اين اسكريپت فروشگاهي در ايران معضلي شده
يا اسكريپت درست و حسابي پيدا نمي شه
يا اينكه قيمت هاشون نجوميه
در هر صورت اسكريپت هاي وارز گزينه هاي بدي نيستند
Printable View
خوب این که 100% واسه خودش یک دردسره اصلی هستش واسه اونایی که میخوان برن تو کاره فروشگاه الکترونیکی :31:نقل قول:
اینجا اینطوریه > اسکریپت داریم هم امنیت هم شکل و ... مفتضح قیمت مثل هلو میاد تو گلو :31:
یا اینکه سیستم آماده رو ادیت میکنند قیمتش خیلی خیلی کمه
اسکریپت که همه چیش رو خود نویسی کرده باشن قیمتش میره واسه .... :31: در کره ماه به سر میبریم :31:
اسکریپت وارز هم در صورتی که هاست وارز درست حسابی بشه گیر اورد خیلی بدرد میخوره ! :31:
تشکر//
بابا مردک!:27: آخه من اگه میخواستم پول بدم که بیشتر از 10 سال از عمرم رو صرفه یاد گرفتن مبانی وب و ... نمیکردم که!نقل قول:
رفته بودم تو هر جای دیگه الان جزوه اینطوریاش بودم --> [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
از طرفی فروشگاه که ارزشش رو نداره:31:
محسن جان برادر چی تو ایران معضل نیست!نقل قول:
از نوعه سر و کار دار با وب و اینترنش هم باشه که دابل معضل میشه + مستحبا مکروه و محروم!
والا میترسم وارزی جات بریزم رو این هاسته بزنه پاک کنه اکانت رو
:31:بابا من گیر بدم به یه چیزی لازم بشه خودم cms ش رو هم مینویسم!!! دهه!:27: (خالی بستم)نقل قول:
انگلیسی های خوبش رو بدید هم مشکلی نداره میترجمیم!
این opesource cms هم لینکاش قاطی پاتین نمیشه دانلود کرد
من مي خوام Prestashop رو فارسي كنم.
كدوم فايلش رو بايد اديت و ترجمه كنم؟
اصلا از كجا بايد شروع كنم به ترجمه اش؟
سلام
دوست عزیز ربطی به اینجا نداره > انجمن سیستم های مدیریت محتوا
ما اینجا بحث راجع به راه اندازی و مشکلات اون میکنیم :)
فقط دیدم ، بحث جالبیه ، گفتم اینو بگم !!!
سیستم رویالی که اینقدر ازش تعریف و تمجدید شد ، در واقع نسخه کامل شده کامرس هست که فقط add-on های موجود در سایت انگلیسی بهش اضافه شده !!!
پس به جای تمجدید از رویال به فکر تمجدید از کامرس باشید !!!
در مورد ham3d هم از نظر امکانات درسته به نظر کنترل پنل کاملی نداره و باز یه جیزهایی داره که خیلی توی ایران کاربردی هست !!!
فقط تنها ایراد شاید فعلا همون قیمت گرون باشه !!!
علیرضا جان شما هم همون تاپیک ما بحث رو ادامه بده !!!
در ضمن بزودی سیستم جدیدی به شما معرفی می کنیم که در بین فروشگاه ساز های متن باز بهترین خواهد بود !!!
مرسی بابت توضیحات حالا ما هم یکم کوتاه میایم راجع به بعضی مسائل هرچیزی رو باز نمیکنیم :31::31:نقل قول:
فقط دیدم ، بحث جالبیه ، گفتم اینو بگم !!!
سیستم رویالی که اینقدر ازش تعریف و تمجدید شد ، در واقع نسخه کامل شده کامرس هست که فقط add-on های موجود در سایت انگلیسی بهش اضافه شده !!!
پس به جای تمجدید از رویال به فکر تمجدید از کامرس باشید !!!
در مورد ham3d هم از نظر امکانات درسته به نظر کنترل پنل کاملی نداره و باز یه جیزهایی داره که خیلی توی ایران کاربردی هست !!!
فقط تنها ایراد شاید فعلا همون قیمت گرون باشه !!!
علیرضا جان شما هم همون تاپیک ما بحث رو ادامه بده !!!
در ضمن بزودی سیستم جدیدی به شما معرفی می کنیم که در بین فروشگاه ساز های متن باز بهترین خواهد بود !!!
مرسی//
بچه ها اینا چه طورین؟
زودتر مشخص کنیم که بریم تو کارشونکد:http://kaloiweb.com/2008/08/19/open-source-ecommerce-list/
سلام بر داریوش خســ... :31::31:
zen
os
open
خوبن :31:
چرا همش من بايد جواب بدم خدا!!! اين آقا مهدي (مدير رويال) اصلا نمي خواد در مورد رويال كل كل كنه ولي من ميام جواب ميدم حالا معلوم نيست سره پيازم يا ته پياز:31:نقل قول:
اگه مي گي فقط addon osc روش نصب شده. مي شه addon مديريت قالب فروشگاه ساز رويال رو به من بگي از كجا برداشته شده؟؟؟