-
Mafia جان مرسی عزیز ....زحمت کشیدی
دانلودش کردم ولی به امـــیر جان و دوستای دیگه بگم که این یک Key Maker هستش البته بصورت Patch اینو کپی میکنه تو خود پوشه انتی تروجان ... ولی متاسفانه با این قیافه خفنی که داشت نتونست کرکش کنه
ولی خوب بازم میگم هیچی به Kaspersky نمیرسه
راستی 2/3 روز دیگه خودم کرک تست شده نسخه پـــــرو یعنی این نسخه ش
Kaspersky Antivirus Personal PRO 5.0.20
را در همین جا قرار میدم پس از الان اگر کسی میخواد که اینو داشته باشه از الان شروع به دانلود کنه
در ضمن کرک تست شده میباشد :wink:
برین به معشوقتون بابت روز Valentine یدونه نسخه کامل Kaspersky رو هدیه بدین :D
-
ممنون M.e.h.r.a.n_Swe جان
خبر خیلی خوبی بود :D
-
ممنون مهران جان
ولي فكر كنم اين كرك رو من يه بار قبل گرفتم كسپرسكي پيغام تروجان داد
-
نه مثله اين كه اين يكي سالمه
ممنون از همگي
-
سلام
آقا اشتباه از من بود که صفحه قبل را ندیدم :cry:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هر دو را امتحان کنید !
در مورد شماره 1 آپدیت کار میکنه ولی باگ داره !
--------------------------------------------------------------------------
راستی من دیتابیس آپدیت کسپر را گرفتم که اگه ویندوز عوض کردم دوباره مجبور به آپدیت اینترنتی نشم. حالا اینارو کجا و چطوری بریزم ؟
-
مهران جان هميشه خوش خبر باشي ...روز ما رو ساختي با اين خبرت.. واقعا دمت گرم :mrgreen:
رفتم تو خط دانلود Kaspersky Antivirus Personal PRO 5.0.20
-
Kaspersky Antivirus Personal Pro 5.0.20
سلام دوستان ...همونطور که گفته بودم اینم RegKey این نسخه جدید از Kaspersky ...که شما میتونید دریافتش کنید اما قبل از اینکه دانلود کنید چند نکته رو لازم میدونم که در اینجا بهش اشاره کنم
1> صفحه اول همین تایپک رو اگر ندیدید پیشنهاد میکنم که حتما مشاهده کنید
2> این نسخه از Kaspersky چون نسخه پـــــــرو میباشد به همین دلیل چندین قابلیت رو بیشتر از نسخه Personal داره که من لازم نمیدونم به همه شون اشاره کنم و خودتون میتونید به سایت
مراجعه کرده و بخونید اما یکی از قابلیت های مهمش اینه که این نسخه قادره که بیش از 900 نوع فایل فشـــــرده شده رو Scan کنه و این یکی از قابلیتهایی هستش که انتی ویروسهای دیگه به هیچ عنوان ندارند ولی همین قابلیت باعث میشه که وقت بیشتـــــــری رو برای Scan صرف کنه ...مثلا اگر شما با نسخه Kaspersky Personal سیستمتون رو Scan کنید شاید قبلا 45 Min طول میکشیده ولی اگر با نسخه پرو Scan کنید زمان بیشتری رو برای Scan کردن صرف خواهد کرد و این به خاطر همین دلیلی هستش که در بالا اشاره کردم
3> نسخه معمولی از Kaspersky موقعی که ویروسی پیدا میکنه به شما خبر میده و شما با زدن دکمه Delete ان را از سیستم خود پاک میکنید ولی نسخه پــــرو هیچ خبری رو به شما نمیده و خودش به صورت Automat ان را از سیستم شما پاک کرده و بعد Block میکنه و بعد هم Quarantine و اگر شما بخواهید بفهمید که چه ویروس یا تروجانهایی رو Kaspesky pro پیدا کرده باید به قسمت تنضیمات و اطلاع رسانیش مراجعه کنید
4> چون این نسخه جدید میباشد به همین دلیل به Update با حجم سنگین احتیاج نداره و فقط حدود 2 مگ Update میخواد و بعدا Update هاش کیلوبایتی خواهد شد
5> توسط این کرکی که در پایین قرار دادم شما قادر خواهید بود که از زمان نصب این انتی ویروس به مدت یک سال ازش استفاده کنید
6> این کرک برای نسخه فول از این برنامه میباشد و برای نسخه های دیگه تضمین نمیکنم که جواب بده و شما اگر میخواهید که این انتی ویروس رو داشته باشید حتما باید نسخه ای رو دانلود کنید که حدود 26 مگــــابایت حجم داره و نسخه های 18 مگ و 24 مگ از نسخه Kaspersky pro 5.0.20 رو همونطور که گفتم تضمین نمیکنم
دانلود Kaspersky Personal Pro با حجم 26.2 مگابایت
کد:
http://www.softpedia.com/get/Antivirus/Kaspersky-AntiVirus-Personal-Pro.shtml
Kaspersky Personal Pro 5.0.20 RegKeg
کد:
http://home.ripway.com/2005-1/231386/KasperskyAntivirusPersonalPro5.0.20.rar
Password: www.p30world.com
موفق و پیـــــروز باشید
-
سلام
لينك كرك خا ليه ( داخل پوشه چيزي نيست ) .
لينك مستقيم براي خود برنامه :
-
براي من كه با سرعت پايين وصل ميشم :cry: همان لينك صفحه اول هم غنيمته ولي اون هم دانلود نميشه :?
خواهش ميكنم يه لينك جديد از همون بديد :mrgreen:
-
اقا دستت درد نكنه
هنوز تستش نكردم
تازه دارم برنامه رو ميگيرم
ممنون