نقل قول:
سلام علی جان
خوبی رفیق
سلام داداش مهرداد
قربانت
نقل قول:
1-تا حالا شده کتابی بخونی و نیمه کاره رهاش کنی ؟ اگه بوده چه دلیلی داشته ؟
دو حالت شده که تا حالا کتاب رو رها کنم.
يکي اينکه از کتاب بدم بياد که يکبار پيش اومده.وقتي داشتم کيمياگر رو ميخوندم.واقعا احساس کردم دارم وقتم رو تلف ميکنم چون هيچ هدف منطقي نداشت که اينقدر بزرگش کرده بودند.
حالت دوم هم وقتي هست که يک کتاب را شروع ميکنم و ميبينم الان زود هست که بخونمش و بايد زمينه را اول فراهم کنم.اين مورد بيشتر برام پيش اومده.
نقل قول:
2-یادمه با هم که گپ می زدیم . می گفتی کتابهای زبان اصلی رو بیشتر دوست داری . چرا؟ یک ترجمه خوب باید چه ویژگی داشته باشه ؟ وفادار بودن به متن مهمتره یا انتقال مطلب بدون وفاداری کامل؟درسته می گن برای اینکه مترجم خوبی شد باید زبان مقصد را بهتر از مبدا دانست ؟
درسته اين حرف رو زدم.مخصوصا در مورد مباحث علمي.چون وقتي ترجه رو ميخوني اينقدر سليقهاي ترجمه ميکنن و کلماتي جايگزين ميکنن که کلا معنا عوض ميشه.
يک ترجمه خوب بايد کاملا به متن وفادار باشه.در غير اينصورت هر مترجمي ميتونه به سليقه خودش به متن اضافه يا کم کنه بدون توجه به اينکه شايد اگر وفاداري به متن رو رعايت ميکرد اون کسي که بايد متوجه ميشد حتما همه نکات را ميگرفت ولي با چنين ترجمهاي اون هم دچار اشتباه ميشه.
موافقم که بايد زبان مقصد رو بهتر بدونه يک مترجم چون در اينصورت خيلي راحتتر مي دونه براي هر کلمه چه معنايي بهتره و در جاي خودش قرار بده.
نقل قول:
3-رابطه ات با سینما چطوریه ؟ تا حالا به صورت علمی دنبالش رفتی ؟ مثلا درباره ی نشانه های تصویری چیزی خوندی ؟
رابطه خوبي دارم.البته تا چند وقت پيش خيلي سطحي بودم و فيلم ميديدم به صرف اينکه ديده باشم.ولي الان ديدگاهم عوض شده.با دقت بيشتري دنبالش هستم.البته هنوز فرصت نشده بصورت علمي دنبالش برم ولي علاقه شديدي دارم و حتما اينکار رو ميکنم.
نقل قول:
4-وقتی رمانی رو می خونی چقدر به مسائل ساختاری توجه می کنی ؟
من تا حالا رمان نخوندم.اصلا نمي تونم خودم رو راضي کنم که رمان بخونم احساس ميکنم وقتم تلف ميشه.ولي يکي از دوستان بهم پيشنهاد داده يک کتاب که بخونم.تصميم دارم بخونمش.ولي کلا هر کتابي رو که خوندم و خواهم خوند از همه زوايا بهش دقت ميکنم و مورد بررسي قرار ميدم.
نقل قول:
5-اهل خوندن نقد هستی ؟ شده تا حالا کتابی رو دوست نداشته باشی اما نوشته ای درباره اش بخونی و نظرت برگرده ؟
در مورد کتاب نقد نميخونم.ترجيح ميدم برم کاب رو بخونم و نظر خودم رو بفهمم.البته موقع خريد کتاب هميشه خيلي دقت ميکنم و نويسنده برام خيلي مهمه و همينطور مطالب جوعآوري شده در کتاب و منابع.
کلا هم در مورد کتاب اگر نقد بخونم که تا حالا نخوندم نظرم عوض نميشه.
اما در مورد فيلم نقد ميخونم و زياد هم مي خونم و به نسبت چيزي که خوندم زمان ديدن فيلمم رو ممکنه به جلو يا عقب ببرم ولي از ديدن منصرف نميشم.چون اعتقاد دارم بايد ديد.
نقل قول:
6-می دونم که اهل عرفان هستی . یه سئوال دارم البته اگه دوست نداشتی جواب نده . در حال حاضر تقریبا اکثر فیلسوف های مشهور اعتقاد دارند که وجود خداوند را نمی توان منطقا اثبات کرد البته این بدین معنا نیست که خدا وجود ندارد بلکه فقط بدین معناست که منطق ما انسان ها بدجوری تو این مسئله کمیتش می لنگه. این حرف رو قبول داری ؟ به نظرت شناخت خدا از راه دل بهتره یا از راه عقل و منطق ؟
ببين نميشه بحث عرفان رو با فلسفه قاطي کرد.چون در فلسفه يکجورايي بحثي که ميشه بحث عقلي هست و همه چيز را با عقل ميسنجند ولي در عرفان بحث دل هست و احساس.
ولي يک چيزي رو قبول دارم که مسئله کميتش ميلنگه.و هر کسي بسته به درک خودش خدا را قبول داره و وجودش رو ميپذيره.البته بازم همين مسئله برميگرده اصلا وجود داشتن يا نداشتن.
نميشه بحثش رو زياد اينجا باز کرد.ولي مثلا ببين
منصور حلاج فرياد زد اناالحق ولي آيا واقعا منظورش اين بود که من خدا هستم يا خدا را در جود خودش ديده بود؟
بايزيد بسطامي گفت سبحان ما اعظم شاني....ولي واقعا داشت شان و مقام خودش را با خدا مقايسه ميکرد و خودش را بالاتر مي ديد و يا طلوع اون منزلت رو در خودش ديده بود؟
يا حضرت مولانا ميفرمايد
پير من و مراد من،درد من و دواي من
فاش بگفتم اين سخن شمس من و خداي من
حالا مولانا شمس رو خدا ميديد يا نور الهي رو در او ديده بود؟
ميبيني هر کسي به اندازه درک خودش خدا رو ميبينه.
راه بهتر براي شناخت خدا از راه دل هست اصلا منطق اينجا جواب نمي ده.
نقل قول:
7-پنج کتاب برای جزیره ی تنهایی ؟
1-مثنوي معنوي
2-مقالات شمس
3-تذکرهالاوليا
4-سماع عارفان
5-راه عرفاني عشق
نقل قول:
8-فلسفه رو دوست داری ؟ اگه جواب مثبت است درباره فیلسوف مورد علاقه ات بگو؟
اصلا تو مغزم نميگنجه.نميتونم باهاش ارتباط برقرار کنم.
نقل قول:
9-میونه ات با تاریخ چطوره ؟ تا حالا در این باره مطالعه داشتی؟
تاريخ رو دوست دارم.البته تا يک حدي.
اين اواخر خواجه تاجدار رو پيدا کردم بدون سانسور خوندم.
از تاريخ خودمون فقط دوران هخامنشيان رو دوست دارم و ميخونم در موردش.
ولي کلا فقط دوست دارم آشنا بشم تا اينکه وارد جزئيات بشم.
نقل قول:
10-چند کتاب خوب درباره ی عرفان معرفی کن؟
1-راه عرفاني عشق
2-سلطان العارفين
3-مناقبهالعلرفين
4-منصور و راز اناالحق
نقل قول:
11-به اسطوره شناسی علاقه داری ؟
اين مورد را تا حالا دنبالش نرفتم.
نقل قول:
12-پنج موسیقی برای جزیره ی تنهایی؟
1-lara fabian
2-مطمئنن کلي از آهنگهاي فريدون فروغي
3-موسيقيهاي مديتيشن و ريلکسيشن