-- اسلیم 0225 هزینش واقعا 150 تومنه ؟ پایین میاد ؟ کی ؟
Printable View
-- اسلیم 0225 هزینش واقعا 150 تومنه ؟ پایین میاد ؟ کی ؟
سلام به همه :8:
من دیروز اسلیم 0225 رو کپی خور کردم چیپ درایوم MXic بود mt1335we-1019 با قیمت 20 تومان ناقابل الان رو هوام تمام چیپهای mxic با روش افت ولتاژ .... آنلاک میشن و کپی خور + تعداد محدودی چیپهای winbond
اگه دراوتونو باز کنید روی چیپ آخرین سطر(سریال نامبر) اگه با 03 شروع بشه mxic اگه با 05 winbond
محتوای مخفی: منبع (نقل از بازی سنتر)
امیدوارم همه اسلیم دارها بزودی موفق به آنلاک کنسول بشن:20:
اسلیم هزینه هکش همون 20ت هست... اون جریان 150ت ، واس زمانی بود که تیم اکسکیوترز سر ملت رو داشت کلاه میزاشت که با درایت و دور اندیشی روس ها این بلا از جان مردم دور شد : دی
اون 150 واسه این بود که درایو 9504 رو , روی 0225 پیاده میکردن و pcb اون رو میذاشتن و بعدش lt و بعد از اون:31: خلاص :31:نقل قول:
نه عزیزم ، اسپوف کردن قیمتش این قدرا هم خفن نبود ، 150ت به خاطر pcb تیم اکسکیوترز بود...
در سربرگ MTK Flash 32 وقتی مرحله رایت کردن فریمور تمام شد و پیغام write verifide ok ظاهر شد آیا باید روی گزینه outro/ata reset کلیک کرد؟
قبلا در یک آموزش دیگر برای درایور بنکیو گفته بود حتما باید اینکارو کرد و گرنه درایور از حالت آپدیت خارج بشود
ممنون:11:
روش نرم افزاری فعلا برای تمامی mxic ها و فقط برای دو مدل winbond تایید شده.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
Winbond Mediatek MT1335WE - 1011 - BLSL Reported to work Resistor 10 Ohm -multiple reports
Winbond Mediatek MT1335WE - 1019 - BLSL Reported to work Resistor 7 Ohm
THESE WINBONDS ARE REPORTED TO WORK BUT THIS IS UNCONFIRMED
Winbond Mediatek MT1335WE - 1010 - BLSL DON'T WORK
Winbond Mediatek MT1335WE - 1014 - BLSL DON'T WORK
Winbond Mediatek MT1335WE - 1017 - BLSL DON'T WORK
Winbond Mediatek MT1335WE - 1020 - BLSL DON'T WORK
Winbond Mediatek MT1335WE - 1023 - BLSL DON'T WORK
Winbond Mediatek MT1335WE - 1038 - CMSL DON'T WORK
Winbond Mediatek MT1335WE - 1040 - BLSL DON'T WORK
Winbond Mediatek MT1335WE - 1042 - CMSL DON'T WORK
Winbond Mediatek MT1335WE - 1048 - BLSL DON'T WORK
محتوای مخفی: منبع
PCB واسه ساختش کلی وقت و هزینه در بر داشته که مطمئنا نمیشه اونو کلاه برداری دونست بلکه سطح معلومات اونا کمتر از تیم روس بود یا شاید هم شانسشون تو پیدا کردن نقطه ضعف این درایو کم بوده.
البته نا گفته نمونه که روس ها الان قوی ترین تیم Cyber دنیا رو دارن.
درسته برای خارج شدن از Vendor Mode باید روی Outro کلیک کنین و هیچ کاری هم نیاز نیست بکنین خودش از وندور در میاد...نقل قول:
با سلام و خسته نباشید لطفا کمک کنید:
من ایکس باکسمو مطابق آموزشتون به کامپیوتر وصل کردم ولی برنامه جانگل فلشر درایور نمیشناسه؟
یه نفر میگفت باید درایور نیمه باز باشه!
لطفا راهنمایی کنیید:11: