اول که گوشی باید روی حالت phone mode باشه.نقل قول:
من برنامه my phon explorer را که مخصوص uiq هست رو نصب کردم اما نمیتونم باش موبایلمو کانکت کنم.
دوم pc suite یا usb driver رو نصب کرده باشید.
اول که گوشی باید روی حالت phone mode باشه.نقل قول:
من برنامه my phon explorer را که مخصوص uiq هست رو نصب کردم اما نمیتونم باش موبایلمو کانکت کنم.
دوم pc suite یا usb driver رو نصب کرده باشید.
کسی نمی تونه به من کمک کنه من کارم خیلی گیره
سلام من گوشیم P1 . چطوری می تونم نرم افزار office رو آپدیت کنم که فایل های 2007 رو هم بخونه.
این گوشی که تقریبا هر کاری رو می کنه هیف نتونه فایلهای dat. رو بخونه . یک نرم افزار برای این پسوند رو معرفی کنید .
لطفا یک راهنمایی هم برای اتصال به انواع شبکه هم رو اگه امکانش هست راهنمایی کنید .
Thanks a lot .
نقل قول:شما کپس رو آف نمیکنید احتمالا.وگر نه نباید مشکل داشته باشه.نقل قول:
موفق باشید.
نمی دونم منظورتون از این چیه { کپس رو آف نمیکنید:41:}نقل قول:
شما گوشيتون رو هك كردين؟؟؟نقل قول:
برای office شاید document to go بتونه کارت رو راه بندازه ... در ضمن اگه منظورت از .dat فیلم باشه ... باید پسوندش رو تبدیل کنی به mpg و بعد میتونی با coreplayer اجراش کنی.نقل قول:
سلام من گوشیم P1 . چطوری می تونم نرم افزار office رو آپدیت کنم که فایل های 2007 رو هم بخونه.
این گوشی که تقریبا هر کاری رو می کنه هیف نتونه فایلهای dat. رو بخونه . یک نرم افزار برای این پسوند رو معرفی کنید .
لطفا یک راهنمایی هم برای اتصال به انواع شبکه هم رو اگه امکانش هست راهنمایی کنید .
Thanks a lot .
سلام دوست عزيز
شما ميتوني با آپديت كردن گوشيت اين مشكل رو حل كني.
يا مي توني از كيبورد مجازي كه تو سايت هست استفاده كني.
ول ي پيشنهاد مي كنم آپديت كني :11:
اره هک کردمنقل قول:
دست درد نکنه گرفتم منظورت چه است امتهان می کنم
ممنون
سلام
بچه ها گوشي من p1i هستش و بعضي از برنامه هاي جاوا رو اجرا نميكنه آيا راه حلي وجود داره تا من اين مشكل روحل كنم .
منظورم برنامه يا هك كردن گوشي.
خيلي ممنون مي شم اگه جواب بدين.