آدرس ها رو واست پیغام خصوصی دادم تا زیر آب نزنن بعضی ها:31::31::31:نقل قول:
دوست عزیز اواخر 2009 و اوایل 2010 قراره بیاد ها....!
شما بودجتو بگو تو بخش مربوطه اونجا بهتر جواب میگیری:20:
آدرس ها رو واست پیغام خصوصی دادم تا زیر آب نزنن بعضی ها:31::31::31:نقل قول:
دوست عزیز اواخر 2009 و اوایل 2010 قراره بیاد ها....!
شما بودجتو بگو تو بخش مربوطه اونجا بهتر جواب میگیری:20:
ممنانم:31:نقل قول:
راستش حدودا 1300000داشتم که دادم واسه دوربین حالا هم منتظرم دستم پر شه.ولی تا 1500000 میخوام خرج کنم.:5:
با بودجه شما یه لپ تاپه "خوب" میشه گرفت:5:نقل قول:
سلام به همه دوستان
من تا چند ساعت ديگه بايد يك نوت بوك بخرم با شرايط زير اگه دوستان هر كسي آن هستش كمكم كنه ممنون ميشم.
1- نوع برند مهم نيست
2- قيمت تا 700 هزار تومان
3- CPU Core 2 Duo باشه
4- 3 يا 4 گيگ رم داشته باشه
5- كش با 3 مگ كش يا 2 خوبه
6- خروجي HDMI داشته باشه
7- چيني بودنش يا اصل بودنش زياد مهم نيست فقط كار كنه
8- هارد 500 روش باشه
9- DVD Writer سرعت بالا بهمراه قابليت خواندن هر نوع DVD منظورم اينه كه مارك خوبي داشته باشه
فقط سريع بهم اطلاع بدين ممنون چون تا ساعت 4 بعد از ظهر بايد بخرمش
مرسي ممنون من آن هستم
بهتر بود تو تاپیک مشاوره مطرح میکردی ...نقل قول:
مطمئن باش با این بودجه و کانفیگ ایسر 5738G بهترین گزینه خواهد بود...
T6670@2.2GHz,2MB,800MHz
DDR3 4GB 800MHz+500GB SATA
ATI Radeon HD 4570 512
Price: 799,000T
گارانتی سازگار ارقام
ولی با گارانتی های دیگه و با تخفیف پایین تر هم خواهد بود...:31:
خودمم توي سايت سازگار به اين نتيجه رسيدم
ممنون دوست عزيز
يك سئوال بعضي از نوت بوكها DVD رايترهاي توپي روش بستن كه ميتونه هر دي وي دي رو بخونه خط و خش و غيره و Repair كنه به نظر شما اين مدل براي اينكار خوبه
چون من كارم بيشتر رندر كردن فيلم و موسيقي يعني با مولتي مديا زياد سر و كار دارم
اگه يك نظر استادانه بگي ممنون و مدل فوق قيمتش توي سايت سازگار 799 تومن بود بيرون ارزونتر پيدا ميشه
مرسي از بابت همه چيزکد:http://www.sazgar.com/fa/product/notebook/detail.aspx?productid=821#
از نظر دی وی دی رایتر زیاد اطلاعی ندارم ولی توی برند های متوسط معمولا خیلی توفیقی با هم ندارند ...
از نظر مولتی مدیا هم این کانفیگ با این قیمت میشه گفت که تک هست...
خوب توی رندر هم همون طور که میدونید کش و سی پی یو حرف اول رامیزنه که از این نظر هم مناسب هست...
از لحاظ کارت گرافیک اگه یه مقداری کانفیگ لب تاپ ها را بدونی متوجه میشی که توی این رنج قیمت با مورد تکی روبرو هستی...
از لحاظ قیمت هم من توصیه ام اینه که حداقل 60-70 بودجه را افزایش بدی که بتونی با همین سازگار یا گارانتی معتبر دیگه ای بگیری
دیگه بستگی به گارانتی هم داره چون من خودم در مورد خرید (SONY FW 550) تومن تخفیف گرفتم که اگه کیف را هم نمیخواستم
50 تومن کمتر در میومد...
ولی اگه بتونید با گارانتی معتبر بگیرید خیلی بهتر هست...
از نظر دی وی دی رایتر زیاد اطلاعی ندارم ولی توی برند های متوسط معمولا خیلی توفیقی با هم ندارند ...
از نظر مولتی مدیا هم این کانفیگ با این قیمت میشه گفت که تک هست...
خوب توی رندر هم همون طور که میدونید کش و سی پی یو حرف اول رامیزنه که از این نظر هم مناسب هست...
از لحاظ کارت گرافیک اگه یه مقداری کانفیگ لب تاپ ها را بدونی متوجه میشی که توی این رنج قیمت با مورد تکی روبرو هستی...
از لحاظ قیمت هم من توصیه ام اینه که حداقل 60-70 بودجه را افزایش بدی که بتونی با همین سازگار یا گارانتی معتبر دیگه ای بگیری
دیگه بستگی به گارانتی هم داره چون من خودم در مورد خرید (SONY FW 550) سی تومن تخفیف گرفتم که اگه کیف را هم نمیخواستم 50 تومن کمتر در میومد...
ولی اگه بتونید با گارانتی معتبر بگیرید خیلی بهتر هست...
از دوستان کسی هست که مدل ASPIRE 8730 رو داشته باشه ، لطفا راجع به این مدل نظر بدین .
موارد استفاده من برنامه نویسی ، اینترنت ، فیلم و بازی هست ، آیا این مدل مناسب من هست ، و آیا اصلا Acer برای مناسب هست ؟
مشخصات كلي :
پردازنده: Intel Core 2 Duo 2.1 GHz - Cache 2 MB - Bus 800 MHz
هارد ديسك: 320 گيگابايت
حافظه رم : 4096 مگابايت
كارت گرافيكي: 1791 مگابايت - NVIDIA GeForce 9600M GT 512MB Dedicated GDDR3
صفحه نمايش: 18.4 اينچ - WXGA CineCrystal HD
سيستم عامل : Microsoft Windows Vista
البته یه کانفیگ دیگه هم داره که فقط در پردازنده با این فرق داره ، به این صورت :
پردازنده: Intel Core 2 Duo 2.66 GHz - Cache 6 MB - Bus 1066 MHz
اگه با وزنش مشکل نداری خوبهنقل قول: