قرار به ادعا بود که اینهمه آدم اعتراض کردن رو که خودمون فهمیدیمنقل قول:
گفتیم این افراد کارنامه ی خودشون رو هم به معرض نمایش بزارن :46:
Printable View
قرار به ادعا بود که اینهمه آدم اعتراض کردن رو که خودمون فهمیدیمنقل قول:
گفتیم این افراد کارنامه ی خودشون رو هم به معرض نمایش بزارن :46:
منظورتون رو نفهمیدم!نقل قول:
قرار به ادعا بود که اینهمه آدم اعتراض کردن رو که خودمون فهمیدیم
گفتیم این افراد کارنامه ی خودشون رو هم به معرض نمایش بزارن
منظورم واضح بود! لطفا کارنامه کسی که با رتبه پایین قبول نشده رو حتی بدون نام اینجا بزارید(یعنی هم کارنامه رشته ها و هم رتبه و درصد)
گفتن اینکه منم دیدم منم دیدم که ارزشی نداره
ببخشيد . اگر كسي تو تكميل ظرفيت انتخاب رشته كنه و قبول نشه انتخاب اولش حذف مي شه ؟
منظورم رو اشتباه نوشتم! من منظورم این بود که مال 6-7 نفر رو دیدم ولی هیچ جا قبول نشدن ! حتی نمیدونم رتبشون چند بود! فقط میگم خیلی ضایع هست که وقتی نتایج 7 نفر رو می بینی هیچ جا قبول نشدن!نقل قول:
منظورم واضح بود! لطفا کارنامه کسی که با رتبه پایین قبول نشده رو حتی بدون نام اینجا بزارید(یعنی هم کارنامه رشته ها و هم رتبه و درصد)
گفتن اینکه منم دیدم منم دیدم که ارزشی نداره
شاید رتبشون بد بوده!! منم خیلیا رو دیدم انتخاب رشته نکرده بودن !! خیلیا هم که قبول نشدن هیچ جانقل قول:
منظورم رو اشتباه نوشتم! من منظورم این بود که مال 6-7 نفر رو دیدم ولی هیچ جا قبول نشدن ! حتی نمیدونم رتبشون چند بود! فقط میگم خیلی ضایع هست که وقتی نتایج 7 نفر رو می بینی هیچ جا قبول نشدن!
طبق محاسبات من ، از اصفهان تکون نمی تونم بخورم!!!!!!!! 100 تا ظرفیت ما رو گرفتن 10 تا می دن!؟!؟!؟
واقعا که سازمان سنجش ر*ده [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
طبق اعلام سازمان سنجش فقط در صورت قبولی در تکمیل ظرفیت قبلی لغو میشهنقل قول:
ببخشيد . اگر كسي تو تكميل ظرفيت انتخاب رشته كنه و قبول نشه انتخاب اولش حذف مي شه ؟
اگر توی انتخاب جدید قبول نشدید قبلی به قوت خودش باقیه
این که عادیه بابا :31:نقل قول: