-
وای خدا این قسمت آخرش خیلی ریدیف بود:27:
یاد Assassin's creed افتادم . نبرداش خوب بود!(فقط مردن رو خیلی طول دادن!)
صحنه آخر سریال که جمشید و آی بانو با هم می میرن شباعت بسیار زیادی به کلیپ آهنگ Break down از گروه مجازی L70ETC داشت!
می گی نه خودت بیا ببین:
کد:
http://www.youtube.com/watch?v=443xq2jJxbY
غلط نکنم کارگردانه وار باز بوده!:31:
البته از حسادت این جنس مونث خیلی حرصم گرفت... یه دانشمند به اون باحالی به فرت رفت! الان دلم می خواد یه دختر رو دو دستی بگیرم خفه ش کنم!
-
من که این فیلمو ندیدم نظری دربارش ندارم:27::21:
-
خب وقتی فیلم ندیدین مجبورین پست بدین ؟؟؟
نقل قول:
ما كه آخر نفهميديم اسم اين سريال نردبان هست يا نردبام ؟
تو تلويزيون موقع تبليغ اسم سريال رو نردبان مينويسه ....!
اصلش همون نردبام هست ولی ما عادت کردین بگیم نردبون:دی
-
عکسهای دیده نشده و جالب از تست گریم سریال «نردبام آسمان»
-
قسمت آخرش حرف نداشت ولی واقعا ضایع هست که یک پروژه به این بزرگی یک مشاوره شمشیر زنی و یا استاد آموزشی نداشته باشه و صحنه های شمشیر زنی به زور تدوین(مونتاژ) و کامپیوتر به صورت حرکت تند در بیایند،
ولی چیزی که در قسمت آخر مشهود بود ولی ذکر نشد ایهامی بود که تو فیلم وجود داشت مردن یا همون شهید شدن استاد جمشید در 19 رمضان و همچنین از فرق سر شهید شدنش بد جور به شهادت امیر مومنین (ع) شبیه بود ، البته این از نظر شخصی خودم هست حالا نمیدونم تا چه حدی درسته
-
ای بابا...این جمشید چقدر گناه داشت...دلم سوخت براش
چرا چیزی در مورد سرنوشت الغ بیگ و معین الدین نگفت؟آخه یکی از بچه ها گفت که یه جایی نوشتن پسر الغ بیگ باباشو میکشه:13:
ولی این قسمت آخرش اون خونی که از سر جمشید اومد خیلی مسخره بود....عینهو رنگ بود...:31:...همچین کش هم میومد:31:
-
با این که ندیدمش ولی باید سریال قشنگی بوده باشه.حد اقل آخرش که قشنگ تموم شد:43:
-
دوستان اگه میخوان بقیه سریال رو بعد از مرگ جمشید نگاه کنند میتونند برن فیلم سینمایی شهر آشوب به کارگردانی: یدالله صمدی رو بگیرن به قیمت 1500 تومن محصول شرکت جوانه پویا این هم نسبت به فیلم های تاریخی دیگه بهتره ولی اول قرار بود این فیلم که سریال بود به جای این پخش بشه که کارش تو فاز دوم متوقف شد (البته خوب شد چون هیشکی مثل کارگردانی لطیفی نمیشه)
-
بابا این جمشیده چقدر ضایس:2:.توی فیلم خیلی بهتره.
-
با اینکه 6 قسمت آخرو فقط دیدم،ولی یه سر و گردن از بقیه سریال های ماه رمضون بالاتر بود...
همش موقع دیدنش به فرج الله سلحشور فحش میدادم...:31: