عجب داستانی شده.فردا می خواستم برم جی10 بگیرم که فکر کنم یک کم باید دوباره صبر کنم.یک باره دیگه هم یکی درباره طول عمر پلاسماها و اغراق در اعداد عمرشون بهم گفت که از مغازه پاناسونیک مستقیم اومدم خونه برای تحقیق درباره طول عمر.بعد از چند روز که می خواستم فردا برم جی 10 بگیرم حالا این 2تا عکس و دیدم!
من شاید مثل اساتید حرفه ای نباشم ولی عکس وی10 به نظر من خیلی بدتر و غیرقابل تحمل تره تا رنگ پوست هویجی عکس دوم !! که اونم مطمئنا توی تنظیمات رنگش قابل حله.نمی خوام توهین کنم ولی اگه این 2 تا عکس رو به هر کسی نشون بدیم قشنگ می فهمه دومی از اولی خیلی بهتره.در عکس اول جزییات لباس و موی طرف مثل چین خوردگی های داخل یقه حذف شده.البته در مقاله اصلی هم گفته شده که شارپنس رو بالا ببرید و دور بشینید و از این جور چیزا که به نظرم با این کارها جزییات داخل یقه و خط های راهروی کت یارو پدیدار نمیشه
چیزی که بیشتر منو گیج می کنه اینه که بعضی از دوستان گفتن ما جی10 داریم و با تلویزیون ایران هم هیچ مشکلی نداریم.از طرفی توی سایت منبع هم گفته که پردازش تصاویر اس دی زیاد خوب نیست
فکر کنم یه بار دیگه باید برم جمهوری بگم جی10 تون رو بزنین روی شبکه های ایران.گرچه قبلا هم گفتم که در جواب می گفتن به انتن وصل نیست.(دروغ و راستش پای خودشون)
در هر صورت نمیشه با یک عکس از کیفیت تصویر فوق العاده جی10 مثل غلظت رنگ و برایتنس قوی و 600 هرتز بودن و ... صرف نظر کرد.