نه بابا خیلی باحاله یهو فله ای میده بیرون :27: زدم 40 تا ساخت الان زدم 10 تا دیگه بسازه
همراش 10 تا بارکش و چند تا هم خورشیدی میفرستم ! فقط نمیدونم چطوری میشه همرو با هم فرستاد اینطور که معلومه باید یکی یکی انتخاب کنم و بفرستم !
Printable View
نه بابا خیلی باحاله یهو فله ای میده بیرون :27: زدم 40 تا ساخت الان زدم 10 تا دیگه بسازه
همراش 10 تا بارکش و چند تا هم خورشیدی میفرستم ! فقط نمیدونم چطوری میشه همرو با هم فرستاد اینطور که معلومه باید یکی یکی انتخاب کنم و بفرستم !
اون که همه رو با هم فرستاده بود.فکر کنم بشه.حمله رو انتخاب میکنی و سفینه ها رو انتخاب میکنی میفرستی.
راستی نمیشه منابع رو قایم کرد تا غارت نشه؟
والا من از ديروز تا حالا يه دونه ساختمون رو آپ نكردمنقل قول:
ممد اگه تو هم یه سنگ بندازی بد نیست [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
امروز به جاي سفينه ي پوييدن اشتباهي يه چي ديگه رو زدم بسازه بعد كه كنسل كردم نصف منابع رو برداشت !!!!
تا الان 11 تا ساختم ! توليد فلزم 1.7 كيلو در ساعته ببخشيد كه كمه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نه خیر این یارو آدم نشده.دوباره داره حمله میکنه.علی میخوام آسفالتش کنی.من هم نیروهام 1 شب میاد بیرون فردا یه حالی بهش میدم.
بابا تو که تو تریبال حرفه ای بودی.این چه وضع منابعه.بیشتر تلاش کن.نقل قول:
نقل قول:
خب من روزي يه بار سر ميزنم زيادم حوصله اين بازي رو ندارم حال نميكنم باهاش [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
كلا عشقي بازي ميكنم اينو !! تريبال كه جاي خود دارد ... توي WC هم با موبايل انلاين ميشدم روستامو از دست ندم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
علی الان نیروهاش بیرون هستن بذار نیروهاش برگردن بعد حمله کن تا کلیر بشه.نیم ساعت دیگه نیروهاش به من میرسن
حيف ... اگه تريبال بود كه نيوك ميفرستادم چه حالي ميداد ! دلم خيلي براي تريبال تنگ شده ايشالا تابستون با يكي دوتا از بچه ها رفتيم يه ورلد جديد دوباره مثل قديما كيف كنيم ....
اگه كمكي از دست من برمياد حتما بگين ، ميخوايين سيارمو خالي كنم فارمم كنين
هركمكي از دستم بر مياد بگين
اوکی آمار کامل بده ایندفعه با چند تا حمله کرده . به قیافش نمیخوره پدافند داشته .نقل قول:
علی الان نیروهاش بیرون هستن بذار نیروهاش برگردن بعد حمله کن تا کلیر بشه.نیم ساعت دیگه نیروهاش به من میرسن
منم سفینه های غول پیکرم لول 3 هستن :27: بارکش لول 2 .
من تلاشم رو میکنم حتی اگه نتونم کلیرش کنم مطمئنم حداقل رو به قبلش کردم . و اگه کمک کنین میشه یه فارم توپ برای خودمون :دی
ممد برو ببین چطوری میشه ریسورس فرستاد من واست میفرستم ! ساعتی حدود 11K فلز در میارم :10:
ساعت 10 میفرستم . ساعت 11:20 دقیقه ریپورت میدم . خوبه ؟ :دی