داره عزیزم.من گوشی قبلیم رو بردم یکجا فارسیش کرد و با برخی حروف مشکل داشت.بعد بردمش جای دیگه اون فارسیش کرد مشکلش حل شد.نقل قول:
احتمالا ورژن فارسی ساز ها متفاوته.
Printable View
داره عزیزم.من گوشی قبلیم رو بردم یکجا فارسیش کرد و با برخی حروف مشکل داشت.بعد بردمش جای دیگه اون فارسیش کرد مشکلش حل شد.نقل قول:
احتمالا ورژن فارسی ساز ها متفاوته.
سلام
یا استار میشه جار نصب کرد؟
من لینک موبایل بانک صادرات رو میزارم یکی از دوستان که استار داره اینو نصب کنه ببینه درست نصب میشه ؟؟؟
اینم لینک فایل
کد:http://www.bsi.ir/PortalData/Subsystems/StaticContent/uploads/Image/files/MBanking1.3-Other.jar
دوستان يه نكته اي، توي gsmarena حافظه داخلي استار رو نوشته 50 مگ ولي واسه من 100 مگه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
يه نكته ديگه هم اينكه تو همين gsmarena مموري كارت تا 16گيگ رو نوشته ساپورت ميكنه ولي تو دفترچه موبايل نوشته تا 8گيگ.
اين تفاوت ها واسه چيه؟؟ نكنه بخاطر اينه كه واسه ما 5233 هستش نه 5230 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
امروز ميخوام برم يه رم 4گيگ و يه محافظ صفحه نمايش هم واسش بخرم.
به نظر شما چه ماركي بهتره؟؟ توشيبا، ترنسند، سانديسك .... ؟!؟!؟!؟
این گوشی فارسی نشون میده؟ (تایپ چی)
تم واسش گیر میاد؟
بازی خودش داره؟
میشه روش نصب کرد؟
آره فارسي داره، عربي هم داره، اردو هم داره. تايپ هم ميشه كرد. فقط تايپ فارسيش يه كم متفاوته كه تو پست هاي قبلي گفتم.نقل قول:
تم نداره ولي والپيپر ميشه روش گذاشت.هم روي صفحه منوها هم روي دسكتاپش.
بازي هم 5 تا خودش داره. خودتم هرچندتا دلت خواست ميتوني روش نصب كني(جاوا)
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آقا یک چیز باحال.
با گوگل مپ می تونید مکانی که هستیدو پیدا کنید.با اینکه گوشی فاقد جی پی اس هست اما از طریق جی پی ار اس و گوگل مپی که تو گوشی هست میشه در عرض 10 ثانیه خیابون و کوچه ای که توش هستیدو پیدا کنید(دقیقا مثل جی پی اس) فقط بدیش اینه که پول جی پی ار اس باید بدید که اونم البته چیز زیادی نیست(حدود 30 40 نومن هست که مربو ط میشه به لود شدن نقشه گوگل).
اینم یکی دیگه از برتری های استار نسبت به کوکی:31:
سلام
این گوگل مپ رو همه ی گوشی های که نصب همین کارو انجام میده ربطی به گوشی نداره
اگر رو کوکی یا ............ هم نصب باشه موقعیتو نشون میده
نقل قول:
قطعا توشیبا بهتره. کلاس 4 توشیبا 10 مگ بر ثانیه هست. و کلاس 6 20 مگ بر ثانیه. ترنس که فلش مموریشو دارم زیاد جالب نیست.
راستی توشیبا 4 گیگ و کلاس 4 رو قیمت داری؟ من شنیدم13تومنه.
کلاس 6 هم شنیدم 24 -25 تومنه.
اگه رفتی لطف کن قیمت دقیق اینارو بپرس.
محافظ صفحه نمایش مخصوص استارم ببین اومده یا نه.2 هفته پیش که من علاءالدین بودم هنوز نیومده بود. اما یکی از دوستان گفت کیف مخصوصشو گرفته پس محافظ صفحشم باید اومده باشه.
اگه نصب بشه.نقل قول: