او راستی حواسم نبود اما اصل مطلبش بی ربطه اونی که بیشتر تست میدننقل قول:
! برای شییمی پیش 2 شما لازمه که شیمیه 2 رو بلد باشین اون فصل 4 5 اینا مخصوصا!
Printable View
او راستی حواسم نبود اما اصل مطلبش بی ربطه اونی که بیشتر تست میدننقل قول:
! برای شییمی پیش 2 شما لازمه که شیمیه 2 رو بلد باشین اون فصل 4 5 اینا مخصوصا!
منم موافقم چون که کلاس برای هیچکی کاری انجام نمیده و یک توصیه به کسایی که می خوان ازمونهای ازمایشی شرکت کنند از همین الان میگم که این اشتباه رو نکنین اگه نمی تونین خودتونو با برنامه های ازمون وفق بدید اصلا شرکت نکنید چون ضررش از سودش بیشتر و اگه مدرسه می رید که چه بهتر نیاز به معلم برای پرسیدن سوالاتتون ندارید ولی اگه پشت کنکور هستید کتابها رو که می خونید سوالاتتون رو جمع کنید و اگه بودجه ی معلم رو ندارید از دوستاتون بپرسید و اگه کسی رو هم پیدا نکردید خودم در خدمتتون هستم تمام سوالاتتون رو جمع کنید بعد عید جواب میدمنقل قول:
من حرفهای مریم رو در زمینه ی شیمی کاملا تایید میکنمنقل قول:
به هر حال به خاطر عشقش (شیمی،فکر بد نکن :21:) حاضره 1 سال دیگه بمونه
در مورد کلاس هم من با نظر دوستان موافقم
یه مثال میزنم
شما مثلا کلاس ریاضی محمد مهربان برید
تو اون وقت محدود دیگه بهتر از کتابش که نمیتونه درس بده
تازه کلی وقت و پول هم هدر دادین
اونم تو ریاضی که مهم فکر کردن و تمرینه
که توی اون کلاس 1/5 ساعته نمیشه کاری کرد
به هرحال از من میشنوی کلاس نرین
به خدا به اندازه ی وقت و هزینه ای که صرف میکنین نتیجه نمیگیرین
آره در مورد تستها درستهنقل قول:
او راستی حواسم نبود اما اصل مطلبش بی ربطه اونی که بیشتر تست میدن
ولی خب در هر صورت باید بلد باشن : دی
من یه پیشنهاد دارم اینه که لیست کتابارو واسه همه رشته ها بزنیم پست اول !
البته در حد یه پیشنهاد........................
راستش من کل بحث دوستان رو دنبال نکردم ولی در مورد شیمی پیش 2 می گم که کتاب مهندس بازرگانی رو بخرید و بخونید ، کتاب تستش نه، کتاب آموزشش ( کتاب قهوه ای ) ...
فوق العاده است ... ، مطمئن باشید جواب می گیرید ( من خودم فقط اون رو خوندم ( در کنار کتاب درسی ) و امتحان کشوری رو 20 شدم و توی کنکور امسال هم همه تستهاش رو درست زدم )
انصافا یک جور توضیح میده آدم رو علاقه مند می کنه ...
نکته ی بسیار مهم اینه که حتما کتابهای درسیتون رو خوب بخونید ، حتی ریاضی ها رو ، مطمئن باشید کنکور رو کسی خوب میده که کتابهای درسیش رو خونده باشه ...
و نکته ی دیگه این که به نظر من اصلا سراغ کلاس نرید ، اصلا و ابدا ، هرکی رفته ضرر کرده ، هیچ چیز جدید یاد نمی گیرید ، سراغ جزوه هم نرید ، یه کتاب خوب بخرید و در کنار کتاب درسیتون بخونید ، مثلا من برای دیفرانسیل 1 و 2 کتاب ژرف اندیشان رو خریدم ، هم امتحانات مدرسه رو خوب دادم ( 18 و 18.5 ) و هم توی کنکور اکثر دیفرانسیلها رو درست زدم ( فقط یکی غلط داشتم و یدونه هم نزدم ) ...
من در جایگاهی نیستم که بخوام توصیه ای بکنم ، ولی با اطمینان کامل میگم که تمام کتابهای درسیتون رو کامل بخونید و حتما روی تمرینات داخل کتاب مسلط بشید ...
به هر حال امیدوارم بهترین تصمیم رو بگیرید و به نتیجه ی خوبی برسید ...
موفق و پیروز باشید ...
اینی شما گفتید کلاس نرید وقتتون تلف میشه مربوط به کلاسای تست هست یا دروس پیش دانشگاهی؟!
چون من مدرسه ام اجباریه تو تابستون! و اگه نرم دیگه از اول مهر معلما از اول کتاب شروع نمیکنن ! حالا من موندم !
تو تابستون فقط بخونیم یا تست بزنیم؟!
فک کنم تا جواب این همه سوال رو بگیرم تابستون تموم بشه ! : دی
.
.
♥♥♥
شما کلاسهای مدرسه رو برو ولی کلاس اضافی ثبت نام نکننقل قول:
و توی تابستون هر کتابی می خونی ازش تست هم بزن
یک اشتباهی که اکثرا انجام میدن اینه که امتحانات پیش دانشگاهی رو بی خیال میشن به این بهانه که فقط تست بزنن و از کنکور عقب نمونن ، ولی مطمئن باشید کسی در کنکور موفق هست که کتابهای درسی رو خوب خونده باشه و روشون مسلط باشه ، البته این رو هم بگم که تست نکاتی به آدم یاد میده که توی هیچ کتابی پیدا نمی شه ، ولی به نظر من اصلا به فکر کلاسهای خارج از مدرسه نباشید ولی کلاسهای مدرسه رو حتما برید و سعی کنید امتحاناتش رو هم خوب بدید ، حالا اگه چند تا سئوال رو غلط حل کردید جای نگرانی نداره ، ولی مطمئن باشید همون اثباتهایی که خیلیها ازش رد می شن هر سال توی کنکور به صورت کاربردی می یاد ...نقل قول:
اینی شما گفتید کلاس نرید وقتتون تلف میشه مربوط به کلاسای تست هست یا دروس پیش دانشگاهی؟!
چون من مدرسه ام اجباریه تو تابستون! و اگه نرم دیگه از اول مهر معلما از اول کتاب شروع نمیکنن ! حالا من موندم !
تو تابستون فقط بخونیم یا تست بزنیم؟!
فک کنم تا جواب این همه سوال رو بگیرم تابستون تموم بشه ! : دی
به هر حال ...
موفق باشید ...
این شیمی هم برا خودش مسئله ای شدانقل قول:
حالا میرم کتاب بازرگان میخورم : دی
اسم منو از کجا فهمیدی ؟
تو کتاب خونه ها بگردی گیر میاد یا از سال های قبل از بقیه بگیرنقل قول:
مال سال قبل رو از کسی گرفتم ولی می ترسم عوض شده باشه