اول در مورد اون عکس بگم که نه تقویت صدا میکنه و نه تقویت تصویر :)
من ویدئوش رو ندیدم اما از جوابی که میدم مطمئنم (البته دوستای دیگه هم که همه استادای منن نظر بدن شاید اشتباه کنم ) ( راستی رضا کجاست ؟ ) :46:
این گوشی ها از یه آهنربا (magnet ) استفاده میکنن واسه تشخیص باز یا بسته بودن در گوشی . a1200 هم وقتی که درش بسته باشه نمیتونه مثلا فیلم بگیره یا پخش کنه یا تماس بگیره . حالا کاری که میشه کرد اینه که با استفاده از یک آهنریا موسوم به refrigerator magnet اومده یه جوری به گوشی حالی کرده که در گوشی بازه :31:
و با در بسته این کارا رو هم کرده . این قطعه هم ایناهاش این زیره :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در مورد اینکه زیاد سوال میپرسین به نظر من که اینجوری نیست من خودمم وقتی میخوام گوشی عوض کنم همینطورم . اینجا هم همه ی دوستان کمک میکنن که مشکلا رفع بشه . اینم که من دیر جواب میدم به این علته که با vista مشکل اینترنتی دارم و ubuntu هم به قول شما خیلی یه حاله :31:
در مورد منوهای هم به نظر من منوی ساده (مثل سونی و نوکیا ) برابره با امکانات کم. اما در مورد a1200 این صدق نمیکنه. a1200 joystick داره ها. من اگه خودم میخواستم امتحان کنم واسه تنوع هم که شده بعد از چند وقت یه برند دیگه مثل موتو رو هم امتحان میکردم (شاید دیگه رو ی این برند موندین) :46:
از لحاظ های متفاوت میشه a1200 و 5800 رو مقایسه کرد اما واسه شما اگه رابط کاربری مهمه من میگم a1200 سره اما از لحاظ اندازه lcd و دوربین و... 5800 بهتره. ولی به قول شما باید توی دست بگیرینش. راستی a1200 با چند کیفیت متفاوت از لحاظ ساخت و قیمت توی بازار هست اگه تفاوت قیمت بود بدونین که این ساخت میتونه دلیلش باشه. به احمد آباد نزدیکی برو اونجا هم یه نگاه بکن و قیمت بگیر
راستی رضا کجاست ؟:31: گیر دادم به این داداش رضای گل :11: