کرنامه ی ما:
ادبیات: 46.7
زبان عربی 24
دینی 38.7
انگلیسی68
ریاضیات5.9
فیزیک 45.8
شیمی18.7
Printable View
کرنامه ی ما:
ادبیات: 46.7
زبان عربی 24
دینی 38.7
انگلیسی68
ریاضیات5.9
فیزیک 45.8
شیمی18.7
خداييش آخر انتخاب رشته بوديا!!مكانيك نجف آباد!! حيف ترازت نيست!نقل قول:
بچه هاي سوم هم لطفا كارنامه بذارن!D:
تبریک میگم به کسایی که قبول شدن.
وقتی صفحه های اول تاپیک رو می خوندم نوعی غرور بیجا میدیدم که بعضی بچه ها دارن و می گفتن نمیرن به دانشگاه آزاد! البته حق هم دارن چون هنوز نتایج سراسری نیومده و ممکنه در اون نتیجه خوبی کسب کنند.
ولی بدونید ما دانشجو ها هم در شرایط شما بودیم و شما تنها کنکور دادگان این مملکت نیستید! دانشگاه های حضوری اغلب با هم فرق نمی کنند و همشون با هم رقابت دارن چه دولتی و چه آزاد . پس احساساتی تصمیم نگیرید که بعدا پشیمون بشید . از ما گفتن از شما هم شنیدن و عمل کردن یا عمل نکردن!
خوب بیچاره چیکار کنه ؟! ترسیده ریسک کنه ! :دی البته با این درصدهایی که داره به نظرم سراسری قبول میشه حتمانقل قول:
خداييش آخر انتخاب رشته بوديا!!مكانيك نجف آباد!! حيف ترازت نيست!
بچه هاي سوم هم لطفا كارنامه بذارن!D:
اگه از یه حدی درصدت پایین تر باشه پیش نیاز میخوری یعنی باید تو ترم اول دانشگاه پیش بخونی ...نقل قول:
سعید رتبه اش دویست و خورده ای شد ، فکر نکنم قبول بشه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] باید همین نجف آباد رو بره [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
اینم کارنامه ی من. فقط نمیدونم چرا فقط یکی نوشته؟
و اینکه چطور میشه رتبه کشوری رو پیدا کرد؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینم نتیجه ریاضی..البته من رشته تجربی هستم بخاطر همین ریاضیم پایینه....
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بابا من اصلا نمیخواستم برم سر جلسه همینجوری بود وگرنه تهرانو میزدمنقل قول:
خداييش آخر انتخاب رشته بوديا!!مكانيك نجف آباد!! حيف ترازت نيست!
بابا ریسک کجا بود حرفی میزنیا :دینقل قول:
خوب بیچاره چیکار کنه ؟! ترسیده ریسک کنه ! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] البته با این درصدهایی که داره به نظرم سراسری قبول میشه حتما
:دی :دی :دی :دی :دینقل قول:
سعید رتبه اش دویست و خورده ای شد ، فکر نکنم قبول بشه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] باید همین نجف آباد رو بره [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ازاد همون اولی که قول شیو میذاره بقیشو نشون نمیدهنقل قول:
رتبه کشوری هم نمیده جز چند نفر اول