5 هزارتومنی کارتی اومدهنقل قول:
یکی از توزیع کننده ها میگفت اگر 5 هزارتو.مانی کارتیش بیاد اونوقت 2 تومنی روی دستگاه های pos عرضه میشه و دیگه این شارژای اینترنتی ارزش خودشون رو از دست میدن
Printable View
5 هزارتومنی کارتی اومدهنقل قول:
یکی از توزیع کننده ها میگفت اگر 5 هزارتو.مانی کارتیش بیاد اونوقت 2 تومنی روی دستگاه های pos عرضه میشه و دیگه این شارژای اینترنتی ارزش خودشون رو از دست میدن
\
پس اين پست ما رو کي و به چه دليلي حذف کرده
با اومدن کارت شارژ 5000 تومنی با قیمت خیلی پایین تر از قبل ،خیلی از دفاتر که از شرکت معین ارتباطات نرم افزار و مخلفات چاپ 5000 تونی پلمپ گرفته بودند ضرر کردند و خیلیهاشون حتی نتونستند پولی که صرف راه اندای این سیستم کرده بودند رو به دست بیارند و شارژهایی هم که چاپ کرده بودند مجبورند زیر قیمت بدند.
حالا این وسط بهشون وعده دادند که از شنبه هفته دیگه(یعنی 2 روز دیگه) آماده باشند که شارژ 2000 تومنی رو میتونند بگیرند. حالا این وعده وعیدها واسه آروم کردنشون هست یا واقعیت باید صبر کرد و دید.
ما خودمون دفتر خدماتی داریم به ما گفتن که شرکت معین ارتباطات یه سخت افزار میخواد بده که شارژ دوهزار تومنی و پنج هزار تومنی هم میده اونم زیر قیمت نمیدونم راسته یا دروغه از دوستان کسی خبر نداره
سخت افزارش فقط یک پرینتر سوزنی هست.یک برنامه میده و یکسری کاغذ مخصوص(البته مخصوص هم که نه ولی با طرح شرکت هست).از طریق اینترنت هم شارژهاش رو میخری و هر وقت خواستی پرینت میگیری.نقل قول:
اونهایی هم که قبلا واسه 5000 تومنی گرفتند ضرر کردند و نتونستند پول برنامه و ... رو دربیارند.
الان شارژ رو 4800 تومن میده به اضافه حدود 10 تومن واسه هر برگ.که میشه 4810 تومن.به غیر از هزینه کاربر و اینترنت و ....در صورتی که کارتش رو میشه به صورت عمده با قیمتی کمتر خرید و با وجود کارت کسی سراغ این برگه ها نمیره.
ولی اگه 2000 تومن بده(که تو پست قبلیم هم گفتم وعده داده ولی معلوم نیست) میصرفه که به صورت عمده چاپ و به فروش برسونی.
به نظر من اگه واسه روزی کمتر از 1000 عدد بخوای هزینه کنی اصلا صرف نمیکنه.
ایمان جان ممنون از راهنماییت
راستش من خودم تو کار عمده شارژ هستم و خداییش تو این آشفته بازار سود خوبی کردم البته پدرم دفتر خدماتی داره اونم بیاد مشکلی برام درست نمیشه ولی تو قیمتا خیلی تاثیر داره شاید بگم سود ما به نصف یا کمتر هم برسه اگه باز خبری داشتی ما رو بی نصیب نکن
اقا ما رفتیم از سایت خود همراه اول چندتا شارژ 2000 خریدیم اما نزدیم به 10000 توما از پول عابر بانکم بی خودی کم شده. الان یک ماه گذشته اما پولم برنگشته چیکار کنم؟
تو صفحه اول خرید شارژ برو قسمت سوالات متداول شماره اپراتور بانکا نوشتس زنگ بزن راهنماییت میکنننقل قول:
بچه ها راجع به این نرم افزار خرید شارژ یکی از سایتا زده به مناسبت ماه رمضان نرم افزار 300هزار تومانی میده 100 تومان سایت کاملا معتبریه نماینده رسمی توزیع شارژ2000تومنی
اقا ما اینو گرفتیم دیدیم این برنامه همون برنامه robo forom که کارش فقط پرکردن فرم هاست اونه باورتون میشه همینو میفروختن 300هزار تومن برنامه ای که تو تمام assitance ها هستش قبلنا هم چند بار زنگ زده بودم و گفته بودن این برنامه اصلش امریکایی و سورسشو میدن 2000000
اینو من الان 6ماه استفاده میکنم و هیچ ربطی به خرید شارژ از سایت همراه اول نداره فقط فرمها رو سریع پر میکنه البته بعداز اینکه یکبار ذخیره کرد همین و همین
اگه هم بخرید و بگید شارژ نمیده میگن از خط adsl 512 باید استفاده کنید یا هزارتا ایراد دیگه میگیرن برنامه دو مگابایتی رو میفروختن 300هزارتومان
بهرحال گول نخورید و فکرنکنید همچین برنامه ای وجود داره من که دیگه الان مطمئن شدم
مردم ما چرا اینجوری شدنه فقط میخان سر یکی دیگه رو کلاه بذارن
آره من خودم اتفاقی این نرم افزار رو پیدا کردم ازش کاملا راضی هستم حالا یه سریشون میگن چاپم میکنه که من بعید میدونمنقل قول: