ولی حیف که یه والپیپری ...تریلری از بازی نیومده :((
Printable View
ولی حیف که یه والپیپری ...تریلری از بازی نیومده :((
ولی وقتی هر سال یک بازی رو بدن از ارزش های اون بازی به نظرم کم میشه.مثلا بازی رزیدنت اویل که میبینیم از نسخه 4 تا حالا 4 سال گذشته و تازه میخوان بدن.و همه دیگه طاقت ندارن.ولی یه بازی مثل فیفا برا همه عادی شده چون هر سال داره میاد.به نظرم call of duty برای این که بازیش تکراری و خسته کننده نشه نباید هی از اون نسخه بده.اینطوری بازی موفق نمیشه
درستهنقل قول:
ولی وقتی هر سال یک بازی رو بدن از ارزش های اون بازی به نظرم کم میشه.مثلا بازی رزیدنت اویل که میبینیم از نسخه 4 تا حالا 4 سال گذشته و تازه میخوان بدن.و همه دیگه طاقت ندارن.ولی یه بازی مثل فیفا برا همه عادی شده چون هر سال داره میاد.به نظرم call of duty برای این که بازیش تکراری و خسته کننده نشه نباید هی از اون نسخه بده.اینطوری بازی موفق نمیشه
مثل نید فور اسپید که هر روز نسخه جدید میدن بیرون !!!
نه اینقدر زیاد مثل مافیا یا رزیدنت ( 4 سال )
نه اینقدر کم مثل بازی نید فور اسپید ( هر روز !!! )
با نظرت موافقمنقل قول:
nfs که اینقدر نسخه بیرون داده که همه خسته شدن ازش اینو میشه از تای÷یک nfs shift هم فهمید
مافیا و اویل هم که آدمو جون به لب میکنه تا یه نسخه از بازیو بده بیرون
اما سری cod تا حالا جوری نشده که آدمو خسته منه
cod waw هم بد نبود
نه دوستان عزیز...
در حالی که نسخه فرد بازی یا همون world at war در حال ساخت بود شرکت Infinity Ward در حال ساخت این سری جدید بود پس یعنی حدود 2 سال واسه این نسخه جدید!پس بازی خوبی از اب در میاد
خب پس اگخه اينطوري باشه خيلي خوبهنقل قول:
حداقل ميدونيم با يه بازي خيلي خوب روبرو هستيم
اميدوارم كه اينطوري باشه
100% همين طور خواهد بود !!!
Infinity Ward شركتي نيست كه گاف بده و پسرفت كنه !!!
ما همگي به اين بازي اميد داريم شديد !!!
من كه خودم عاشق COD MW بودم و هستم و خواهم بود !!!!
تنها بازيي كه از بازي كردنش روي سخت ترين درجه (Vateran ) خيلي لذت بردم همين بود !!!
درسته شماره 6 مطمعنن يه بازي خيلي خوب ميشه.
Infnity Ward مسلما این بازی را بعد از پایان نسخه 4 بازی شروع کرده کرده که تا انتشار بازی زمان بسیار خوبیست برای ساخت یک شاهکار !!این نشان میده روی بازی دارن کار میکنن!!انجین و ...هم که اماده بود من مطمئنم این بازی میخکوب کننده خواهد بود!!نقل قول:
دوستان این بازی هر سری گرافیکش بهتر شده و این باعث شگفتی هست.نه مثل بعضی بازی ها پس رفت کنه.
در ضمن فکر کنم قسمت مالتی پلی بازی تغیرات زیادی داشته باشه.و خلاصه.یک بازی جون دار حسابی میشه.به نظر من نسخه 4 حقش 10 از 10 نمره بود.خیلی خوب کار شده بود گیم پلی خیلی خوبی داشت.MOD های جالب همین طور Map های جالب ولی به نظر من اگر تو این نسخه 6 قابلیتی برای اضافه کردن اصلحه برای قسمت مالی پلی درست کنن خیلی عالی میشه.جون ادم خسته میشه از اصلحه های تکراری.خلاصه یکم تنوع خوبه.