help ror finishing the game
سلام به همه.من هم توي اين بازي گير كردم :sad: نميدونم بعد از كشتن كالينا در بار اول در اتاقك ساعت چكار كنم؟ :sad: وقتي كالينا داشت ميمرد به من گفت تو يه احمقي :sad: وقتي روي زمين افتاد بلافاصله غيب شد شاهزاده گفت بايد در زمان حال دوباره به اين جا برگردم سپس يكي از مجسمه هاي شير بالدار شكست دموي بازي قطع شد و من از هوش رفتم دوباره در ساحل اول بازي به هوش امدم .من 6 ارتقا’ جان را پيدا كردم . دوباره از ساحل به اتاقك ساعت زمان برگشتم . از سوراخي كه در بدن مجسمه شير سنگي ايجاد شده بود وارد شدم .از موانع رد شدم يك اهرم را چرخاندم و دري باز شد كه به اتقك ساعت رسيدم ديگر نميدانم كجا بروم ؟ماسك را از كجاپيدا كنم؟شمشيري كه ديوار را مي شكند كجاست؟ :ohno: لطفا كمكم كنيد؟ از همه متشكرم.
please help me about the prince of persia the warrior within
دوست خوبم arashi:لطفا كمكم كنيد :sad: به من بگيد بعد از كشتن كالينا در بار اول در اتاقك ساعت شنهاي زمان چكار كنم؟ :sad: بعد از افتادن كالينا روي زمين يك مجسمه مي شكند ومن به ساحل يعني اول بازي پرت شدم ;) حالا چكار كنم ؟ :sad: ماسك و شمشير scorpion كجاست؟ منظور شمشيري كه ديوار را ميشكند؟ :ohno: ممنونم اگر جوابم را بدهيد . البته من اين بازي را با كنسول playstation2 بازي ميكنم. چندين مرتبه همه ي مسير را رفتم حتي داخل تونلي كه در بدن شير سنگي شكسته بود فقط يك اهرم وجود داشت كه با چرخاندن ان يك درب به اتاق ساعت باز مي شد. :ohno: باتشكر :l :happy: اگر در قسمت 3 دو تخت اشكالي داشتي من ان را تمام كرده ام خوشحال مي شوم كمكت كنم :happy:my e_mail:mirabo_1350@yahoo.com