اومدم یه مشورتی بکنم باهاتون
عمران تهران جنوب برم یا سراسری اصفهان صنایع
Printable View
احتمالا نمیدونی دانشگاه نجف آباد اگه بهترین دانشگاه آزاد ایران نباشه یکی از سه تای اول هست!نقل قول:
ميگم بد نيست شما 1 سال ديگه بخونيد ازاد هر جا به غير از تهران قبول شده باشيد ارزش رفتن نداره
منم که خیلی قبل تر اعلام وجود کردم! : دینقل قول:
هر كس براي سال دوم مي خونه اعلام كنه ما هستيم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به نظر من عمرانو برو!نقل قول:
سراسري اصفهان صنايع:31:نقل قول:
براساس ارزش دانشگاهنقل قول:
شهرستان ارزش ازاد رفتن ندارهههههههه
همه همينو ميگن:5:
نميدونم شماها اين امارو از كجا گرفتين ولي من كه از يكي از اساتيد دانشگاه ازاد پرسيدم:5::5:نقل قول:
سلام
من سراسری 55000 شدم و آزاد هم مهندسی عمران بوئین زهرا قبول شدم.
2 تا سوال :
1. میشه از تهران رفت بوئین زهرا و برگشت ؟
2.توی دفترچه انتخاب رشته اصلا بوئین زهرا مهندسی عمران نداره ولی تو کارنامه زده که قبول شدم.قضیش چیه ؟ بعدا اضافه شده ؟
از کجا میشه لیست رشته هایی که بعدا اضافه شدن رو بدست آورد ؟
ممنون
ما بیشماریم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
منم که خیلی قبل تر اعلام وجود کردم! : دی
(البته یهو دیدی من سراسری قبول شدم)
:10:دوستان سال دومي هر تجربه اي دارند بگن كه سال دوم بخونيم براي 3 رقمي
من چند صفحه ی قبل گفتم.
مهم ترین چیز حفظ روحیه هست و مهم تر از اون گوش ندادن به تحریکات دوستان و فامیل و ...
امار دوستمون کاملآ درست بود .نقل قول:
دانشگاه نجف اباد الان از مدرن ترین , با سابقه ترین و بهترین دانشگاههای ازاد ایران هست . سطح علمی بالایی هم داره !
فقط کافیه 1بار برید توی دانشگاه ببینید چی میگم :27: .
امسال هم اکثر رشته هاش تراز بالای 6000 میگیرفت و حتی عمرانش با 6550 از تراز خیلی از رشته های دانشگاههای تهرانی هم بالاتر بود !
در کنار تهران جنوب و علوم تحقیقات بهترین دانشگاههای ازاد هستند که حتی از بعضی از دانشگاههای سراسری بالاترن
یه سرچی توی اینترنت هم کنید بد نیست:11: