من مارك hp رو قبول دارم فقط براي پرينتر نه براي لپ تاپ:27:
Printable View
من مارك hp رو قبول دارم فقط براي پرينتر نه براي لپ تاپ:27:
نقل قول:
خوب معلومه که نباید بر اساس این نمودار ها خرید کرد.
اما می تونه در انتخاب برند در هنگام خرید کمی تاپیر پذیر باشه.
دوست عزیزم من میگم فروش.تو امریکا اگه وسیله ای کیفیتش بد باشه نمیخرن هیچ پدره صاحب کارنه رو هم در میارن.انجا فضا رقابتیه.تو مجله خوندم لپ تاپ فروشا میان لپتاپ های قدیمی رو به نرخ جدید و کانفیگه به روز قالب میکنن به مشتری.این فضا که رقا بتی نیست.پس منبع ایرانی رو بیخیال.مجله ها رو مرور کنی میبنی هر مجله داره یک برنده خاصی رو تبلیغ میکنه.مطمئا باش اگه hp بد باشه مقام اول در فروش لپ تاپ رو به دست نمیاره چون هر کسی اگه از یه کالا رضایت نداشته باشه اون رو نه میخره نه به کسه دیگه ای معرفی میکنه.اگه شما خودت sony رو پیشنهاد میدی به این خاطره که راضی هستی ازش.این برندها هیچ کدوم بد نیستن اما چون لپ تاپ وسیله ی حساسی هستش و متاسفانه در ایران خوب و درست و حسابی وارد نمیشه بعد از مدتی خودشو نشون میده.در ایران کیفیت مهم نیست فقط سود مهمه حالا به چه قیمتی...؟:41:نقل قول:
دوستان!
بالاخره روی این مدل xp نصب کردم
البته هنوز درایوراش مونده، چون درایورهای خودش همشون 32بیتین
اگه کسی راهنمایی خواست بگه، در خدمتیم!...
مسعود جان وقتی خریدیش بهت CD راهندازه تمام windows ها رو دادن؟اگه نه از کجا گیرش میاری؟
هیچ سی دی همراهش نیست و درایور ها برای ویندوز 7 و64 بیتی تو درایو c در پوشه swsetup و در پوشه driver قرار دارهنقل قول:
کاملا درسته
بچه ها به نظرتون درایورهای 32بیتی این مدل رو از کجا بگیرم؟
آخه خود سایتش مثلا درایور مربوط به گرافیک رو نداره!
مرسی مسعود جان.راستش من خیلی بابت این درایورها نگرانم.نا وارد نیستم اما حوصله دردسر ندارم.واقعا از این لپ تاپت راضی هستی؟نقل قول:
:10:
چرا می خوای32 بیت نسب کنی؟ 32 بیت از 4 GB از ram تنها 3 gb رو میتونه استفاده کنه.:19:نقل قول:
بچه ها اپدیت جدید bios برای hp 2020ev ارائه شده ابتدا نرم افزار زیر را دانلود کنید
بعد ورژن بایوس فعلی رو نشون میده و ورژن بایوس قابل دانلود که اگر موافقت کنید نصب شروع میشهکد:ftp://ftp.hp.com/pub/softpaq/sp46501-47000/sp46749.exe
با adsl حدود 5 دقیقه طول میکشه