بشه!
ولی این افراد که سرکردشون توی پرشین تولز کاربری به اسم
میکروسیستم بود که تازه متوجه شدم در چندین فروم دیگه هم این کارو انجام میده! نمیدونم اینجا هم هست یا نه!
برای کسی که میاد میگه برای من سیستمی پیشنهاد بدید که 7/24 کار کنه و کارم هم گیم / طراحی 3 بعدی / ...
میومدن یه پردازنده 200 300 هزار تومنی با یه گرافیک 300 400 هزار تومنی یک مادربورد متوسط حتی کمتر از متوسط از محصولات ازراک پیشنهاد میدادن! پرو پرو میگفتن بهتر از ایسوس و گیگا هست!
برای کاربری که میگفت میخوام اورکلاک کنم میومدن بوردی پیشنهاد میدادن از ازراک که تقریبا بدون سیستم کولینگ هست و می گفتند این بهترین برای اورکلاک هست! نترس برو 100% اور کن!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به ایسوس ، گیگا و نمایندگان اونها میگفتن کلاه بردار هستند و ازراک درست کار هستند!
وقتی بوردی پیشنهاد میدادن و میگفتیم این بورد از خازن های جامد استفاده نکرده میگفتن اینا همش کشکه، ایسوس و گیگا این داستان هارو سر هم کردن تا مردم رو تیغ بزنند!
چیزی که من مخالفشم این هست!
یعنی ازراک موارد مصرف خودش رو داره ایسوس و گیگا هم کاربری خاص خودش رو دارن!
بی برو برگرد ازراک در طراحی ضعیف هست!
اون شیطنت هم که گفتم مثلا این هست که بوردی که معرفی کرده 3 تا PCIe داره در واقعیت یک 8x و 2 تا 4x فعال هست و فروشنده های محترم هم در 99% موارد فقط به خریدار میگن ببینید 3 تا گرافیک ساپورت میکنه! البته شاید 70 80% این فروشنده ها کلا اختلاف بین 4x و 8x و 16x رو نمیدونن!