دوستان میشه یه لیستی از cpu های 4 هسته ای amd بهم بدید ؟ واقعا گیج شدم نمیدونم کدوم به کدومه
در ضمن آیا amd - cpu 4 هسته بیشتر هم داره ؟
Printable View
دوستان میشه یه لیستی از cpu های 4 هسته ای amd بهم بدید ؟ واقعا گیج شدم نمیدونم کدوم به کدومه
در ضمن آیا amd - cpu 4 هسته بیشتر هم داره ؟
c2d نسل بعد از dc هست و از لحاظ معماری ساخت و مصرف برق بهینه شده استنقل قول:
:11:
نقل قول:
سلام
شما برا چی گیج شدید؟
amd 6 هسته ای هم داره که مدلاش اینا هستن
phenom II x6 1055
1075..........
1090.........
1100..........
4 هسته ای هم 4نوع atelon و atelone IIو phenom وphenomm II که مدل فنوم 2 بهتریناشه
مدلای 4 هسته ای هم ایناست چندتاش
phenom II x4 635
840
850
925
945
955
965
970
980
از 945 به بعد همه خوب هستن و به ترتیب سرعتشون هم زیادتر میشه
ممنوننقل قول:
به نظر شما یه 4 هسته ای قوی بگیرم بهتره یا یه 6 هسته ای معمولی مثل 1035t؟
در ضمن یه سوال : مثلا میگن فرکانس cpu 4 هسته ای فلان 3.2 هست - یعنی هر هسته فرکانسش 3.2 هست یا کلا ؟
و قضیه این amd - A SERIES چیه ؟
سلام
خواهش میکنم.
من مدل 1035 6 هسته ای نشنیده بودم فکر نکنم موجود باشه.شما باید تو انجمن خرید پردازنده که لینکشو زیر میزارم تاپیک بزنید تا من و دوستان کمکتون کنیم و فقط قطعات دیگه اگه دارید بگید .
اگه نه تو انجمن خرید سیستم تاپیک بزنید و حتما بگید کارتون باسیستم چیه تا دقیق دوستان کمکتون کنند.
در مورد فرکانس که 3.2 هست کلا گفته میشه
خرید پردازنده
[PHP]http://forum.p30world.com/forumdisplay.php?f=248[/PHP]
خرید سیستم
[PHP]http://forum.p30world.com/forumdisplay.php?f=253[/PHP]
درود بر دوستان
ميشه لطفا قوي ترين Cpu اينتل سوكت 775 موجود در بازار با قيمتش رو معرفي كنيد؟
در ضمن ميخوام بدونم براي مقايسهدو سي پي يو از دو برند متفاوت يا از دو نسل متفاوت بايد چه پارامتر هايي رو با هم مفايسه كرد مثلا يك سي پي يو اينتل از نسل core 2 با يه سي پي يو ديگه از نسل Cor i3 رو بخوام مفايسه كنم چه پارامترهايي رو بايد مد نظر داشته بشام و ايا هر سي پي سو نسل cor i3 از هر سي پي يو نسل Cor 2 قوي تر خواهد بود؟
اینجا جاش نیست ولی میگم
قویترین پردازنده 775 سریq هست که چهار هسته داره q9650 ---q9550
که 9650 قویتره
البته مدل های 9770 هم هست که هم گیر نمیاد هم گرونه
اگه این مدل ها رو هم پیدا نکردید q9400 هم خوبه
سلام به همه
میدونم جای سوالم اینجا نیست اما فکر کنم بهتر از زدن تاپیک باشه
چرا cpu از سیلیکون ساخته شده؟دلیل علمی رو میخوام
متشکر و باز هم معذرت میخوام از طرح سوال
ببخشید اگه میشه سوال من رو تخصصی جواب بدید ... من شنیدم که لپ تاپ 8 هسته ندارم و االبتته خودم این رو هم قبول کردم که همچین چیزی نداریم .... ولی آخه من لپ تاپم آی7 2630 هستش که هم توی set affinity ت 8 تا جای تیک داره هم با یکی از widget های ویندوز سون 8 تا هسته نشون میده ... البته میدونم میخوای بگید که 4 تا مجازیه ولی حرف من اینه که آخه چرا ویندوز اون چهارتا مجازی رو که زیاد قدرتی ندارن رو یه هسته کامل حساب میکنن ... اصلا من از کجا بدونم که از این 8 تا جای تیک کدوم هسته مجازی کدوم واقعیه ؟
ویندوز فقط ترید ها رو میشناسه و تو تسک منجر هم بری مشخصه.نقل قول:
مثلا من قدیما intel 478 pentium4 3.0ghz داشتم چون 2 تا ترید داشت تو ویندوز دوهسته نشون میداد.
اونی که ویندوز نشون میدهthread هست نه هسته.