در مورد VPS تحقیق کنید متوجه میشید. ریموت هم به معنی دسترسی به یک کامپیوتر دیگه (مجزا یا VPS) از طریق اینترنت و کنترل اون سیستم از راه دور هست.نقل قول:
Printable View
در مورد VPS تحقیق کنید متوجه میشید. ریموت هم به معنی دسترسی به یک کامپیوتر دیگه (مجزا یا VPS) از طریق اینترنت و کنترل اون سیستم از راه دور هست.نقل قول:
از مرورگر تور استفاده کنید.
بستگی داره.ولی در هر صورت بله این امکان به راحتی و با صدور دادخواست از دادگاه امکان پذیر هست.نقل قول:
فقط کافیه بخوان شما رو پیدا کنن با پیدا کردن یک ای پی و زمان اتصال از شما به راحتی ردیابی میشن.
به این دلیل که ای پی شما مال یک شرکت هست.و بعد از درخواست اطلاعات از شرکت مورد نظر در مورد اون ای پی و بازه زمانی اتصال مشخصات شما کاملا مشخص هست.
با توجه به Clear ID یا همان شماره تلفن شما این امکان همیشه برای رد یابی شما وجود مگر....................
که این نقطه چین هم نمیشه بگم.چون ممکنه سو استفاده بشه.
در ضمن VPN یا هر چیز دیگه ای هم تاثیر نداره.
دوستان یک سوال فنی تکراری !
خیلی مطلب درباره وی پی ان و انواع پروک سی و فیلشکن خوندم و یا میدونم ...
اما صریحا جواب این سوال میخوام :
ایا رد گیری فرستنده یک ایمیل که بدون هیچگونه ابزار حمایتی ایمیل رو فرستاده قابل رهگیری هست ؟
یعنی مثلا سرورهای جی میل اجازه میدن ای پی فرستنده ایمیل به دست شخص گیرنده و و یا شخص ثالث بیفته ؟
تشکر از شما
دوستان به منم کمک کنید
من دارم از اینترنت مخابرات استفاده میکنم اما مودمم بعد از هر بار ریست شدن لبتابم ای پیش عوض میشه و ای پی رومانی رو میگیره اصلا نمیدونم. حتی ویندوزم رو هم عوض کردم اما بازم نشد مودم رو هم ریست کردم حتی از طریق 2020 هم ای پی خط رو ریست کردم اما بازم بعد از ریست شدن لبتاب ای پی عوض میشه
به نظرتون مشکل از چیه
ای مشکل از زمانی شروع شد که حتی از فیلتر شکن هم استفاده نکردم دقیقا دوروز قبل از تاسوعا شروع شده و تا الانم ادامه داره
دوستان به منم کمک کنید
من دارم از اینترنت مخابرات استفاده میکنم اما مودمم بعد از هر بار ریست شدن لبتابم ای پیش عوض میشه و ای پی رومانی رو میگیره اصلا نمیدونم. حتی ویندوزم رو هم عوض کردم اما بازم نشد مودم رو هم ریست کردم حتی از طریق 2020 هم ای پی خط رو ریست کردم اما بازم بعد از ریست شدن لبتاب ای پی عوض میشه
به نظرتون مشکل از چیه
ای مشکل از زمانی شروع شد که حتی از فیلتر شکن هم استفاده نکردم دقیقا دوروز قبل از تاسوعا شروع شده و تا الانم ادامه داره
این ای پی های جدیده که مخابرات خریده و تو سایتها هنوز ثبت نشده مودمو چند بار باید خاموش روشن کنی تا ای پی ایران بده
ببخشید که این پست قدیمی رو بالا میارم دوست عزیز گوگل مپ بر روی سیستم لوکال شما این کار رو انجام میده.در مرورگر کروم قسمتی هست به نام Geo location service که بعضی سایتها از آن برای شناسایی محل دقیق جغرافیایی شخص برای مقاصد مختلف استفاده میکنند. لوکیشن شما توسط این سرویس در کامپیوتر - لپ تاپ و... از روی آنتن وایرلس و در گوشی بوسیله وایرلس- سیم کارت و جی پی اس مشخص میشه! در نتیجه در صورت تغییر آی پی هم باز هویت شما معلوم هست . برای مخفی ماندن در اینترنت اول باید این سرویس رو در مرورگر غیر فعال کنید و بعد آی پی رو تغییر بدید حالا دوباره به گوگل مپ برید خواهید دید که گوگل قادر به تشخیص محل فیزیکی شما نیست!نقل قول:
این مطلب فقط جنبه آموزشی دارد و هر گونه سوء استفاده بر عهده کاربر میباشد.
با تشکر
تست تشخیص هویت در اینترنت: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]