نقل قول:
مگه تندر تنظیم ارتفاع چراغ داره؟!!!!
آره فرشاد جان !!! يه چيز پيچي كنار فرمون سمت چپ وجود داره كه وقتي ميچرخونيش ارتفاع چراغ ها كم يا زياد ميشه !!!
فكر كنم نحوه كارش هم اينجوريه كه كاسه چراغ رو بالا و پايين ميكنه !!!
Printable View
نقل قول:
مگه تندر تنظیم ارتفاع چراغ داره؟!!!!
آره فرشاد جان !!! يه چيز پيچي كنار فرمون سمت چپ وجود داره كه وقتي ميچرخونيش ارتفاع چراغ ها كم يا زياد ميشه !!!
فكر كنم نحوه كارش هم اينجوريه كه كاسه چراغ رو بالا و پايين ميكنه !!!
نقل قول:نقل قول:
یعنی طبق گفته ی دوستان شتاب 405 و ریو یکیه ؟؟؟؟؟؟؟:18:
و یا حتی ریو کمتره ؟؟؟
دوست من اگه عمیقا به این مسایل فکر کنید میفهمید....نقل قول:
اين صحبت شما نمي دونم چه ربطي به صحبت ما داشت!!
اگه اينطور هست ,مي دونيد با 1 ميليون ميشه چه تجهيزاتي به تندر اضافه كرد!!
ما داريم از نظر امكاناتي فابريك اين دو خودرو صخبت مي كنيم نه در مورد چه امكاناتي ميشه اضافه كرد!!
ببخشید من همه چیز از یادم میره قبلا دیده بودم اما از یادم رفته بود...!!!نقل قول:
چرا اين همه تعجب كرديد!
بله داره ,با كليد تنظم ارتفاع نور چراغ ها در داخل كابين مي تونيد به دلخوا نور چراغ هاي جلو رو از نظر ارتفاع تنظيم كنيد!
اقا پوریا پس چرا شما هم تعجب میکنید....!!!! بله اصلا محسوس نیست اگه دو راننده فوق حرفه ای هم بشینه پشت ماشین باز پای به پای همدیگه میرن البته تو بعضی مواقع ریو کمی جلو میوفته...نقل قول:
یعنی طبق گفته ی دوستان شتاب 405 و ریو یکیه ؟؟؟؟؟؟؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
و یا حتی ریو کمتره ؟؟؟
این اتفاق یواش یواش داره میفته:13:نقل قول:
تندر 90 یکی از بچه های همین فروم هم دچار آتش سوزی شد
در مورد امکانات هم نمیخوام بحث کنم
ولی شما فکر کنم درست متوجه نشدین تندر 90 که من دارم روش بحث میکنم مدل فولش نیست
چون قیمتی که دوستمون در نظر گرفتن 13.5 - 14 هست
پس یه سری امکانات مثل کامپیوتر سفری و شیشه های عقب برقی و آینه های برقی و تنظیم ارتفاع صندلی راننده و ... کنار گذاشته میشن
در مورد موسسه NCAP هم بازم خودروی مورد بحث ما احتمالا 405 بدون air bag هست پس قاعدتا از امینی اون کاسته میشه درسته؟
شما اطلاعاتی از سطح ایمنی 405 دارین که در مورد ایمنیش قضاوت میکنین؟
برای خراب کردن 405 از اسم زانتیا استفاده میکنید؟
دیگه تقریبا هرکسی میدونه که زانتیا چدر اوضاع ایمنیش در تصادفات چطوره(1.5 ستاره) ولی زانتیا چه ربطی به 405 داره؟
خودرو های دیگه کدومن ؟
حتی این رنج قیمت میشه 405 رو با ABS انتخاب کرد که موجوده
احتیاج به راننده فوق حرفه ای نیستنقل قول:
جوون ها الان خیلی هاشون دیگه عمل شیفت کردن رو به خوبی انجام میدن
احتمالا تا حدود سرعت 70 - 80 ریو جلو تر باشه
ولی از اون به بعد مسلما عقب میمونه
دنده 1 ریو خیلی خوب شتاب میگیره
چرا همه ی محصولاتش آتیش می گیره؟نقل قول:
تا حالا چندتا از تندر 90 ايرانخودرو آتيش گرفته !!!
این دیگه چیه؟نقل قول:
كامپيوتر سفري
من دیگه دارم عصبی میشم! :19:نقل قول:
پس یه سری امکانات مثل کامپیوتر سفری و شیشه های عقب برقی و آینه های برقی و تنظیم ارتفاع صندلی راننده و ... کنار گذاشته میشن
ما آخر نفهمیدیم کی راست میگه کی دورغ!:13:
یعنی من نمی تونم با 14 میلیون یک ماشینی بخرم که آینه هاش برقی باشه!
یکی این سوال رو جواب بده!
من با 13.5 14 کدوم مدل تندر ور می تونم بخرم!
امکانات کاملش چیه؟
E1CSPنقل قول:
E2 معمولی. نه با این پول 4تا شیشه برقی نیست. مگر 2 تومن به پولت اضافه کنی و LP بخری
آقا بخدا این یکی دیگه اصلا قابل پذیرفتن نیستنقل قول:
من حاضرم وجدانا هر 405 دستکاری نشده ای رو که میخواید بیارید همین جمعه باهاش کورس بذارم
اگه من باختم دیگه این دور و برا پیدام نشه
انصافا اصلا حداقل از لحاظ شتاب قابل مقایسه نیستن
من تجربه ی رانندگی با جفتشون اونم به مقدار خیلی زیاد رو دارم:5:
کامپیوتر سفری چیزی هست که مصرف سوخت و میزان بنزین در باک و میانگین مصرف و میانگین سرعت و یه سری چیز دیگه رو نشون میدهنقل قول:
در پارس ELX به این صورت هست تندر رو نمیدونم
اینجا کسی دروغ تحویل کسی نمیده
خیلی بده از لفظ دروغ استفاده کرد :13:
فقط اطلاعات شخصی هم و چیز هایی رو که دیدیم و خوندیم و تجربه کردیم رو در اختیار هم میذاریم
سلیقه ها کاملا متفاوت هست:46:
بهتر هم هست که عصبی نشین و خونسردی خودتون رو حفظ کنید :27:
اصلا شتاب 405 رو دست کم نگیریدنقل قول:
به خاطر وزن نسبتا کمترش نسبت به پارس و سمند و ... شتاب قابل قبولی داره
ولی به نظر من هم تا سرعت 80 - 90 هم ریو جلو هست
بذارید تجربه خودم رو بگم
من با پارس ELX با یه ریو استارت زدم
البته نه چراغی بود و نه حرکت دستی و نه چیزی
تقریبا همزمان شروع به گاز دادن کردیم
موقع شروع یه خورده من دچار هرزگردی شدم که به خاطر عجله و کم تجربگی خودم بود ولی با این حال اصلا انتظار شتابگیری خیلی خوب ریو نداشتم
وقتی از دنده 1 به 2 شیفت کردم تقریبا یه ماشین از من جلوتر بود ولی موقع شیفت کردن از 2 به 3 دیگه بهش رسیده بودم دیگه جای گاز دادن نبود و با اصرار راننده ریو به جاده رفتیم که دیگه اونجا حرفی برای گفتن نداشت
بعد از این کار وقتی با راننده ریو هم صحبت شدم میگفت که شتاب گیری دنده 1 من بهتر از تو و دنده 2 ماشین تو بهتر از مال من هست
ولی به نظر من برای کورس های خیابونی میتونه یکی از ماشین های فوق العاده خطر ناک باشه
از نظر ظاهری هم همین رنگی که پوریا خان دارن حتی با رینگ و لاستیک فابریک یه یه خورده پهن تر و ارتفاع خیلی چهره جذابی پیدا میکنه و از نظرمن ترسناک :دی
و در مورد شتابگیری شما پوریا خان بعید میدونم با این سایز رینگ و لاستیک از پس 405 بر بیاین
چون 2 اینچ بزرگ تر شدن رینگ و لاستیک میتونه تاثیر منفی بسزایی در شتابگیری داشته باشه
من متاسفانه تهران نیستم وگرنه حتما میومدم
نه برای شتاب گیری و ...
برای آشنایی بیشتر :31::10:
------------------------------------------
یادم رفت اینو بگم
تست شتابگیری بهتره که در شرایط کاملا یکسان و با اختلاف ارتفاع جزیی از سطح دریا برگذار بشه که خیلی روی بازده ماشین تاثیر گذاره
توی این شمار مجله ماشین توی قسمتی که گلف نسل 2 رو با ماشین کارتینگ و یک عدد موتور تست کرده بودن گفته میشد به دلیل ارتفاع از سطح دریا موتور ماشین چیزی حدود 17 اسب بخار از قدرتش رو از دست میده
نقل قول:
من بخدا با همین رینگ و لاستیک هم سمند LX ،هم پرشیا ،هم گل ،هم 405 رو گرفتم
(البته همه ی اینها سرعت زیر 100 بوده،نمیدونم بالای 100 چی بشه)،شاید حرف شما درست در بیاد
بچه ها عکس ماشین رو گذاشتم اینجا
یه دید بزنین ضرر نداره :دی
[HTML]http://forum.p30world.com/showthread.php?p=4454546#post4454546[/HTML]