دوست عزيز اگه قرار باشه همه چيز به عهده ي فرد خريدار باشه پس ما ديگه اين جا مقايسه اي نکنيم هر کي با توجه به فکره خودش يکي از اين دو گوشي را ميخره!!!!!!!!!
دوست عزيز شما هنوز گيره شتاب سنجي که در اوايل تاپيک بش اشاره شد و اقاي گل محمدي گفتن که اشتباه کردن.
درضمن شما هنوز منظوره اقاي گل محدي را از مقايسه ي شتاب سنج با فيش 5/3 نفهميدي!!!!در تعجبم با اين همه اطلاعات که به قول خودتون دارين هنوز متوجه حرف اقاي گل محمدي نشدي!!!!!
منظوره اقاي گل محمدي از مقايسه ي شتاب سنج با فيش5/3 که اشتباه هم کردن اين بود که بگن فيش 5/3 ارزش بيشتري داره تا شتاب سنج در واقع خاستن بگن که بودن فيش 5/3 ميتونه نداشتن شتاب سنج را بپوشونه يعني از اين در به او در.........
اينو ميخام بگمن که اقاي گل محمدي بهتر از منو شما ميدونه که شتاب سنج چيه ايشون خاستن شتاب سنج را با فيش5/3 کنار بزنن که بعدن خودشون متوجه شدن چون فيش 5/3 در واقع بايد با کابل تي وي مقايسه بشه........
ديگه نميدونم چه طور بگم.اميدوارم منظورمو رسونده باشم.
در مورد حافظه هم منظوره اقاي گل محمدي اين بود که ترجيح ميدن به حافظه ي گوشيشون جداي اين که گوشي را به جايي وصل کنن دسترسي داشته باشن چيزي که منم دوست دارم يعني دوست دارم بتونم به حافظه ي گوشيم دسترسي داشته باشم و بتونم درش بيارم.مثلن بعضي وقتا که گوشيم هنگ ميکنه و خلاصه به مشکلي بر ميخورم اگه اشکال از رم باشه با در اوردن رم مشکلم حل ميشه(البته اين مورد را در مورد پي1 گفتم حالا در مورد پاکت پيسي ها نميدونم ديگه).
خلاصه دسترسي به مموريه گوشي هم مزيت هايي داره.اما در کل حافظه ي بالاي اي900 تعيد ميشه و در اين زمينه بهتر از ايکس1 عمل کرده چون اي900 قابليت اضافه کردن حافظه ي جانبي هم داره.
البته خوده اقاي گلا محمدي هم در يکي ازپستاشون اشاره کردن که در زمينه ي حافظه اي900 بهتره.ولي چيزي که در اين جا مهمتره مقداره حافظه ي رم (حافظه ي داخلي)و رام ميباشد.البته نميخام اي900 را بد جلوه بدم اين درست اي900 به دليل داشتن 16 يا 8 گيگ حافظه ي داخلي برتره ولي اين مورد را ميشه توسط يه مموري کارت تا حدودي جبران کرد ولي ايا رم و رام بالااي ايکس1 را ميشه در اي900 جبران کرد؟
در مورد سي پيو هم اقاي گل محمدي گفتن که اي900 بالاتره ولي فکر ميکنم البته مطمعن نيستم فکر ميکنم اين من بودم که گفتم اين دو گوشي در عمل از لحاظ سرعت فرقي ندارن در واقع نظره من اين که سي پيو ها در اين گوشي ها فقط عددي فرق داره ولي در عمل يکين چون سرعت گوشي فقط مربوط به سي پيو نيست البته تا حده زيادي به خود سي پيو ربط داره ولي اختلاف کمه سي پيو ها در اين دو گوشي و اختلاف زياد رم و رام اين دو گوشي باعث شده تا سرعتي برابر با هم داشته باشن.
در اخر هم اگه محترمانه تر صحبت کنيد بهتره.
يه مورد ديگه هم که در مورد خورد شدن ايکس1 گفتين بگم که بدنه ي ايکس1 هاي جديد بهتر شده ولي باز همان طور که گفتم اين مورد را بايد بزاريم به عهده کساني که تازه اين گوشي را خريداري کردن.
دوست عزيز ديگه بحث جي سنسورو شتابسنجو...اين جور چيزا را بزار کنار که حل شده ديگه.الان ما صفحه ي 8 هستيم اون جريان فکر کنم تو صفحه 2 حل شد ديگه.
در مورد رزولوشنم درسته شما ميگين قبول دارين ايکس1 در اين زمينه بهتره ولي باز ميگين اي900 به دليل بزرگتر بودن بهتره ما اخر نفهميديم شما در اين زمينه اي900 را قبول دارين يا ايکس1!!!!
در مورد مگاهرتز هم باز من اين بحث را کشيدم و منظورم اين نبود که شرکت ها مگارهرتز ها را دستکاري ميکنن منظورم اين بود که کيفيت داريم تا کيفيت و اينکه بستگي داره سي پيو در کنار چه سخت افزاري باشه تا بتونه کاراييه خودشو به خوبيه خوب انجام بده.شايد در مورد کيفغيت هم من اشتباه ميکنم ولي اين مورد را فکر کنم ديگه درست بگم که به کار بردن سي پيو هم در سرعت گوشي مهمه که چه طور و در کنار چه سخت افزاري به کار ميره.
اگه بازم اشتباه ميکنم شما منو قانع کن که چرا اي900 با داشتن سي پيو يي بالاتر و داشتن محيط گرافيکيه پايينتر نسبت به ايکس1 بايد سرعتي در حدوده ايکس1 داشته باشه؟
شما هنوز داري شتاب سنجو مياري وسط براي هزارم بار اين بحث تموم شده اگه بحث يا ايراد يا يه مقايسه ي جالب و با دليل دارين بگين تا تاپيک خوبي داشته باشيم نه اينکه فقط بحث هاي از قبل انجام شده و به پايان رسيده را دوباره شروع کنيد.
ميشه شما معايب اي900 نسبت به ايکس1 را بگين؟
چون من نديدم که شما تا الان از معايب اي900 حرفي بزنيد البته شايد من نديدم حالا بگين تا منم ببينم.
در يک کلاس متفاوتن قبول ولي وقتي افراد زيادي بين اين دو گوشي گير کردن بايد چه کار کنن؟چون در دو تا کلاس متفاوتن اصلن رو اين که ببينن کدوم بهتره فکر نکنن و اصلن مقايسه اي نکنن؟
دوستان اينو بايد قبول کرد که اگه کسي 500 تومان ميخاد هزينه کنه ايکس1 يکي از بهترين گزينهاست.البته بازم اين نظره منه