نقل قول:نه. روي قبض تلفن مياد. ماهي 10 تومن كه 2 ماهش 20 تومن ميشه. ضريب شيرينگش رو نمي دونم بايد بري بپرسي.:5:
Printable View
نقل قول:نه. روي قبض تلفن مياد. ماهي 10 تومن كه 2 ماهش 20 تومن ميشه. ضريب شيرينگش رو نمي دونم بايد بري بپرسي.:5:
سلام
من امروز با شرکت مربوطه که مسئول ارائه ی اینترنت مخابراته صحبت کردم ...
گفتند اصلا مودم کانفیگ لازم نداره ؟! من هم پرسیدم ایا ISDN هست این سرویسی که میدین ؟!
گفت بله !
ISDN چطوریه ؟!چه فرقی داره ؟!
نقل قول:
من فكر نكنم كه مودم بدون كانفيگ كردن كار كنه. در رابطه با ISDN يه لينك گذاشتم:
کد:http://www.aps.blogfa.com/post-14.aspx
بله مثل اینکه ISDN نیست و منشی اشتباه کرده !
ولی اینها میگند بدون کانفیگه ! :| برای افرادی رو هم که کار نمیکنه میگن مشکل از مودمه : ) )
واقعا که .. اینا دو هفته تو کف نصب کردن سیستم هاشون بودند ... حالا که نصب کردن استاد شدن واسه مشتری ها !
واگذاري اينترنت پرسرعت درتمام مناطق تهران تا يک هفته ديگر
مديرکل روابط عمومي شرکت مخابرات استان تهران با اشاره به واگذاري اينترنت پر سرعت ( ADSL) درمنطقه 2 تهران از هفته گذشته ، گفت: هفته آينده ADSL در تمام مناطق مخابراتي تهران عرضه مي شود.
" محمد خجسته نيا " روز يکشنبه در گفت و گو با خبرنگار ايرنا افزود: هم اکنون اشتراک اينترنت پر سرعت ADSL در مناطق 2 ، 6 و 8 عرضه مي شود و متقاضيان با مراجعه به مرکز مخابراتي منطقه مربوطه مي توانند درخواست اشتراک بدهند.
وي با بيان اينکه در اين مرحله 60 هزار پورت پر سرعت از سوي مخابرات استان تهران واگذار مي شود ، افزود: برنامه اين شرکت واگذاري 600 هزار پورت تا تابستان سال آينده است .
خجسته نيا روند اداري اتصال و واگذاري ADSL به مشترکان را کوتاه عنوان کرد و افزود: بعد از تقاضا و ارايه درخواست اشتراک بين 24 تا حداکثر 48 ساعت ADSL درخواستي وصل مي شود .
گفتني است، پيش از اين مديرعامل شرکت مخابرات استان تهران قول واگذاري خدمات اينترنت پرسرعت (ADSL ) را در مهر ماه و سپس آذر ماه امسال داده بود که به دليل تاخير در تحويل تجهيزات از سوي پيمانکار مربوطه، زمان واگذاري به تعويق افتاد.
به گفته "محمدروح اللهي " ، شرکت مخابرات استان تهران سفارش خريد 80 هزار پورت پر سرعت را به پيمانکار مربوطه داده بود واز آنجايي که شرکت مخابرات اجازه خريد خارجي ندارد و نيازهاي خود را از شرکتهاي داخلي تامين ميکند، شرکتهاي داخلي برخي تجهيزات را از شرکتهاي خارجي خريداري ميکنند.
وي پيش از اين اعلام کرده بود، شرکت مخابرات استان تهران توان راه اندازي يک ميليون پورت پرسرعت را دارد ولي تاکنون فقط اعتبار 80 هزار پورت تامين شده است.
شركت مخابرات تهران 88/11/5
این کوفتی که مخابرات میده رو من دیدم همون pppoe هست مال 128توی روتر سرعت دانلود 128 سرعت آپلود 32نقل قول:
حالا اونایی که دایال آپین که هیچ ولی اونایی که از جای دیگه adsl داشتن میدونن که این مفت گرونه تازه پشتیبانی هم کلا نداره.
بدون محدودیت حجمی با این قیمت ؟؟؟؟نقل قول:
تعرفه سرويس هاش فوق العاده هست ... بدون محدوديت حجمي :
64kb = 6000
128kb= 10000
256kb= 12500
512kb= 21000
1024kb= 39000
2048kb= 78000
آقا پوز ایرانسل و این شرکتهای دزدو میخواد بزنه که .
سلام دوستان
من نمیدونم چرا بعضی ها اینقدر منفی نگر هستند ! هنوز چیزی رو ندیدن و تجربه نکردن زود قضاوت میکنن !
تا حالا که مخابرات کاری نمیکرد ، هی غر میزدن که چرا سرعت ها و قیمت ها فلانه ! حالا که داره بهتون لطف میکنه شما اینطوری جواب میدین !
بله درسته وضعیت اینترنت ایران خرابه ! من هم قبول دارم ولی این راهش نیست که هی غر بزنیم ! کار ما ایرانی ها شده غر زدن !
دوما هی میاییم اینترنت ایران رو با آمریکا مقایسه میکنیم ! آخه دوستان خب اینترنت رو خود آمریکا اختراع کرده ، انتظار دارید که ایران هم اونطوری باشه ! ( مثل اینکه مثلا یک کشوری قهوه تولید میکنه و ما هی بیاییم بگیم چرا توی ایران نیست و ... )
من نمیخوام بگم وضعیت اینجا خوبه ولی یه خورده صبر داشته باشین ، پله پله !
اول که موبایل اومده بود ایران یادتونه چه قدر وضعیت قیمت و آنتن دهیش افتضاح بود ! کم کم بهتر شد و بهتر میشه ! خود امریکا هم یک شبه که اینطوری نشده ! کم کم به اینجا رسیده ( تازه توی هیچ جنگ جهانی هم آسیب ندیده و فقط سود برده )
آمریکا مارو تحریم کرده و باعث این بدبختی شده ، حالا ما هی میاییم خودمونو با آمریکا مقایسه میکنیم !
دوستان من ، یه خورده صبر داشته باشین ، انشاالله همه چی درست میشه !
دوستان خواهشا بحث رو سیاسی نکنید ! ( اگه خواستید جواب این پست رو بدین ، لطفا به کسی توهین نشه )
سلامنقل قول:
قصد بحث کردن و به انحراف کشوندن تاپیک رو ندارم
ولی مشکل اینترنت به یک طرف
یک مشکل دیگه هم هست
این مسولین اینقدر پر رو هستن که میگن وضعیت اینترنت ایران خوبه و 56Kbps برای کاربران کافیه :31:
خو وقتی اینطوری میگن دیگه چه انتظاری برای پیشرفت میشه ازشون داشت ؟
سلام دوست عزیز .
کاری ندارم که اینترنت رو کی اختراع کرده ، مهم اینه که الان تمام دنیا اینترنت پرسرعت رو جزء اقلام زندگیشون میدونن .
این پله پله یعنی سال یا شاید قرن .
وقتی وزیر یه کشور در میاد میگه اینترنت برای ایرانیان همین دایل آپ کافیه و میتونن باهاش چت کنن و 3 صفحه رو همزمان باز کنن پس واژه پله پله هیچ معنائی نداره .
وقتی سپاه مخابرات رو میخره و بعد میگه ما تمام ریز و درشت کار شمارو کنترل میکنیم دیگه دلسوزی معنی نداره .
آمریکا مارو تحریم کرده ؟ حقمونه ! بیشتر از اینم حقمونه . هربلائی سر ما بیارن حقمونه . چرا ؟ چون فکر میکنیم تو جهان جایگاهی داریم در صورتی که هیچی نیستیم .
بیایم با واقعیت کنار بیایم .
مخلصیم .