دوستان سلام
به به
چه خبراست اینجا
بابا یککی از اینما رو هم واسه من نگه دارید
این ایرانی نیست؟نقل قول:
Athena
آتنا
دوستان سلام
به به
چه خبراست اینجا
این ایرانی نیست؟نقل قول:
Athena
آتنا
نه اتفاقا اون نخودیه ! نکته انحرافی همینجوی گزاشتن اونایی که عکس لایو دوست دارن خودشونو لو بدن ! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
به به این قرمزه اسمش چیه؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] میراندا؟خیلی خوشگله
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ------------------ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
فکر کنم w595 باشه ولی عجب کد نیمیه لا مصب [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اوه چقدر طلبه داشتیم !نقل قول:
چه خبراست اینجا
سید بحث و سیاسیش نکن ! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
این ایرانی نیست؟
آتنا
معلوم نیست این گوشیها در چه رده ای هستند:19:
بابیلون اینو میگه :
افسانهء يونان ( الههء عقل و زيبائي ، شهر آتن)
یعنی آتنا انحصاری مال ما نیست :d
دموي جديدترين گوشي سوني اريكسون w707
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
:18:
این که باید عضو شی.نقل قول:
از دوستا هرکی عضو هست زحمت بکشه و یکجا دیگه آپ کنه
نمی دونم این را دیدی یا نه:
بله این یک گوش مفهومی است . مطمئن نیستیم سونی اریکسون (همانطور که در سایت عنوان کرده است) در حال کار برروی این محصول باشد یا نه ، با این حال می توانید درتصاویر زیر ، این گوشی را ببینید و از آن لذت ببرید .
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با وجود این اقدام سونی اریکسون، می توانید با یک دستگاه کلیه کارایی ها را داشته باشید.این دستگاه میتواند همزمان، تلفن همراه شما، دوربین ساکن، دستگاه ضبط ویدئویی شما ، [FONT='Tahoma','sans-serif']PDA[/FONT][FONT='Tahoma','sans-serif'] ، و موزیک پلیر شما باشد. به طور خلاصه همه چیز با هم در یک مجموعه جمع آوری شده است. این گوشی مفهومی، دارای قابلیت چرخشی منحصر بفردی است، برای قفل کردن و استفاده از آن؛ باید بدنه قابل حرکت آن را چرخانده و بتابانید. این محصول دارای دوربین 5 مگاپیکسلی و حالت دو گانه (عادی و چرخشی) است. برای وارد کردن اطلاعات هم می توانید از صفحه کلید معمولی استفاده کنید هم از قلم مخصوص آن.[/FONT]
سایت Elgiganten یکی از بزرگترین فروشگاههای سوئد قیمت گوشیهای زیر را اینطور زده : (قیمتها بر اساس کرون سوئد SEK هستند)
W302. Expected price 1329 SEK
معادل 196هزار تومان .
W595. Expected price: 2189 SEK
معادل 323 هزار تومان.
W902. Expected price: 3895 SEK
معادل 575 هزار تومان.
C905. Expected price: 4739 SEK
معادل 700 هزار تومان.
Xperia X1. Expected price: 6029 SEK
معادل 890 هزار تومان.
مرسی !!
چقدر ارزون :دی
حمید از هیکگارو عکس بذار (نداری ؟ از خودت بساز :دی)
فردا تو معرفی فقط g705 معرفی میشه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] این میزل پدر سوخته هر دفعه یه چیز میگه ! هــــی ! به امید معرفی بعدی
همینم مونده بزنم تو کار کانسپت سازی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بزار پروژه w1 با دوربین 20 مگاپیکسل و تموم کنم میرم سراغ هیکارو [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
حمید از هیکگارو عکس بذار (نداری ؟ از خودت بساز :دی)