من این رو نمی دونستم... پس بی خیل!!!
Printable View
من این رو نمی دونستم... پس بی خیل!!!
دقیقا برعکس...نقل قول:
این جوری هم فکر کنم که چون توی تعطیلات هستن همه وقت باشه و شرکت کننده هم زیاد بشه
چون تعطیلاته هیچکس نیست
عید قبل که هیچ کس نبود و همه رفته بودن سفر...
موضع پیشنهادی جالبه...ولی جالب تر از اون حرف بابکه... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آقا برا مسابقه ی بعدی هر چی باشه مث همین باشه .................... یعنی هرکی هر چی خواست بسازه.............مایه فانتزی هم قاطیش باشه
امیدوارم منظورت چهره نباشه چون این یکی دیگه واقعا تکراریه!!! حتی از سفره ی 7 سین هم تکراری تره!!!!!!!!!!! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
مث همین باشه
یه کار جدید باشه بهتره به نظرم...
یه موضوع مشخص کنین تا شروع کنیم :31:
به نظره من بهتره همینطور پشت سر هم مسابقه بذاریم . حتی اگه تعداد شرکت کننده ها کم باشه بازم واسه خودمون خوبه . . .
اینبار یه مسابقه بزارید میخوام با هنر خودم درست کنم
من میگم ماشین چیز خوبیه
الان بد زمانیه....
خیلی نزدیک به مسابقه قبل..
و خیلی نزدیک به عید...
از نظر اینکه به مسابقه قبل نزدیکه خوب بچه ها زیاد دیگه حوصله مسابقه ندارن..
از نظر این هم که به عید نزدیکه اگه یکم دیرتر برگذار بشه مسابقه میخوره به تعطیلات عید و همه میرن مسافرت...هیچکس شرکت نمیکنه...
به نظر من .......... هر چی باشه حتی اکستریور و غیره ......... دستمون باز باشه یعنی خواستیم فانتز ی هم کار کنیم
آره ...من که وقت نکردم تو مسابقه قبلی بشرکتم...
پس زودتر یه مسابقه راه بندازید تا دل ما هم خوش باشه:دی
موضوعش هم هر چی باشه خوبه ولی الکی نباشه :دی
فعلا واسه موضوع چیزی یادم نمیاد ولی اگه همین روزا مسابقه رو به استارتید خوب میشه
آره الان اگه راه بندازیم بهتره . زمانشم یه هفته باشه که به عید نخوره . چون اگه بخوایم بذاریم بعد از عید میره تا 2 ماهه دیگه . . .