دوستان اگه میشه ادرس یه تعمیرگاه حقیقی! نوکیا رو بدین
واسه ال/سی.دی شکسته شده ان82 میخوام!!!!
باتشکر نیما
Printable View
دوستان اگه میشه ادرس یه تعمیرگاه حقیقی! نوکیا رو بدین
واسه ال/سی.دی شکسته شده ان82 میخوام!!!!
باتشکر نیما
سلام دوستان جوي استيك n73 شكسته حالا چجوري بايد درستش كرد اگه ميشه بگيد چه قدر هزينه برميداره
فقط خواهش ميكنم
كمممممممممممممممممممممممم ممممممممممممممممممممممك
سلام رفقا
گوشی من n73 است و وقت اجرای فایلهای تصویری قفل می کنه و بعضا ریست میشه میخواستم اگه ممکنه راهنماییم کنید
نقل قول:
چجوری شکسته؟؟؟؟
من 5700 دوستم این جوری شده یه قاب خرید تو قابه جوی استیک بود و عوضش کرد احتمالا ان73 هم اینجوریه!
البته نظر بقیه دوستان هم بخون ولی به نظر من اینجوری حله.:10:
مموری چیند گیگ روش هست؟نقل قول:
گوشی من n73 است و وقت اجرای فایلهای تصویری قفل می کنه و بعضا ریست میشه میخواستم اگه ممکنه راهنماییم کنید
چه قدرش پر شده؟
سلام به مهندساي گل.ديديد وقتي تو n95وقتي قسمت بالاي گوشي بازه آنتن پيدا نميكنه.حالا من ميخوام بدونم جاي اين اين آنتن كجاست ؟اخه به نظرم انتنش درست و حسابي نميگيره.هميشه خطش تو وسط.
راستي كسي آنتن gps95 سراغ نداره؟
قيمت دوربين اصل n95الان چنده؟
یعنی چی بازه؟نقل قول:
وقتي قسمت بالاي گوشي بازه آنتن پيدا نميكنه
ال سی دی 5800 رنگ قاطی کرده چندین بار باید خاموش روشن کنم و یا ری استارت کنم تا درست بشه تصویر کاملا نویز دار و مبهمه ورژن گوشیم 11 هست و دویاره فلشش کردم ولی درست نشد علت چیه و چکار باید کرد؟ممنون
دوست عزیز این مشکل رو 5800 های چینی تحت لیسانس دارن من هم با این مشکل مواجه شدم مشکله شما سخت افزاری میباشد و به هیچ وجه مربوط به فلش و مسائل نرم افزاری نیستنقل قول:
حالا باید چکار کنم؟ راهی داره؟یعنی باید بدم تعمیر یا لا علاجه اگر تعمیرکاری میشناسین لطفا معرفی کنید.ممنون